Alvorlighetsgrad:  
  (86/100)

Fjerne CyberSitter

| Type: Malware

CyberSitter er enda et korrupt sikkerhets verktøy. Hvis du tror du har hørt navnet før, har du rett. Dette er en komersiell keylogger med akkurat det samme navnet som tillater angriperen og monitorere sine offer.

Den nye Cyber Sitter (eller CyberSitter version 10.0) er en annderledes type cyber parasitt. Den gir seg ut for å være anti-spyware og håper på at folk vil falle for dens fattigslige design av programmet og kjøpe dennes uredelige app. Hvis du er i ferd med å kjøpe en full vesjon av CyberSitter, tenk etter og prøv og husk hvordan den dukket opp på skjermen. Cyber Sitter blir vanligvis installert via trojanere; et hvert program som er distribuert på denne måten, er ikke til å stole på.

CyberSitter raporterer om en mengde infeksjoner i systemet, mens det egentlige problemet ligger hos Cyber Sitter selv. Den forårsaker tregheter i systemet og begrenser internett koblingen. CyberSitter kan forårsake stor skade fordi den rapporterer om at vitale systemfiler er ondsinnede og oppfordrer brukeren til å eliminere dem.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-cybersitter.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om CyberSitter