Hva er cisvc.exe? Bør jeg fjerne det?

cisvc.exe

cisvc.exe er en legitim prosess, som representerer Microsoft Index Tjenesten Helper verktøy. Denne filen brukes for å overvåke ytelsen til Microsoft Indekseringstjeneste prosessen og hjelpe folk med å finne alle slags filer, mapper og andre data i systemet raskere. Normalt er dette kjørbare filen ligger i C:\Windows\mappen. Selv om denne filen benyttes for Windows-operasjoner, er det ikke et vesentlig fil. Det betyr at du kan avslutte det hvis du tror at det bremser ned systemet.

FARE!

Cyber ​​kriminelle er alltid søker å finne løsninger for å skjule sine virus og hindre deres fjerning. Det er derfor de noen ganger er avhengige av legitime prosesser navn når du gir navn på sine virus. Hvis du tror at cisvc.exe er skadelig, sjekk den med RegCure Pro. Ikke glem at sikkerhetseksperter alltid anbefale å ha en pålitelig sikkerhetsprogram installert på systemet. Du bør heller ikke glemme å oppgradere den til den nyeste versjonen og skanne datamaskinen hver par dager.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om cisvc.exe

Filer
Programvare
Sammenlign