Hva er close.js? Bør jeg fjerne det?

av Lucia Danes - -

Hvor farlig er close.js filen?

Close.js er et farlig JavaScript fil som ligner veldig på Spora ransomware virus. Denne filen er ansvarlig for gjennomføring og lansere ransomware på datamaskinens system, dette er en viktig del av hele operasjons prosessen. Vanligvis blir ofrene lurt til å installere denne filen på sitt datasystem, når de er overbevist, laster de ned ondsinnet vedlegg i e-postmeldinger. E-postmeldingene hevder å være fra seriøse organisasjoner, for eksempel statlige ansatte, advokater osv. Når det falske vedlegget har kommet seg inn på systemet, slippes .js filen også ut på datamaskinens system. Når filen har blitt fjernet, begynner malwaret å kryptere filer. Noen ganger blir ofrene tvunnget til å¨se feilmeldinger som hevder at Word-filer blir skadet mens viruset krypterer filene.

Som du forstår, close.js er en farlig fil som kan forårsake mye skader ved å kryptere dine viktige dokumenter, bilder, lyd eller videofiler, databaser osv. Det er ingen grunn til å la denne filen oppholde seg på datamaskinen og gjøre systemet sårbart. Etter du har funnet ut at SPora er allerede på datamaskinen din, bør du skanne datamaskinen med et anerkjent antivirus eller malware fjernings program. Vi anbefaler deg å fjerne close.js filen og Spora ransomware med Reimage. Men du må kanskje starte datamaskinen din på nytt i sikkermodus før du installerer eller kjører anti-malware program fordi slike virus har en tendens til å blokkere legitime sikkerhetsprogramvare.Hvis du trenger mer hjelp med viruset og close.js fjernin, kan du følge vår stef-for-steg guide her.

Hvordan kan denne filen vises på datamaskinen min?

Close.js filer dukker opp på datamaskiner som har blitt infisert med Spora ransomware. Viruset hovedsakelig spres via ondsinnede e-postvedlegg som hevder å være faktuaer eller andre forretningsrelaterte word eller PDF filer. Uansett om filene ser ut som trygge vanlige filer, har de i realiteten 2 forskjellige utvidelsen.Når er person klikker på denne filen, utfører han eller hun den ondsinnede close.js fil i  %TEMP% katalog. Som et resultat, begynner Spora virus datakrypterings prosess som forblir uoppdaget før  du prøver å åpne en av de berørte filene. Hvis du ønsker å unngå ransomware angrep, bør du være forsiktig med e-poster og ikke haste med å åpne vedlagt dukomenter. Vær sikker på at du kan stole på personen som sendte e-posten først!

Hvordan fjerne close.js fra datamaskinen?

Vi ønsker å påpeke at close.js fjerning ikke vil løse hovedproblemmet. Denne filen er en av de viktigste tegnene på at datamaskinen er infisert med ransomware. Slette denne filen vil ikke stoppe kryptering av filer og andre ondsinnede aktiviteter initiert av Spora. Husk at vi ikke anbefaler å slette slike farlige cyber trusler på egenhånd fordi de er satt til ¨bruke ulike teknikker for å hindre deres fjerning. Du bør heller skanne hele datamaskinen din med profesjonelle malware fjernings verktøy som Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus for å fjerne Spora og dens filer. Ditt foretrukket sikkerhetsverktøy vil også fjerne close.js filen fra din datamaskin. 

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage

Om forfatteren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-close-js.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign