Alvorlighetsgrad:  
  (24/100)

Driver Performer. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Malware

Driver Performer er et falskt PC optimaliserings verktøy, som lover å bedre datamaskinens ytelse ved å eliminere unødvendige oppføringer på maskinvaren. Men istedenfor å hjelpe sine brukere med å unngå system krasjer og lignende problemer, skanner og rapporterer dette programmet om ikke eksisterende harddisk problemer. De fleste av disse problemene som blir rapportert av Driver Performer er oppfunnet, eller kan ikke elimineres fordi det er normalt og ha dem på din maskin. Vennligst ikke stol på Driver Performer og vær oppmerksom på at den kan være usynlig i Legg til/Fjern programmer listen. I dette tilfelle, bør du bruke oppdatert anti-spionvare, slik som Reimage.

HVORDAN KAN JEG FÅ Driver Performer PÅ MIN DATAMASKIN?

Driver Performer er distribuert via forskjellige nettsider og må installeres manuelt. Som vi har oppdaget, kan du laste den ned fra driverperformer.com, performersoft.com, softonic.com, cnet.com og mange andre kilder som er legitime og klarerte. Men akkurat som mange andre programmer kan du laste den ned i en pakke med andre programmer. For og kunne forhindre det, bør du alltid velge egendefinert installasjons metode og krysse bort ukjente valg. Så fort du installerer denne applikasjonen vil du kontinuerlig få tilbud om å sjekke din PC. Etter skanning vil Driver Performer liste opp forskjellige problemer og tilby og reparere dem mot penger. Det bør være klart at vi ikke anbefaler å bruke denne programvaren å betale for dens lisens. Spar dine penger og bruke mer pålitelige programmer!

HVORDAN FJERNE Driver Performer?

Dersom du vil fjerne Driver Performer, bør du avinstallere den fra Legg til/Fjern programmer listen. For det klikk «Start meny»-> «Kontrollpanel»-> «Avinstaller et program»-> eller «Legg til/Fjern programmer» og velg «Avinstaller» knappen hvis du ser Driver Performer eller lignende oppføringer i listen. Dersom du ikke kan se den, kjør heller en full skann av systemet med oppdatert Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Driver Performer skjermbilde
Driver Performer skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-driver-performer.html

Veiledning for sletting på andre språk