Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern CTB Locker-virus

12

CTB Locker viruset er det siste innen ransomware, den begynte å angripe PC brukere i midten av Juli, 2014. Den er nesten identisk med Cryptowall virus,  CryptolockerCryptorbit, osv. Dette er en veldig farlig parasitt som blir brukt til å kryptere utvalgte filer og får offeret til å betale for dekrypteringen. I de fleste tilfeller blir folk som har lyst til å få tilbake bilder, videoer og andre filer bedt om å betale 120 USD. Andre ganger krever CTB Locker viruset 24 USD eller andre summer. Og denne boten skal betales i bitcoins. Hvis du har mistanker om at maskinen din allerede er infisert med CTB Locker viruset, sjekk først om du kan åpne filene dine. Du kan også få varsler som forklarer deg alt sammen og påstår at du må betale en bot. Hvis dette har skjedd må du skanne maskinen din med et pålitelig anti-spyware program så fort så mulig for å redde mest mulig av de filene som er igjen. Desverre er det nesten umulig å oppdage viruset før disse varslene dukker opp. Denne typen virus er en av grunnene til at du alltid burde ha et oppdatert anti-spyware program installert på maskinen. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke SpyHunter.

Hvordan kan CTB Locker infisere maskinen? 

CTB Locker spres for det meste via misledende mailer. De kan innstilles på å få deg til og bekrefte kjøp, godkjenne betalinger osv. Så fort offeret har blitt lurt til å laste ned et falskt vedlegg blir PC’n infisert med ransomware. Vær også veldig forsiktig med pop-ups som tilbyr deg å oppdatere Flash Player, disse kan lede deg inn på CTB Lockers infiltrasjon. Så fort viruset er inne, dropper det sine egne filer og skanner systemet. Etter å ha funnet det den er ute etter (3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, etc.), blokkerer den systemet ved å bruke en kryptografisk elliptisk kurve. Det virker også som om dette viruset kan kommunisere med sin kommando og kontroll server via TOR og følge kommandoene. Hvis du bruker Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og 8, burde du være ekstra forsiktig, det er bare disse systemene viruset kan angripe… nå. Hvis du har mistanker om at maskinen din er kapret og filene kryptert, kan du sjekke det ved å åpne %MyDocuments%\.html filen. Desverre er det umulig å åpne filene uten å betale boten til CTB Locker viruset.

Hvordan slette CTB Locker viruset?

Hvis du tror at CTB Locker viruset allerede har kapret maskinen, burde du skanne systemet med SpyHunter eller STOPzilla og slette dette farlige ransomwaret. For å gjenopprette kontakten med filene dine, prøv å utfør en backup eller bruk gjenopprettingsverktøy som R-Studio or Photorec.

En full system skann kan desverre ikke gjenopprette filene som ble kryptert av CTB Locker. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du er føret var når det kommer til denne typen trussler og bruker de programmene vi har nevnt ovenfor. Og ikke glem backup (dette burde bli gjort så ofte så mulig). Du kan også prøve eksterne USB harddisker, CD, DVD, Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsniinger. Det anbefales også at alle åpne delinger bare tillates for nødvendige grupper og autoriserte brukere.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette CTB Locker viruset godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av CTB Locker viruset Fornøyd-
garanti
Last ned
Sletting av CTB Locker viruset
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av CTB Locker viruset. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere CTB Locker viruset. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av CTB Locker viruset-annonser (2016-02-19)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av CTB Locker viruset-annonser (2016-02-19)
CTB Locker viruset skjermbilde
CTB Locker viruset skjermbildeCTB Locker viruset skjermbildeCTB Locker viruset skjermbilde
Manuell CTB Locker fjerningsguide

Metode 1. Fjern CTB Locker ved hjelp av Safe Mode with Networking

Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking
Windows 7 / Vista / XP
 • Klikk Start Shutdown Restart OK.
 • Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
 • Velg Safe Mode with Networking fra listen
Velg 'Safe Mode with Networking'
Windows 10 / Windows 8
 • Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
 • Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
 • Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet.
Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
Steg 2: Fjerne CTB Locker

Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned SpyHunter eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av CTB Locker.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.


Metode 2. Fjern CTB Locker ved hjelp av System Restore

Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt
Windows 7 / Vista / XP
 • Klikk Start Shutdown Restart OK.
 • Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
 • Velg Command Prompt fra listen
Velg 'Safe Mode with Command Prompt'
Windows 10 / Windows 8
 • Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
 • Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
 • Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet.
Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
 • Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
 • Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
 • Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av CTB Locker. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
 • Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting

Fullstendig fjerning av CTB Locker

Etter gjennoppretting av systemet bør du fjerne alle ondsinnede filer som tilhører CTB Locker ettersom de fremdeles befinner seg på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du laste ned SpyHunter og skanne PC-en din.

Dersom du har individuelle filer som må dekrypteres kan du benytte Windows Previous Versions-funksjonen. For å gjøre dette, velger du en fil, høyreklikker den og velger Properties. Gå til Previous Versions-fanen og se etter et gjenopprettingspunkt for filen din. Dersom du finner den velger du den og klikker Restore. Merk! Denne metoden er effektiv kun etter å ha aktivert System Restore-funksjonen. Dersom ransomware-programmet er utviklet for å fjerne Shadow Volume Copies av filene, er det ikke sikkert at det fungerer. I dette tilfellet kan du prøve Photorec eller R-studio..

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook