Hva er ctfmon.exe? Bør jeg fjerne det?

ctfmon.exe

Ctfmon.exe er en Microsoft prosess som kjører i bakgrunnen når du kjører et Microsoft Office XP eller Microsoft Office 2003-programmer. Denne filen kontroller Alternative brukerundersøkelser og Office språklinjen, men det kan også bli sett i gang, selv når du lukker alle Microsoft Office-programmer. Ctfmon.exe prosessen er bare nødvendig når du arbeider med andre språk, eller når informasjonen i lagt inn ved hjelp av en annen enn et standard tastatur-enhet, så det er ikke en viktig prosess. Hvis du ikke trenger det, kan du trygt avslutte den. Vanligvis kan Ctfmon.exe bli funnet i undermappen «C:\WINDOWS\System32\» når du kjører Windows XP.

FARE!

Ctfmon.exe fil kan noen ganger brukes av malware for å skjule sin tilstedeværelse på systemet, så ta hensyn til plasseringen av filen. Hvis det ligger ikke i C:\WINDOWS\System32, er disse en stor mulighet for at denne filen hører til virus, spyware, trojan eller orm. Merk at Ctfmon.exe er mest brukt av parasitter Satiloler, Satiloler.d, Satiloler.c, Satiloler.e og snø, slik at du er svært anbefales å skanne systemet, slette kjørbar Ctfmon.exe og avslutte alle prosesser det startet.

IKKE bland Ctfmon.exe med ctfmon32.exe fil fordi denne filen er knyttet til slike parasitter som CoolWebSearch kaprer, Raidys og Family Key Logger. Den primære hensikten med denne filen er å starte en parasitt eller lansere noen av komponentene. Når henrettet, går det ctfmon32.exe filen en prosess som er ansvarlig for parasittens nyttelast. ctfmon32.exe er en vesentlig del av en farlig trussel, men det kan også fungere på egen hånd. IKKE kjøre den!

Hvis du mistenker at Ctfmon.exe er skadelig og forårsaker ulike problemer på datamaskinen din, bør du ikke bare avslutte denne prosessen, men kjøre en full system skann med Reimage eller andre problemer nedenfor for å finne og eliminere feil relaterte å CTFMon.exe

Konklusjon - filstatus
trygg fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-ctfmon-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign