Hva er dllhost.exe? Bør jeg fjerne det?

dllhost.exe

Dllhost.exe er en legitim prosess, som hører til Microsoft Windows operativsystem. Dette kjørbar prosessen er populært kjent som COM surrogat, som forvalter DLL baserte applikasjoner. Dessuten virker det for å styre prosessene i Internett Information Services (IIS), laster. NET kjøretid og gjør andre aktiviteter. Stort sett er størrelsen på denne filen ca 5120 bytes, og det ligger i mappen C:\Windows\System32. Det er lansert så snart Windows starter. Vi anbefaler ikke å avslutte dette programmet fordi det er viktig for stabil og sikker datamaskin arbeid.

FARE!

Ofte parasitter bruke filer med legitime navn for å skjule seg på systemet. Dllhost.exe kan også brukes for å lansere visse parasitter’ komponenter eller kjører en destruktiv nyttelast. Selv om Dllhost.exe filen gjør ingenting mistenkelig, kan dens tilstedeværelse indikerer at datamaskinen er infisert med en spesiell trussel. For å sjekke er din dllhost.exe fil legitim, se på beliggenheten – den opprinnelige dllhost.exe kan finnes i mappen C:\Windows\System32. Ondsinnet Dllhost.exe filen er kjent for å bli brukt av W32.Welchia.Worm, IamBigBrother og andre parasitter ..

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-dllhost-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign