Alvorlighetsgrad:  
  (25/100)

Fjerne Delta-homes.com (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer Nov 2020

av Julie Splinters - -   Delta Homes redirect | Type: Nettleserkaprer

Hva er Delta-homes.com?

Delta-Homes.com er en nettleserkaprer som er i stand til å kapre Windows-systemer. Vi har allerede mottatt hundrevis av rapporter om dette programmet fra USA, Polen, Storbritannia, Frankrike og andre land. Det er viktig å være oppmerksom på at Delta Homes ikke er et virus. Det er bare en mistenkelig søkemotor som blir brukt til å vise sponset innhold. Det er umulig å vite hva slags nettside den prøver å promotere. Den kan brukes for å omdirigere folk til legitime sider og lure dem til å besøke virkelig mistenkelige sider som kun brukes for å spre malware. Når datamaskinen er infisert, vises denne siden istedet for startsiden din og standard søkemotor i alle nettlesere. Det er nemlig kompatibelt med Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og andre. Dersom du vil unngå Delta-Homes.com omdirigeringer til mistenkelige og skadelige nettsider bør du fjerne det fra datamaskinen din. Vær oppmerksom på at fjerning av denne nettleserkapreren ikke er en enkel oppgave ettersom den benytter Search Protect, som beskytter endrede nettleserinnstillinger og forhindrer fjerning av dette programmet. Derfor anbefaler de fleste sikkerhetseksperter at du benytter automatisk fjerning.

Dersom du har blitt plaget av omdirigeringer til delta-homes.com kan det være at du har gått glipp av noe. Dersom du sjekker hva som står i personvernerklæringen kan du se at det kan brukes for å spore PC-brukere og innhente informasjon om nettleservanene deres. Som utviklerne av dette programmet hevder er de interessert i folks personlige, ikke-identifiserbare informasjon. Du kan imidlertid aldri vite hvilke parter som kan få adgang til denne informasjonen. Dersom du ikke vil la ukjente parter vite hva dine mest besøkte nettsider er, hva slags data du taster inn når du besøker dem, hva PC-ens IP-adresse er eller hva e-postadressen din er, bør du holde deg unna Delta-homes.com-viruset. Som vi allerede har nevnt mener vi at automatisk fjerning er den beste måten for å bli kvitt denne nettleserkapreren fordi den kan oppstå på datamaskinen din rett etter oppdatering. I dette tilfellet anbefaler vi at du bruker ReimageIntego som kan hjelpe deg med å bli kvitt dette programmet og andre mistenkelige komponenter som Search Protect. Dersom du ikke vet hvordan du kan installere dette programmet og bruke det for fjerning av uønskede apper, kan du lese denne artikkelen: SpyHunter tutorial.

 

Delta-Homes.com

Hvordan kan Delta-Homes.com kapre datamaskinen min?

Nettleserkapreren delta-homes.com er en av de potensielt uønskede programmene som spres ved hjelp av bundling. Denne distribusjonsteknikken har også blitt diskutert av ulike sikkerhetseksperter. Metoden er både legitim og tillatt. Dersom du vil unngå dette, må du være forsiktig når du installerer freeware-programmer på datamaskinen din. Sørg for å dobbeltsjekke installasjon av Softonic, Babylon Toolbar, uTorrent, Any.Do, BeeLine Reader, Foxit Reader og lignende programvare. Selv om folk kan angi denne siden som startside og/eller standard søkemotor blir de i de fleste tilfeller lurt til å installere dette programmet som en ekstrakomponent til et freeware-program. For å unngå dette og andre uønskede nedlastinger (Conduit, www-searching.com, mystartsearch.com, v9.com, sweet-page.com, mystart, websearch.fixsearch.info,genieo.com, etc.), må du huske følgende: du MÅ velge tilpasset/avansert installasjon når du installerer freeware-programmer fra tvilsomme utviklere. I tillegg bør du sjekke hvilke ekstrakomponenter det tilbyr og velge bort ukjente søkemotorer, tillegg, utvidelser, verktøylinjer osv. Dersom du ser en forhåndsvalgt setning som sier “Angi Delta-homes.com som startside” eller “angi Delta-homes.com som standard søkemotor”, bør du velge bort denne. Det anbefales dessuten å ha en vel ansett anti-spionvare installert som kan advare deg om infiltrering av slike mistenkelige programmer.

Hvordan fjerne Delta-Homes.com?

Dersom du allerede har blitt infisert av dette potensielt uønskede programmet og du ønsker å bli kvitt Delta homes, bør du benytte disse stegene som gis nedenfor for automatisk og manuell fjerning av delta-homes.com.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Spørsmål. Jeg trenger hjelp til å fjerne Delta-homes.com Search fra nettleseren min (jeg bruker Google Chrome). Kan dere hjelpe meg?

Svar. Du kan bli kvitt Delta Homes ved hjelp av automatisk eller manuell fjerning. Veiledninger for begge metodene gis nedenfor. Vær oppmerksom på at den tryggeste og mest effektive metoden å gjøre det på er ved å kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare. Dette hjelper deg med å unngå at nettleserkapreren dukker opp igjen i fremtiden.

Spørsmål. Hjelp meg! Jeg tror at jeg er infisert med www.delta-homes.com-viruset. Det dukket opp på datamaskinen min etter omstart…

Svar. Nei. Nettleserkapreren delta-homes er kun et potensielt uønsket program som prøver å kapre alle nettlesere som er installert på datamaskinen din. Du har mest sannsynlig installert dette programmet i en pakke sammen med et eller annet gratisprogram fra nettet. Dersom du vil slette www.delta-homes.com fra datamaskinen din, bør du følge stegene som gis nedenfor.

Spørsmål: Jeg er bekymret fordi alle søkene mine forstyrres av delta-homes.com omdirigeringer. Denne siden har også dukket opp som startside og standard søkeside. Jeg trodde at jeg fikset datamaskinen min da jeg prøve å fjerne delta homes, delta search, conduit og andre utvidelser fra nettleseren min. De dukket dessverre opp igjen rett etter omstart av PC-en… Kan noen hjelpe meg? Jeg har ikke lyst til at www.delta-homes.com virus dukker opp som startsiden min lenger…

Svar: Fjerning av søkesiden Delta Homes krever mye kunnskap ettersom den setter sin lit til Search Protect-funksjonen. Denne beskytter det kaprede systemets innstillinger og forhindrer eliminering av delta-homes.com fra datamaskinen. Dersom du trenger fullstendig fjerning av denne nettleserkapreren bør du velge automatisk fjerning. Du kan selvfølgelig også bruke de manuelle stegene for fjerning som er utviklet av sikkerhetsekspertene hos 2-spyware. Du bør imidlertid være veldig forsiktig når du utfører disse stegene. Sørg for at du følger dem nøye og utfører dem i riktig rekkefølge for å forhindre andre problemer på datamaskinen din.

Spørsmål. Har blitt infisert av www.delta-homes.com-viruset og plages nå med kontinuerlige omdirigeringer og annonser. De sier at jeg bør fikse registerfilene mine eller reparere Windows-feil. Bør jeg stole på dem? Kan dere også hjelpe meg med fjerning av www.delta-homes.com? Det virker å være veldig komplisert…

Svar. Først og fremst bør du holde deg unna delta-homes.com-annonser fordi de er villedende. Etter å ha klikket på dem kan du enkelt infisere PC-en med andre trusler som adware, nettleserkaprere, mistenkelige PC-optimatorer og lignende programmer. Når du prøver å fjerne kapreren www.delta-homes.com fra systemet, bør du dessuten være oppmerksom på at den spres buntet med ekstrakomponenter som neppe kan oppdages dersom du benytter manuell fjerning. Derfor bør du vurdere en oppdatert anti-spionvare. Vennligst sjekk veiledningen nedenfor for mer informasjon om dette.

Spørsmål. Hvordan fjerne www.delta-homes.com fullstendig? Det virker som at det fortsetter å infisere datamaskinen min igjen og igjen.

Svar. Dersom du ønsker en veiledning for fullstendig fjerning av www.delta-homes.com, bør du bla videre og se på veiledningen som gis nedenfor. Sørg for at du er veldig forsiktig når du utfører manuelle steg for fjerning!

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Delta-homes.com skjermbilde
Delta-homes.com skjermbildeDelta-homes.com skjermbildeDelta-homes.com skjermbildeDelta-homes.com skjermbilde
Delta-homes.com skjermbilde

Manuell Delta-homes.com fjerningsguide:

Fjern Delta-homes.com fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Delta-homes.com og relaterte programmer
  Så, se etter Delta-homes.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'
 5. Slett Delta-homes.com fra Windows snarveier
  Høyreklikk på snarveien til Mozilla Firefox og velg Properties. Høyreklikk på nettleser ikon og velg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fanen og se på Target feltet. Slett ondsinnet URL som er relatert til viruset ditt Velg 'Shortcut' fanen og slett 'http://isearch.babylon.com...' eller annen mistenkelig URL

Gjenta trinnene ovenfor med alle nettleseres snarveier inkludert Internet Explorer og Google Chrome. Skjekk lokaliseringen for alle snarveiene inkludert skrivebordet, start menyen og oppgavelinjen

Fjern Delta-homes.com fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Delta-homes.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Delta-homes.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter Delta-homes.com og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av Delta-homes.com, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern Delta-homes.com fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Delta-homes.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Delta-homes.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Delta-homes.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på meny (øverst til høyre), velg Options General.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til din foretrukne nettside eller klikk Restore to default.
 5. Klikk OK for å lagre disse endringene Så, i 'General' fanen, slett ondsinnet URL fra 'Home Page' seksjonen eller klikk på 'Restore to Default' knappen. Klikk 'OK' for å lagre endringer
 6. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 7. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Delta-homes.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Delta-homes.com fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Delta-homes.com og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Skift din hjemmeside og standard søkemotor hvis de var forandret av virus
  Klikk på meny ikonet og velg Settings.
 4. Så, se etter Open a specific page or set of pages under On startup alternativer og klikk på Set pages. Etter å ha klikket på meny og 'Settings', velg 'Set pages'
 5. Nå burde du se et nytt vindu. Så, slett ondsinnede søkesider og gå til den du vil bruke som hjemmeside. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 6. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 8. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 9. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 10. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Delta-homes.com. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Delta-homes.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Delta-homes.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Åpne din Safari nettleser og klikk på Safari i meny seksjonen. Så, velg Preferences som den ble vist før og velg General.
 4. Så, sjekk Homepage feltet. Hvis det er forandret av Delta-homes.com slett den uønskede linken og gå til en du vil bruke. Husk og inkluder ''http:// før du skriver adressen. Så, i 'General', slett ondsinnede URL og gå til ditt valgte domene navn
 5. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 6. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Delta-homes.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-delta-homes-com.html
Veiledning for sletting på andre språk

 1. Sikkerhetseksperter advarer om tilsynekomsten av Delta Homes virus! sier:
  June 17th, 2014 at 1:17 am

  […] Hvordan fjerne Delta-homes.com […]

 2. Philla sier:
  July 17th, 2015 at 5:26 pm

  Jeg lastet dette ned, men det kostet mer enn “under fire hundre kroner”… Heller mer “litt over fem hundre kroner”, men det har absolutt fjærnet Delta-Homes fra Pc`n min, og også tatt andre ting som var en trussel mot min maskin.
  Annet enn at det var dyrere enn hva som ble sagt i videoen over, så er jeg fornøyd.

  Philip

Din mening om Delta-homes.com