Hva er deltasrv.exe? Bør jeg fjerne det?

av Alice Woods - -

deltasrv.exe er en ondsinnet programfil som er tilknyttet delta-homes.com. Den er faktisk hovedkomponenten til dette programmet, så du bør skanne datamaskinen din med en oppdatert anti-spionvare umiddelbart dersom du oppdager denne filen i oppgavebehandleren. Sikkerhetsprogrammer gjenkjenner deltasrv.exe som HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A, etc. Normalt ligger denne filen i C:\Programfiler\delta\delta. Du kan laste den ned til datamaskinen din på samme måte som kapreren Delta Homes – buntet med tredjeparts programvare. For å beskytte deg mot dette bør du begynne å være mer oppmerksom under installasjon av gratis programvare. Dette kan gjøres ved å velge tilpasset eller avansert installasjon av programvare og velge bort Delta Homes Toolbar, Delta Homes og andre tilknyttede komponenter.

Så snart det er installert på systemet, brukes deltasrv.exe til å kjøre malware eller noen av de tilhørende komponentene. Filen brukes også til å sørge for at Delta-homes.com-viruset er i stand til å dukke opp i alle nettlesere (IE, Mozilla Firefox og andre) rett etter at offeret starter datamaskinen på nytt. Så snart det får denne muligheten kan programmet begynne å forårsake omdirigeringer til affilierte nettsider. I tillegg kan det vise kommersielt innhold i søkeresultater og dessuten innhente data som mest besøkte nettsider, inntastet data, IP-adresse, PC-lokasjon osv. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar men det finnes ingen garanti for at den ikke blir delt med tredjeparter.

Det er med andre ord ingen tvil om at du må fjerne deltasrv.exe fra datamaskinen din. Du kan bli kvitt dette programmet sammen med alle tilhørende komponenter ved å kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. I akkurat dette tilfellet er trolig Reimage det beste verktøyet.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes

Om forfatteren

Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-deltasrv-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Programvare
Sammenlign