Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Decrypt Protect viruset. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Julie Splinters - - | Type: Malware

Decrypt Protect viruset er ingenting annet enn et malware som tilhører kategorien ‘ransomware’. Så når den kommer seg gjennom maskinens sikkerhetsbarrierer og infiserer den, blokkerer den maskinen ved å kryptere forskjellige harddisk filer. Denne trusselen kan også modifisere filene ved å forandre utvidelsene. Dette malwaret begynner også å vise advarsler som påstår at maskinen har blitt blokkert p.g.a. brukerens ulovlige aktiviteter som f.eks distribusjon av malware, bruk av pornografisk materiale og oppstart av DDoS angrep. Alt dette blir selvfølgelig nok gjort får å skaffe penger så brukeren blir også bedt om å betale en bot for å få dekryptert filene igjen. Så takket være Decrypt Protect viruset, kommer du deg ikke på nettet for å starte opp noe som helst på maskinen din. Alt du vil se er dette varselet som presenterer seg selv som ‘MBL Advisory’. Ignorer hele greia og slett Decrypt Protect viruset fra PC’n.

HVORDAN BLIR JEG INFISERT MED Decrypt Protect viruset?

Decrypt Protect viruset blir distribuert via trojanske hester som kommer inn i systemet via sikkerhets svakheter. Som alle trojanere, gjemmer den seg i mailer som virker seriøse, plagsomme pop-up annonser og lignende. Den truer også med at du kan bli kontaktet av myndighetene og vil ha deg til å betale boten gjennom MoneyPak, Ukash eller Paysafecard forhåndsbetalings systemer. Ikke finn på å falle for denne svindelen, du vil både tape penger og viktige filer du har på maskinen. Hvis du har fått Decrypt Protect viruset om bord, følg den detaljerte guiden nedenfor og fiks maskinen din.

HVORDAN SLETTE Decrypt Protect viruset?

Når du skal slette Decrypt Protect viruset, er det viktigste du gjør å ta bort blokkeringen. Det kan hjelpe å tilbakestille datoen på maskinen. I tillegg kan du bruke disse metodene:

* Flash drive metoden:

1. Bruk en annen maskin og last ned Reimage eller et annet pålitelig anti-malware program.
2. Oppdater programmet og laste det inn på en USB drive eller en CD.
3. I mellomtiden restarter du den infiserte maskinen i Sikkert Modus med ledetekst.
4. Restart maskinen som er infisert med Decrypt Protect viruset en gang til å kjør en full systemskann.

* Brukere som er infisert med Decrypt Protect viruset kan bruke andre kontoer på Windows systemet. Hvis du har admenistrator rettigheter på disse kontoene, burde du kunne starte opp et anti-malware program.

* Prøv å nekt Flash to å få ransomwaret til å stoppe å fungere som beregnet. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia support og velg ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det kjør en full systemskann med et anti-malware program.

* Manuell Decrypt Protect virus fjerning:

  1. Restart den infiserte maskinen i ‘Sikkert modus med ledetekst’ for å deaktivere viruset (dette burde virke med alle versjoner av trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter WinLogon Oppføringer og skriv ned alle filer som ikke er explorer.exe eller tomme. Bytt dem ut med explorer.exe.
  4. Søk etter filene du har skrevet ned og slett registrerings nøkklene som refererer til filene.
  5. Restart maskinen og kjør en full systemskann med oppdaterte versjoner av Reimage for å slette restene av virus filene.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner
Decrypt Protect viruset skjermbilde
Decrypt Protect viruset skjermbilde

Decrypt Protect viruset Manuell fjerning

Dreper prosesser
[random].exe

Slett filer
[random].exe

Om forfatteren

Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-decrypt-protect-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk