Hva er cisvc.exe? Bør jeg fjerne det?

cisvc.exe

cisvc.exe er en legitim prosess, som representerer Microsoft Index Tjenesten Helper verktøy. Denne filen brukes for å overvåke ytelsen til Microsoft Indekseringstjeneste prosessen og hjelpe folk med å finne alle slags filer, mapper og andre data i systemet raskere. Normalt er dette kjørbare filen ligger i C:\Windows\mappen. Selv om denne filen benyttes for Windows-operasjoner, er det ikke et vesentlig fil. Det betyr at du kan avslutte det hvis du tror at det bremser ned systemet.

FARE!

Cyber ​​kriminelle er alltid søker å finne løsninger for å skjule sine virus og hindre deres fjerning. Det er derfor de noen ganger er avhengige av legitime prosesser navn når du gir navn på sine virus. Hvis du tror at cisvc.exe er skadelig, sjekk den med RegCure Pro. Ikke glem at sikkerhetseksperter alltid anbefale å ha en pålitelig sikkerhetsprogram installert på systemet. Du bør heller ikke glemme å oppgradere den til den nyeste versjonen og skanne datamaskinen hver par dager.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign