Hva er DeltaTB.exe? Bør jeg fjerne det?

av Ugnius Kiguolis - -

Har du nylig oppdaget DeltaTB.exe i oppgavebehandleren? Da bør du også sjekke nettleserne dine (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari og andre) ettersom disse kan ha blitt modifisert og angitt startside og/eller standard søkemotor til delta-homes.com. Vennligst IKKE ignorer dette siden dette er et veldig mistenkelig program som tilhører kategorien ‘nettleserkaprere’. Det kan enkelt initiere aktiviteter som å spore nettleserøktene dine, forårsake omdirigeringer til affilierte nettsider, vise endrede søkeresultater som inneholder ulike popup-annonser og så videre. Etter å ha klikket på slike Delta Homes-annonser kan du ende opp med infiltrering av andre mistenkelige programmer.

I de fleste tilfeller spres DeltaTB.exe og tilknyttede komponenter ved hjelp av bundling. Denne distribusjonsteknikken har aktivt blitt brukt for å spre adware-programmer, nettleserkaprere og andre potensielt uønskede programmer fordi den fremdeles anses for å være legitim. Det finnes imidlertid hundrevis av PC-brukere som har blitt lurt av den. Etter installasjon kan man finne DeltaTB.exe i mappen ‘C:\Program Files\delta\delta’. Vennligst sjekk om datamaskinen din inneholder denne programfilen. Selvsagt bør du eliminere filen ettersom den, som vi allerede har advart deg om, forårsaker mange mistenkelige aktiviteter.

Dersom du søker etter DeltaTB.exe med en anti-spionvare vil du se navn som: W32.Clodd0c.Trojan.435a, Adware.Toolbar.146, Win32/Toolbar.Babylon.A, Win32.Troj.Agent.a.(kcloud), PUP.Optional.Delta.A, Babylon (fs). Du kan fikse datamaskinen din og bli kvitt denne skadelige filen ved hjelp av disse programmene: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-deltatb-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Programvare
Sammenlign