Hva er close.js? Bør jeg fjerne det?

av Lucia Danes - -

Hvor farlig er close.js filen?

Close.js er et farlig JavaScript fil som ligner veldig på Spora ransomware virus. Denne filen er ansvarlig for gjennomføring og lansere ransomware på datamaskinens system, dette er en viktig del av hele operasjons prosessen. Vanligvis blir ofrene lurt til å installere denne filen på sitt datasystem, når de er overbevist, laster de ned ondsinnet vedlegg i e-postmeldinger. E-postmeldingene hevder å være fra seriøse organisasjoner, for eksempel statlige ansatte, advokater osv. Når det falske vedlegget har kommet seg inn på systemet, slippes .js filen også ut på datamaskinens system. Når filen har blitt fjernet, begynner malwaret å kryptere filer. Noen ganger blir ofrene tvunnget til å¨se feilmeldinger som hevder at Word-filer blir skadet mens viruset krypterer filene.

Som du forstår, close.js er en farlig fil som kan forårsake mye skader ved å kryptere dine viktige dokumenter, bilder, lyd eller videofiler, databaser osv. Det er ingen grunn til å la denne filen oppholde seg på datamaskinen og gjøre systemet sårbart. Etter du har funnet ut at SPora er allerede på datamaskinen din, bør du skanne datamaskinen med et anerkjent antivirus eller malware fjernings program. Vi anbefaler deg å fjerne close.js filen og Spora ransomware med Reimage Reimage Cleaner Intego. Men du må kanskje starte datamaskinen din på nytt i sikkermodus før du installerer eller kjører anti-malware program fordi slike virus har en tendens til å blokkere legitime sikkerhetsprogramvare.Hvis du trenger mer hjelp med viruset og close.js fjernin, kan du følge vår stef-for-steg guide her.

Hvordan kan denne filen vises på datamaskinen min?

Close.js filer dukker opp på datamaskiner som har blitt infisert med Spora ransomware. Viruset hovedsakelig spres via ondsinnede e-postvedlegg som hevder å være faktuaer eller andre forretningsrelaterte word eller PDF filer. Uansett om filene ser ut som trygge vanlige filer, har de i realiteten 2 forskjellige utvidelsen.Når er person klikker på denne filen, utfører han eller hun den ondsinnede close.js fil i  %TEMP% katalog. Som et resultat, begynner Spora virus datakrypterings prosess som forblir uoppdaget før  du prøver å åpne en av de berørte filene. Hvis du ønsker å unngå ransomware angrep, bør du være forsiktig med e-poster og ikke haste med å åpne vedlagt dukomenter. Vær sikker på at du kan stole på personen som sendte e-posten først!

Hvordan fjerne close.js fra datamaskinen?

Vi ønsker å påpeke at close.js fjerning ikke vil løse hovedproblemmet. Denne filen er en av de viktigste tegnene på at datamaskinen er infisert med ransomware. Slette denne filen vil ikke stoppe kryptering av filer og andre ondsinnede aktiviteter initiert av Spora. Husk at vi ikke anbefaler å slette slike farlige cyber trusler på egenhånd fordi de er satt til ¨bruke ulike teknikker for å hindre deres fjerning. Du bør heller skanne hele datamaskinen din med profesjonelle malware fjernings verktøy som Reimage Reimage Cleaner Intego eller SpyHunter 5Combo Cleaner for å fjerne Spora og dens filer. Ditt foretrukket sikkerhetsverktøy vil også fjerne close.js filen fra din datamaskin. 

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-close-js.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om close.js

Filer
Programvare
Sammenlign