Alvorlighetsgrad:  
  (20/100)

Fjerne ClientMan.bho1

| Type: Nettlesertillegg

ClientMan.bho1 er en variant ClientMan spyware

Fra utvikler:
V -Brukeren forstår og erkjenner at programmet og tilknyttede komponenter fra tid til annen kan kommunisere med Odysseus Marketing, Inc server systemer og/eller med dennes partnere, og gir rask tillatelse for nevnte kommunikasjoner og dataoverføringer av alt og alle typer brukt av programmet og tilknyttede komponenter.

VI -Brukeren forstår, erkjenner og aksepterer at programmet og tilknyttede komponenter vil forandre intrnett surfing og/eller PC brukerens opplevelser på en måte som er akseptabel for Odysseus Marketing Inc, etter eget skjønn, inkludert men ikke begrenset til, søkemotors spørsmåls resultater, visning av pop-up vindu beskjeder, utheving og hyperlinking av ord på internettsider, omdirigering av feilvarsel sider, forandring av brukers hjemmeside, tillegg av bokmerker på brukers leser, og/eller andre endringer/modifikasjoner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-clientman-bho1.html

Veiledning for sletting på andre språk