Alvorlighetsgrad:  
  (8/100)

DoctorPC. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Lucia Danes - - | Type: Malware

Hva er DoctorPC?

DoctorPC er et tvilsomt program som presenteres som et kraftig optimeringsverktøy for PC. Før du lar deg lure av slike simple markedsføringstriks og laster ned dette programmet til datamaskinen din, bør du vite at denne applikasjonen ikke kan øke hastigheten eller forbedre funksjonaliteten til datamaskinen din. I stedet forårsaker den i de fleste tilfeller irriterende popup-annonser som vises kun for å påvirke folk til å kjøpe den lisensierte versjonen. Vennligst tenk deg om to ganger før du taster inn kredittkort-opplysningene dine og betaler for en lisens av DoctorPC siden du da kan bli stående igjen uten noe. Vi sier dette av en enkel grunn – den mistenkelige PC-optimatoren kan rett og slett slutte å vise deg skanneresultatene etter at du har kjøpt den lisensierte versjonen. Så snart prøveversjonen av dette programmet kommer inn i datamaskinen, begynner det å vise tvilsomme skanneresultater som inneholder lange lister med skadelige registeroppføringer, skadelige filer, etc. Uansett hvor pålitelige de ser ut til å være, bør du være veldig forsiktig med dem siden de kan inneholde oppdiktede problemer. Dette gjøres av en enkel grunn – for å prøve å påvirke folk til å kjøpe en falsk, lisensiert versjon. Vennligst IKKE gjør det siden du da ikke bare kan miste pengene dine, men du også kan komme til å avsløre kredittkort-opplysningene dine og annen sensitiv informasjon til svindlere. Dersom du virkelig vil dobbeltsjekke PC-systemet ditt og fjerne ondsinnede filer som gjemmer seg, bør du bruke vel ansette programmer, som Reimage. Du bør forøvrig være forsiktig med alle programmer for optimering av PC-er siden de ikke kan øke hastigheten til datamaskinen din. For å kunne gjøre det, må du nemlig fjerne tusenvis av registeroppføringer, ikke de hundretalls som normalt rapporteres av DoctorPC.

Hvordan kan DoctorPC oppstå på datamaskinen min?

Akkurat som andre program for optimering av PC-er eller sikkerhetsprogrammer, kan DoctorPC begynne å vise varsler om registerfiler ut av det blå. Dette er fordi det vanligvis markedsføres via villedende varsler som tilbyr brukere å sjekke datamaskinene deres med en gratis skanner. Dersom du nylig har klikket på en annonse som tilbyr å gjøre dette gratis, er det ingen overraskelse at DoctorPC nå tilbyr deg å kjøpe en lisens. I tillegg kan dette programmet prøve å infiltrere datamaskinen din via freeware- og shareware-programmer, som en skjult ‘valgfri komponent’. For å beskytte deg selv fra dette og andre uventede nedlastinger, bør du sørge for å overvåke installasjon av alle gratisprogrammer. Den enkleste måten å gjøre dette på er å velge Tilpasset eller Avansert installasjon av programvaren. Så snart du har gjort dette, må du sørge for å følge hvert installasjonssteg nøye og velge bort mistenkelige nettlesertillegg, utvidelser, verktøylinjer og slike tvilsomme optimeringsverktøy for PC. Så snart dette programmet kommer inn i datamaskinen, endrer det innstillingene og begynner å vise skanneresultater eller varsler. I de fleste tilfeller gjør det dette så snart brukeren starter datamaskinen sin på nytt. Dersom du allerede plages av DoctorPC-virus og tilhørende varsler, bør du benytte veiledningen nedenfor.

Hvordan fjerne DoctorPC-virus?

Teknisk sett kan ikke dette programmet kalles et virus siden det ikke er i stand til å utgjøre en alvorlig risiko for datamaskiner og personlig informasjon inneholdt i disse. Likevel anbefaler vi på det sterkeste å unngå slike programmer og aldri betale for lisensierte versjoner. Dersom du ønsker å fjerne DoctorPC for godt, bør du skanne datamaskinen din med et av disse programmene: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Disse hjelper deg med å bli kvitt alle skadelige filene som skjuler seg i PC-systemet ditt. Selvfølgelig kan du også bli kvitt dette programmet ved hjelp av veiledningen nedenfor:

  1. Klikk på ‘Start’ og velg ‘Kontrollpanel’.
  2. Klikk på ‘Avinstaller et Program’ under ‘Programmer’.
  3. Velg ‘DoctorPC’ og velg ‘Avinstaller/Endre’.
  4. Klikk på ‘Ja’ og ‘OK’ for å lagre endringene.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
DoctorPC skjermbilde
DoctorPC skjermbilde

Om forfatteren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-doctorpc.html

Veiledning for sletting på andre språk