Alvorlighetsgrad:  
  (15/100)

DoctoAntivirus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Malware

DoctoAntivirus er et program som lover å øke datamaskinens hastighet ved å eliminere utdaterte registeroppføringer. Men, før du faller for denne markedsføringen triks og laste ned dette programmet på datamaskinen din, bør du vite at det finnes flere titalls sikkerhetsleverandørene som gjenkjenner det som PUP (også kjent som potensielt uønsket program) eller til og med en trojansk hest! Etter å ha testet dette programmet på datamaskinene våre, fant vi at DoctoAntivirus viruset er bare en annen PC optimalisering verktøy som er aktivt markedsført ved hjelp av gratis nedlastinger. I tillegg til at det ikke klarer å fjerne oppdagede registeroppføringer til du betaler for lisensen sin. Det er derfor dette programmet kan også bli kalt en typisk scareware, som brukes til å samle inn inntekter. Vær så snill, tenk to ganger før du installerer og kjøper DoctoAntivirus. Hvis dette programmet er allerede viser sine annonser, bør du fjerne denne tvilsomme programmet fra datamaskinen.

Hvordan kan DoctoAntivirus inn datamaskinen min?

DoctoAntivirus kan lastes ned fra ulike nedlasting nettsteder som en PC optimalisering verktøyet. Imidlertid kan det også dukke opp på din datamaskin uten din direkte godkjenning. Denne fordelingen metoden har blitt tolerert i årevis, så det ut til at våre PCer sikkerhet er helt i våre hender .. Hvis du ønsker å vite hvordan å hindre infiltrasjon av dette og andre potensielt uønskede programmer, bør du huske å unngå ‘Hurtig», «Anbefalt‘ og metoder lignende installasjon. Når du laster ned en tvilsom freeware, velger bare ‘Tilpasset‘ eller ‘Avansert‘ installasjon og velge bort noen ‘ekstra nedlastinger’ som kan tilbys til deg underveis. Hvis du tror at DoctoAntivirus kapret datamaskinen din, bør du ikke kaste bort tid og følge en guide nedenfor.

Hvordan fjerne DoctoAntivirus?

Vær så snill, holde seg borte fra DoctoAntivirus fordi det er bare et annet program som brukes aktivt for å generere inntekter. I stedet for å stole på slike tvilsomme verktøy, bør du installere en pålitelig anti-spyware på din datamaskin. Vi anbefaler å bruke Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes. Disse programmene bør også hjelpe deg med å fjerne DoctoAntivirus fra systemet. For at du kan alternativt bruke denne fremgangsmåten:

1. Klikk på Start -> Kontrollpanel -> Avinstaller et program.
2. Når i Legg til/Fjern programmer/Avinstaller et program, se etter DoctoAntivirus og andre nylig installerte/ukjente programmer.
3. Klikk Avinstaller og deretter på OK for å lagre endringene.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette DoctoAntivirus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av DoctoAntivirus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testet effektiviteten til Plumbytes Anti-Malware ved sletting av DoctoAntivirus-annonser (2014-07-14)
Malwarebytes
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes ved sletting av DoctoAntivirus-annonser (2014-07-14)
Hitman Pro
Vi har testet effektiviteten til Hitman Pro ved sletting av DoctoAntivirus-annonser (2014-07-14)
Malwarebytes
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes ved sletting av DoctoAntivirus-annonser (2014-07-14)

DoctoAntivirus Manuell fjerning

Dreper prosesser
DoctoAntiVirus.exe

Slett filer
DoctoAntiVirus.exe

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-doctoantivirus.html

Veiledning for sletting på andre språk