Hva er delta.dll? Bør jeg fjerne det?

av Jake Doevan - -

delta.dll er en skadelig fil som bør unngås. Akkurat som deltaApp.dll, deltasrv.exe og deltaEng.dll, tilhører den en mistenkelig søkemotor som kalles delta-homes.com. Som du tydelig ser ut fra bildene som gis i beskrivelsen, prøver delta homes-viruset å lure folk til å tro at de må sjekke registeret sitt for feil, reparere Windows-feil, laste ned programvareoppdateringer, etc. Før du klikker på noen av disse annonsene, bør du vite at de er villedende og brukes for å spre tvilsomme programmer som i stedet for å hjelpe deg kan føre til ulike PC-relaterte problemer.

I tillegg til å ta over startsiden og/eller standard søkemotor, kan delta homes begynne å vise endrede søkeresultater. Dette gjøres av en enkelt grunn – prøve å omdirigere deg til affilierte nettsider og prøve å hjelpe dem med å øke siderangen eller salgene. Det er på denne måten eierne av delta home tjener penger. Det er imidlertid ingen garanti for at disse sponsede søkeresultatene ikke omdirigerer deg til ukjente eller til og med mistenkelige nettsider som tilhører ondsinnede tredjeparter. Slike kaprere er dessuten i stand til å spore PC-brukere og innhente personlig ikke-identifiserbar informasjon.

Hva brukes delta.dll normalt til? Akkurat som en hvilken som helst annen .dll-fil, fungerer det som et nettleserobjekt (BHO) som kjører automatisk hver gang datamaskinen startes på nytt. Det prøver å overvåke nettleseren og innhente informasjon om offerets aktiviteter på nettet. Du bør være i stand til å finne denne filen i mappen «C:\Programfiler», men av og til er det ikke mulig å finne det der. Dette er på grunn av at det aktivt prøver å unngå å bli fjernet fra systemet.

Vennligst IKKE la delta.dll forbli på datamaskinen fordi det er, som vi allerede har advart deg om, en ondsinnet fil. For å sjekke troverdigheten og få muligheten til å fjerne delta homes og relaterte filer, bør du bruke et av følgende programmer: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-delta-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Programvare
Sammenlign