Hva er dllhost.exe? Bør jeg fjerne det?

dllhost.exe

Dllhost.exe er en legitim prosess, som hører til Microsoft Windows operativsystem. Dette kjørbar prosessen er populært kjent som COM surrogat, som forvalter DLL baserte applikasjoner. Dessuten virker det for å styre prosessene i Internett Information Services (IIS), laster. NET kjøretid og gjør andre aktiviteter. Stort sett er størrelsen på denne filen ca 5120 bytes, og det ligger i mappen C:\Windows\System32. Det er lansert så snart Windows starter. Vi anbefaler ikke å avslutte dette programmet fordi det er viktig for stabil og sikker datamaskin arbeid.

FARE!

Ofte parasitter bruke filer med legitime navn for å skjule seg på systemet. Dllhost.exe kan også brukes for å lansere visse parasitter’ komponenter eller kjører en destruktiv nyttelast. Selv om Dllhost.exe filen gjør ingenting mistenkelig, kan dens tilstedeværelse indikerer at datamaskinen er infisert med en spesiell trussel. For å sjekke er din dllhost.exe fil legitim, se på beliggenheten – den opprinnelige dllhost.exe kan finnes i mappen C:\Windows\System32. Ondsinnet Dllhost.exe filen er kjent for å bli brukt av W32.Welchia.Worm, IamBigBrother og andre parasitter ..

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-dllhost-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign