Hva er funksjonen til deltasrv.exe

deltasrv.exe er en ondsinnet programfil som er tilknyttet delta-homes.com. Den er faktisk hovedkomponenten til dette programmet, så du bør skanne datamaskinen din med en oppdatert anti-spionvare umiddelbart dersom du oppdager denne filen i oppgavebehandleren. Sikkerhetsprogrammer gjenkjenner deltasrv.exe som HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A, etc. Normalt ligger denne filen i C:\Programfiler\delta\delta. Du kan laste den ned til datamaskinen din på samme måte som kapreren Delta Homes – buntet med tredjeparts programvare. For å beskytte deg mot dette bør du begynne å være mer oppmerksom under installasjon av gratis programvare. Dette kan gjøres ved å velge tilpasset eller avansert installasjon av programvare og velge bort Delta Homes Toolbar, Delta Homes og andre tilknyttede komponenter.

Så snart det er installert på systemet, brukes deltasrv.exe til å kjøre malware eller noen av de tilhørende komponentene. Filen brukes også til å sørge for at Delta-homes.com-viruset er i stand til å dukke opp i alle nettlesere (IE, Mozilla Firefox og andre) rett etter at offeret starter datamaskinen på nytt. Så snart det får denne muligheten kan programmet begynne å forårsake omdirigeringer til affilierte nettsider. I tillegg kan det vise kommersielt innhold i søkeresultater og dessuten innhente data som mest besøkte nettsider, inntastet data, IP-adresse, PC-lokasjon osv. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar men det finnes ingen garanti for at den ikke blir delt med tredjeparter. 

Det er med andre ord ingen tvil om at du må fjerne deltasrv.exe fra datamaskinen din. Du kan bli kvitt dette programmet sammen med alle tilhørende komponenter ved å kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. I akkurat dette tilfellet er trolig SpyHunter det beste verktøyet.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Viruset.no research senter samler og sjekker all informasjon som er relatert til deltasrv.exe. Vi spør oss selv, kan denne filen være ondsinnet? Er dette filnavnet brukt av Malware? Og lignende. Statusen på filene er ut ifra vår egen opfattelse, som kommer fra våre utviklere Dangerous file status betyr at filen er en trussel mot systemet ditt. Følg disse rådene
råd
Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen.
Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
SpyHunter er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.

Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Veiledning for sletting på andre språkProgramvare
Filer
Lik oss på Facebook