Hva er delta-homes.exe? Bør jeg fjerne det?

Olivia Morelli - -

delta-homes.exe er et ondsinnet program som kan installeres på datamaskinen din uten at du er klar over det. Denne filen er imidlertid ikke den eneste som kan oppdages på systemet ettersom den spres sammen med delta-homes.com. Denne søkemotoren har allerede blitt merket som en nettleserkaprer eller et potensielt uønsket program. Etter at dette programmet er oppdaget i nettleseren anbefales det derfor at man kjører et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. Dette hjelper dessuten med å fjerne delta-homes.exe og andre ondsinnede, tilknyttede filer.

Dersom du allerede har oppdaget delta-homes.com i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller andre nettlesere, betyr det at systemet ditt er kapret av et potensielt uønsket program. Normalt spres slike programmer som en ekstrakomponent i en pakke med freeware- og shareware-programmer. Folk kan enkelt hindre infiltrering, men dette krever oppmerksom installasjon av alle programmer som spres på internett. Det er nettopp uoppmerksom installasjon som hjelper adware, nettleserkaprere og lignende potensielt uønskede programmer å opprettholde et høyt distribusjonsnivå. Dersom du virkelig har lyst til å forhindre infiltrering av disse programmene, må du glemme rask, standard eller anbefalt installasjon av freeware-programmet. I stedet bør du velge tilpasset eller avansert installasjon og følge med på hvert steg av installasjonen.

Dersom Delta Homes klarer å kapre systemet, bruker det delta-homes.exe for å starte seg selv så snart PC-en startes på nytt. I tillegg blokkerer det Google, Yahoo eller andre populære nettlesere for å få muligheten til å vise sine endrede søkeresultater til offeret. Vær oppmerksom på at dette fører til tvilsomme nettsider som kan brukes for å spre malware og andre virus. For å unngå dette, bør du skanne datamaskinen din med et av følgende programmer og fjerne infiserte/mistenkelige filer: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Viruset.no research senter samler og sjekker all informasjon som er relatert til delta-homes.exe. Vi spør oss selv, kan denne filen være ondsinnet? Er dette filnavnet brukt av Malware? Og lignende. Statusen på filene er ut ifra vår egen opfattelse, som kommer fra våre utviklere Dangerous file status betyr at filen er en trussel mot systemet ditt. Følg disse rådene
råd
Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen.
Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Presseomtaler om Reimage
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti Malware
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
kilde: http://www.2-spyware.com/file-delta-homes-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign