Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern Constant Fun-annonser (Veiledning for fjerning)

av Jake Doevan - - | Type: Adware

Det finnes mange potensielt uønskede programmer (PUP) for tiden, men flesteparten av PC-brukere vet fremdeles ikke hvordan de beskytter datamaskinene sine mot dem. I dag presenterer vi enda et PUP som tilhører adware-kategorien. Det kalles Constant Fun og er et annonsestøttet program, noe som er veldig mistenkelig. Dersom du har oppdaget “Constant Fun ads,” “Constant Fun deals,” “powered by Constant Fun” eller “Constant Fun ads” på skjermen din anbefaler vi at du leser denne artikkelen for å finne ut hva som har skjedd med datamaskinen din.

Hvorfor du ikke bør ha Constant Fun adware på datamaskinen din

Adware-programmer (i dette tilfellet Constant Fun) presenteres som nyttige verktøy. Constant Fun hevder å være et fordelaktig program som kan bidra til å bedre nettleseropplevelsen din. Vi har imidlertid analysert dette programmet og finner ikke en eneste fordelaktig funksjon. Dette programmet gir kun ubeleiligheter. Det første vi oppdaget var at programmet reduserer systemets hastighet. Dermed bedrer det ikke nettleseropplevelsen i det heletatt. Realiteten er at det leverer utallige annonser som later som at de genereres av nettsidene du besøker. Du kan imidlertid gjenkjenne at disse annonse er falske ved hjelp av teksten på dem – Constant Fun-navnet står på dem. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke klikker på disse annonsene fra Constant Fun.

The misleading Constant Fun ads

Det er et kjent faktum at disse annonsene viser interessant innhold fordi de sporer offerets nettleseraktivitet via utvidelsene som Constant Fun installerer i nettleserne på datamaskinen. Dette villedende programmet overvåker nettleserhistorikken, nedlastinger og til og med spørringer. Basert på denne informasjonen velger Constant Fun spesifikke annonser og leverer dem til deg. Du bør ikke tro at innholdet i disse annonsene er realistisk – annonsene er laget for å se attraktive ut, men utviklerne er kun ute etter å lure deg til å klikke på dem. Constant Fun-annonser inneholder normalt mistenkelige hyperlenker som kan ende opp på mistenkelige tredjeparts nettsider som normalt promoterer tvilsomme programmer. Selv om du mottar et tilbud om å installere gratisprogrammer som ved første øyekast kan se nyttige ut, bør du avslå og ikke godta å installere programvare fra ukjente nettsider. Du kan aldri vite hvorvidt disse nettsidene promoterer sikre programmer, så det er alltid en mulighet for å ende opp med infisert programvare på PC-en din. Dersom du er opptatt av datasikkerhet anbefaler vi på det sterkeste at du installerer et pålitelig antispyware-verktøy, for eksempel ReimageIntego. Slike programmer kan skanne systemet ditt grundig og søke etter spyware og malware. Dersom det oppdager datatrusler kan det fjerne dem umiddelbart.

Hvordan har Constant Fun kapret nettleseren min?

Constant Fun er et spyware-program, og slike programmer spres hovedsaklig via bundling. Denne distribusjonsmetoden gjør det enklere å spre PUP-er og andre kritiske programmer. Metoden innebærer å legge valgfrie programmer til freeware-programmet og presentere det som en “valgfri nedlasting”. Den underliggende grunnen til at PUP-er blir installerte uten at man er klar over det er at PC-brukere har en tendens til å skynde seg gjennom installasjonsprosessen. De fleste klikker bare på “neste”-knappen helt til siste steg og fullfører deretter prosessen i all hast. Du bør ikke skynde deg for å bruke et nytt program slik – du må være forsiktig dersom du ikke ønsker å ende opp med flere uønskede programmer på systemet.

For å unngå installasjon av programvarepakker bør du følge disse stegene:

 1. Vær oppmerksom ved alle installasjonssteg.
 2. Les bruksvilkårene.
 3. Velg bort standard/rask installasjon.
 4. Velg istedet alternativene avansert eller tilpasset.
 5. Velg bort alle avtaler om installasjon av valgfrie nedlastinger.

Det er alt! Det er veldig enkelt å sørge for at du installerer kun ett program, uten mistenkelige programmer ved siden av. Dersom datamaskinen din allerede er infisert med adware, anbefaler vi imidlertid at du fjerner det. For å finne ut hvordan du kan gjøre dette kan du lese informasjonen som er tilgjengelig på neste side.

Hvordan fjerne det?

Vi har laget instruksjoner for manuell fjerning, som er tilgjengelig for deg nedenfor denne artikkelen. Sikkerhetseksperter hevder imidlertid at det er best å avinstallere spyware med et profesjonelt antispyware-verktøy. Som vi allerede har nevnt kan du avinstallere Constant Fun-viruset med SpyHunter, men du kan også bruke et annet antispyware-program. Vi tilbyr en liste over anbefalte antispyware-programmer nedenfor. Lykke til med fjerningen av Constant Fun!

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Constant Fun fjerningsguide for reklame:

Fjern Constant Fun fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Constant Fun og relaterte programmer
  Så, se etter Constant Fun eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Constant Fun fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Constant Fun eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Constant Fun-annonser fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Constant Fun være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Constant Fun fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Constant Fun og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Constant Fun. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Constant Fun fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Constant Fun og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Constant Fun. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Constant Fun fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Constant Fun eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Constant Fun slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Constant Fun registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk