Hva er deltaTlbr.dll? Bør jeg fjerne det?

av Ugnius Kiguolis - -

deltaTlbr.dll er en veldig mistenkelig fil som tilhører Montera Technologies LTD. Det er kjent at denne filen kommer i 5 ulike versjoner der den nyeste er 1.8.20.0. Den installeres på systemet i en pakke med kapreren delta-homes.com og fungerer som en nettleserhjelper. I øyeblikket er deltaTlbr.dll kun kompatibel med nettleseren Internet Explorer, så dersom du nettopp har oppdaget Delta Homes på denne nettleseren, bør du også være i stand til å finne denne dynamiske bibliotekfilen i mappen C:\Programfiler. Den gjennomsnittlige filstørrelsen er på omtrent 300,21 KB.

Du bør selvsagt fjerne deltatlbr.dll og tilknyttede komponenter fra datamaskinen ettersom disse kan initiere flere negative prosesser. Den første av disse er systemkapring. Som mange ulike eksempler har vist, endrer delta-homes.com startsiden, standard søkemotor, ny fane og andre systeminnstillinger uten å spørre om brukerens tillatelse. Det kan dessuten enkelt blokkere Google, Yahoo, Bing og andre vel ansette søkesider for å prøve å lure deg til å bruke Delta Homes Search så ofte som mulig. Selv om denne søkesiden kan se vanlig ut, er det en ting som har plaget oss helt siden vi oppdaget den. Vennligst vær oppmerksom på at Delta-homes.com er annonsestøttet, så den kan vise endrede søkeresultater for å lure deg til å besøke affilierte nettsider. Den kan dessuten begynne å forstyrre deg med villedende popup-annonser av samme årsak – å prøve å omdirigere deg til tilknyttede nettsider. På grunn av deltaTlbr.dll kan du dessuten oppdage at nettleserne dine (Internet Explorer og andre) laster saktere enn normalt.

For å oppsummere må du fjerne deltaTlbr.dll og andre ondsinnede filer som kan være relatert til delta-homes.com, Delta Toolbar og lignende kaprere. For å gjøre dette bør du kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. Etter å ha testet flere av disse har vi funnet ut at Reimage er den beste løsningen i dette tilfellet.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-deltatlbr-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Programvare
Sammenlign