Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern Cold Search-virus

123

Hva bør jeg vite om spredningen av Cold Search?

Cold Search er ikke en typisk søkeside som du kan laste ned fra nettet. Det er en nettleserkaprer som har blitt spredt ved hjelp av distribusjonsteknikken bundling. Etter å ha infiltrert PC-systemet kan det enkelt legge til sine egne komponenter som hjelper til med å ta over startsiden, standard søkemotor og ny fane-side i alle nettleserne som er installerte på offerets datamaskin. Som et resultat kan dette tvilsomme søkeverktøyet få muligheten til å initiere omdirigeringer til forhåndsbestemte nettsider, nedsatt hastighet, sporing av brukerens nettleseraktiviteter og lignende, uønskede aktiviteter. Dersom du nettopp har funnet ColdSearch.com istedet for startsiden din eller standard søkemotor, bør du lese denne artikkelen veldig nøye fordi du må fikse datamaskinen din øyeblikkelig. Uansett hvor harmløs denne søkemotoren ser ut til å være kan den ikke stoles på.

Det er ikke vanskelig å unngå Cold Search. Du trenger bare å være forsiktig ved installasjon av freeware- og shareware-programmer. Slike gratisprogrammer har nemlig blitt brukt for å spre denne nettleserkapreren. Det er kjent at den aktivt har blitt promotert ved hjelp av nedlastingsassistenter, PDF-generatorer, programvare for strømming av video og lignende programmer. Vi kan imidlertid ikke fortelle deg akkurat hvilke programmer som er involvert i distribusjonen, så sørg for at du har et pålitelig antispyware-program på datamaskinen din slik at du kan unngå Cold Search-viruset. Du bør dessuten huske å overvåke installasjonen av freeware-programmer ved å velge et av følgende installasjonsvalg:

  • Tilpasset;
  • Avansert.

Så snart du velger en av disse installasjonsmetodene må du velge bort alle forhåndsvalgte avkryssinger som tillater installasjon av ekstrakomponenter. Normalt inkluderer dette nettlesertillegg, utvidelser, tilleggsprogrammer, verktøylinjer og søkemotorer.

The main page of Cold Search and fake ads promoting sales

Datamaskinen min ble kapret. Hva kan jeg forvente?

Cold Search presenterer seg selv som et pålitelig søkeverktøy. Annonsene det forårsaker bør imidlertid unngås ettersom de kan føre til infiltrering av malware. I tillegg kan denne søkemotoren vise deg endrede søkeresultater med lenker til skadelige nettsider. Så snart det lurer ofrene sine til å klikke på slike popup-varsler (det er enkelt å la seg lure av Cold Search-annonser ettersom de lover ulike rabatter), omdirigeres brukeren til forhåndsbestemte nettsider. Det finnes dessverre ingen garanti for at slike nettsider er trygge. Vi anbefaler på det sterkeste at du unngår varsler som virker for bra til å kunne være ekte. Sikkerhetsekspertene hos 2spyware har dessuten avslørt av Cold Search kan brukes til å spore brukere og innhente ikke-personlig identifiserbar informasjon. De fleste slike programmer innhenter folks spørringer, mest besøkte nettsider, data de taster inn når de besøker favorittsidene sine osv. Det virker dessuten til at de også kan finne IP-adressen til datamaskiner de har klart å kapre, samt lokasjon og offerets e-postadresse. Dersom du ikke ønsker å motta massevis av søppelpost bør du holde deg unna Cold Search og lignende søkemotorer som anses å være utrygge.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Cold Search-virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av Cold Search-virus Fornøyd-
garanti
Last ned
Sletting av Cold Search-virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av Cold Search-virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere Cold Search-virus. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av Cold Search-virus-annonser (2015-12-28)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av Cold Search-virus-annonser (2015-12-28)

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook