Alvorlighetsgrad:  
  (75/100)

Fjern COM surrogate-virus

12

Hva er COM surrogate-virus?

COM surrogate-virus (kan også vises som Dllhost.exe *32 COM surrogate-virus) er en trojansk hest som spres aktivt for øyeblikket. Dersom den kommer inn i PC-systemet, endrer den innstillingene og begynner å forårsake skadelige aktiviteter. I følge sikkerhetseksperter brukes denne trusselen først og fremst til å generere penger ved å stjele folks personlige opplysninger og annen viktig data som finnes på systemet. Det virker imidlertid som at dette ikke er alt. Vær oppmerksom på at COM surrogate malware også kan forårsake infiltrering av andre virus, gi eieren fjerntilgang og føre til lignende problemer. Hva er de største tegnene på at datamaskinen din kan være infisert? Først og fremst bør du holde et øye med datamaskinens hastighet. Noen Windows-brukere (denne trojaneren er kun i stand til å infisere Windows OS) har rapportert om tilfeldig, nedsatt hastighet, men i de fleste tilfeller snakkes det om alvorlig nedsatt hastighet og til og med systemsammenbrudd. I tillegg kan du komme til å oppdage problemer med programmer som MS Word, Excel, Notepad og lignende. Til slutt kan du oppdage ukjente oppføringer i Oppgavebehandler, forekomst av mistenkelige programmer, omdirigeringer til ukjente nettsider og lignende problemer. Dersom du nettopp har oppdaget dem bør du handle raskt siden du aldri kan vite hva COM surrogate-trojaneren kan brukes til. Dersom du vil forbli sikker, bør du laste ned rev id=»SpyHunter» eller en annen vel ansett anti-spionvare og kjøre et fullstendig systemskann for å se hva som skjuler seg på datamaskinen din.

Hvordan kan COM surrogate-virus infisere datamaskinen min?

Denne trojanske hesten spres ved hjelp av ulike teknikker. Noen av disse er dessverre ikke funnet ennå, så du bør dobbeltsjekke datamaskinens sikkerhet dersom du vil forsikre deg om at den er fullt ut beskyttet. Vennligst sørg for at du har de nyeste versjonene av antivirus- og antispionvare-programmer. Disse programmene hjelper deg med å forhindre infiltrering av Dllhost.exe *32 COM surrogate-virus og andre nett-trusler. Dersom du vil forbli sikker bør du begynne å unngå ulovlige nettsider, ignorere mistenkelige e-poster, aldri laste ned mulig infiserte vedlegg og lukke alle villedende annonser som dukker opp i nettleseren din. Dersom en annonse tilbyr deg å oppdatere Flash Player, FLV Player eller lignende, bør du lukke den. Dersom du er i tvil om du trenger å oppdatere disse programmene, bør du besøke den offisielle nettsiden. Som vi allerede har nevnt, bør du aldri la COM surrogate-viruset forbli på datamaskinen din. Dersom du har den minste tvil om det bør du bruke tipsene våre nedenfor og fikse datamaskinen din.

Hvordan kan jeg fjerne COM surrogate-virus?

Dersom du vil beskytte konfidensielle opplysninger som bankinnlogging, kredittkortopplysninger, passord og lignende, bør du umiddelbart fjerne COM surrogate-trojaneren. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kjøre et fullstendig systemskann med et av disse programmene: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Vennligst IKKE gjør det manuelt siden du da kan komme til å fjerne nyttige systemfiler og føre til enda større PC-relaterte problemer.

Automatisk COM surrogate-virus fjerner

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette COM surrogate-virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av COM surrogate-virus Fornøyd-
garanti
Last ned
Sletting av COM surrogate-virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av COM surrogate-virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere COM surrogate-virus. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av COM surrogate-virus-annonser (2015-04-14)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av COM surrogate-virus-annonser (2015-04-14)

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook