Hva er CTHELPER.EXE? Bør jeg fjerne det?

CTHELPER.EXE

CTHELPER.EXE fil er en legitim kjørbar fil, som kan finnes i Windows systemer. Denne filen er ikke en kjerne Windows fil, men vi anbefaler ikke å avslutte det fordi det er en del av en prosess som gir oppgaver mellom installert programvare og lydkort fra Creative Labs. Med andre ord, hjelper CTHELPER.EXE tredjeparts produsenter å produsere drivere, tilleggsfunksjoner, og fikser som vil integrere med en tettere passform med Creative Sound drivere og verktøy. I de fleste tilfeller fungerer CTHELPER.EXE i C:\Windows mappen, og tar ca 23 100 – 29 520 byte med diskplass.

FARE!

For å skjule sine egne virus, hackere navngi sine prosesser det samme som et legitimt Windows-filer. Så, selv om cthelper.exe er en ekte prosess, navnet kan også brukes for å skjule alvorlig trussel, som for eksempel trojaner, orm eller rootkit. Hvis du ønsker å sjekke troverdigheten av denne prosessen og sørge for at det ikke er et virus, bør du sjekke hvor cthelper.exe fil kjører. I dette spesielle tilfellet, cthelper.exe kjører vanligvis i C:\Windows mappen, derfor bør du sjekke om denne prosessen ikke er i drift andre steder. Den enkleste måten å gjøre det på er å sjekke systemet med RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-cthelper-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign