Hva er conime.exe? Bør jeg fjerne det?

conime.exe

conime.exe er en legitim fil, som også er kjent som Console IME. Dette kjørbar er en Microsoft signert fil som brukes for prosedyrer knyttet til inndatametode redaktør. I de fleste tilfeller er conime.exe funnet i C:\Windows\System32 mappen og tar fra 69 120 byte til 27 648 byte med PC minne. For å oppsummere, hjelper conime.exe folk til å bruke tastaturet og skriv inn de komplekse tegn og symboler. Hvis du ikke ønsker å ha problemer med det, bør du ikke avslutte denne Windows systemfilen.

FARE!

Malware skapere bruker navnene på lovlige filer for å skjule sine egne virus. conime.exe har også vært involvert i denne aktiviteten, så hvis du fant den i systemet ditt, kan det være at den er infisert av trojanske hest eller orm. Ifølge sikkerhetseksperter er conime.exe lagt til av BFGhost 1,0 trojansk hest og W32.Slurk.A orm. Holde slike virus på systemet er svært farlig fordi de kan lett bli satt til å stjele verdifulle og personlig identifiserbare data eller gi angriperen full ekstern tilgang til en infisert datamaskin. For å sjekke påliteligheten conime.exe, bør du kjøre RegCure Pro. Det anbefales også å skanne systemet med Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner som vil hjelpe deg å fjerne alle skadelige programmer fra systemet.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-conime-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign