Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern Council of Europe-virus

| Type: Stjele programmer

Europarådet virus er en ekstremt farlig ransomware, som har begynt å spre seg rundt i begynnelsen av februar, 2014. Det later til at dette viruset spres med en hjelp av en ny trojaner, som ble navngitt av noen sikkerhetsleverandørene som Trojan-Ransom.Win32.Linkup. Så snart denne trojanske hesten angrep datamaskinen, endrer det sin DNS og kobler Internett-tilkobling. I tillegg begynner det å vise en nettleserbasert advarsel, som hevder at Europarådet må bekrefte brukerens identitet og ber betale EUR 0,01 for det. Men du bør være veldig forsiktig med slike meldinger fordi de kan brukes til å stjele din personlige informasjon og penger! I dette tilfellet, bør du ikke kaste bort tid og fjerne Europarådet virus fra systemet. Vær oppmerksom på at Trojan-Ransom.Win32.Linkup har også vært knyttet til Bitcoin virus!

Hvordan kan Europarådet virus infisere datamaskinen min ?

Vi har allerede nevnt at Europarådet viruset spres med en hjelp av trojanske hester. Denne cyber infeksjoner har vært aktivt distribuert med en hjelp av falske e-poster som vanligvis advare om ikke-eksisterende kjøp , betalinger, avgifter og lignende ting som kan gjøre folk klikker på lenker eller laste ned ondsinnede vedlegg . Men , kan du også laste ned Trojan – Ransom.Win32.Linkup på datamaskinen i en bunt med ulisensiert programvare . Så snart den kommer inn i systemet , skaper denne trojaneren sin kopi, som er oppkalt svchost.exe . Dette er gjort for å prøve å skjule sin infiltrasjon fordi , som du kanskje vet , er svchost.exe en legitim fil . Når det er gjort , kobler den maskinen fra Internett -tilkobling og begynner å vise sin nettleser -baserte advarsel . Hvis du lagt merke til en melding , som hevder at det er Europarådet og ber om å betale EUR 0.01 for å bekrefte identiteten din , må du ignorere det . I tillegg bør du følge disse instruksjonene :

Hvordan fjerne Europarådet virus?

Dersom Europarådet virus blokkert nettleseren din, bør du drepe sin prosess ved å gjøre følgende:

  1. Åpne Windows Task Manager ved å klikke Ctrl+Alt+Del eller Ctrl+Shift+Esc.
  2. Nå åpner du kategorien Prosesser og velge ‘Vis prosesser fra alle brukere’.
  3. Finn din nettleser prosess og venstre-klikk på den. Hvis du bruker Internet Explorer, og deretter avbryte iexplore.exe, Mozilla Firefox – firefox.exe, Google Chrome-chrome.exe, Safari – safari.exe, Opera – opera.exe.
  4. Nå klikker ‘Avslutt prosess’ knappen, og ikke glem å bekrefte at du virkelig ønsker å gjøre det.

Når du lukker den berørte nettleseren, bør du laste ned, oppdatere og kjøre en anerkjente anti-malware program. For at vi anbefaler å bruke Reimage, SpyHunterCombo Cleaner eller Malwarebytes Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Council of Europe virus skjermbilde
Council of Europe virus skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-council-of-europe-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk