Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjerne Deceptive site ahead (Veiledning for fjerning) - oppdateringer mai 2020

av Ugnius Kiguolis - - | Type: System verktøy

Hva betyr Google-advarselen «Deceptive Site Ahead»?

Deceptive site ahead

«Deceptive site ahead» kommer fra Safe Browsing og er utviklet for å beskytte brukere fra nettsider som Google identifiserer som potensielt skadelige. Denne varselmeldingen på rød bakgrunn oppstår istedet for nettsiden som lurer folk til å installere mistenkelig programvare eller avslører sensitiv informasjon. Hvis du besøker en upålitelig nettside vil du derfor sannsynligvis se følgende melding:

Deceptive site ahead.
Attackers on [site url] may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards).

Ikke bekymre deg. Datamaskinen er ikke infisert ennå. Dette er bare en advarsel om at det er best at du holder deg unna nettsiden du er i ferd med å besøke. Ved å klikke på detaljene og velge å ignorere advarselen kan du fortsette til nettsiden, men dette er ikke anbefalt.

Noen legitime nettsider kan selvfølgelig også bli flagget på grunn av annonseringen på dem, men slike problemer kan enkelt fikses. Webmasteren til den flaggede nettsiden må besøke en spesiell side for kundestøtte som tilbyr en detaljert veiledning for hvordan «deceptive site ahead»-varslet kan fjernes fra nettsiden. Deretter må det potensielt villedende innholdet på siden indikeres.

Dette kan gjøres via Google Webmaster Tools. Fjerning kan ta litt tid ettersom nettsidens administratorer må finne og terminere kildene til det potensielt skadelige innholdet. Kun da kan nettsiden gjennomgås og evalueres av Google. På tross av den langtekkelige prosessen vil legitime nettsider normalt håndtere dette problemet for ikke å skremme unna besøkende. Derfor bør nettsider som viser «deceptive site ahead» istedet for det vanlige innholdet unngås.

Deceptive site ahead

Hvilke nettsider kan blokkeres av Google?

Det finnes generelt sett tre typer potensielt skadelige nettsider som kan inkluderes på Google sin svarteliste:

  1. Nettsider som later som at innholdet deres er legitimt og kan stoles på;
  2. Nettsider hvis innhold prøver å lure brukeren til å dele innloggingsdetaljer eller ringe teknisk støtte;
  3. Nettsider som inneholder villedende nedlastingsknapper.

På viruset.no har vi allerede diskutert en rekke av slike nettsider. Alle nettleserkaprere kommer innunder den første kategorien av nettsider som kan late til å være en legitim søkemotor, inkludert Delta-homes.com, Yoursites123 og lignende.

Den andre kategorien er normalt tilknyttet nettsider som sprer adware- og scareware-programmer, som Intelli-support-assistant.com eller Adsystemscan.com. Falske nedlastingsknapper kan settes inn i en hvilken som helst nettside, spesielt på sider for programvarenedlasting, fildeling osv.

Av og til kan imidlertid ondsinnede nettsideutviklere kommer forbi Google sitt filter. I slike tilfeller bør du ha et vel ansett antivirusverktøy på datamaskinen din, som for eksempel Reimage Reimage Cleaner Intego.

Hvordan stopper jeg “Deceptive Site Ahead”-meldinger?

Selv om det ikke er tilrådelig å fjerne «Deceptive Site Ahead»-filteret fra nettleseren din, kan du gjøre det ved å følge disse stegene:

  1. Start Google Chrome.
  2. Klikk på «Meny» eller «Mer»-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Velg «Innstillinger» og «Vis avanserte innstillinger».
  4. Gå til «Personvern» og velg bort «Beskytt deg og enhetene dine fra skadelige nettsider.»

Hvis du følger disse instruksene vil ikke nettleseren din vise slike varsler lenger. Du må imidlertid beskytte datamaskinen din fra nettrusler på andre måter. Vi anbefaler at du skaffer et pålitelig antivirus-system som er i stand til å eliminere virus fra datamaskinen din i tillegg til å beskytte deg mot disse truslene i sanntid.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Deceptive site ahead skjermbilde
Deceptive site ahead skjermbildeDeceptive site ahead skjermbildeDeceptive site ahead skjermbilde
Deceptive site ahead skjermbilde

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-deceptive-site-ahead.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om Deceptive site ahead