Alvorlighetsgrad:  
  (86/100)

CyberSitter. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Malware

CyberSitter er enda et korrupt sikkerhets verktøy. Hvis du tror du har hørt navnet før, har du rett. Dette er en komersiell keylogger med akkurat det samme navnet som tillater angriperen og monitorere sine offer.

Den nye Cyber Sitter (eller CyberSitter version 10.0) er en annderledes type cyber parasitt. Den gir seg ut for å være anti-spyware og håper på at folk vil falle for dens fattigslige design av programmet og kjøpe dennes uredelige app. Hvis du er i ferd med å kjøpe en full vesjon av CyberSitter, tenk etter og prøv og husk hvordan den dukket opp på skjermen. Cyber Sitter blir vanligvis installert via trojanere; et hvert program som er distribuert på denne måten, er ikke til å stole på.

CyberSitter raporterer om en mengde infeksjoner i systemet, mens det egentlige problemet ligger hos Cyber Sitter selv. Den forårsaker tregheter i systemet og begrenser internett koblingen. CyberSitter kan forårsake stor skade fordi den rapporterer om at vitale systemfiler er ondsinnede og oppfordrer brukeren til å eliminere dem.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner

CyberSitter Manuell fjerning

Dreper prosesser
WVCSRT.exe
WVCSCR.exe
WVCSWD.exe
setupCS10.exe
MSLSPC.exe
WVCSDG.exe
CComSvc.exe
WVCSUH.exe

Slett register verdier
MimarSinan\InstallAware\Ident.Cache\{87F93AA6-C062-40AC-970F-DEE3628548D9}
Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{87F93AA6-C062-40AC-970F-DEE3628548D9}

Uregistrer DLLs
lspcs.dll

Slett filer
CYB10.EXE
WVCSRT.exe
WVCSCR.exe
lspcs.dll
WVCSWD.exe
setupCS10.exe
MSLSPC.exe
WVCSDG.exe
CComSvc.exe
WVCSUH.exe

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-cybersitter.html

Veiledning for sletting på andre språk