Hva er ccSvcHst.exe? Bør jeg fjerne det?

ccSvcHst.exe

ccSvcHst.exe fil er en legitim fil, som er lagt til ens system når brukeren installerer et produkt utviklet av Symantec Corporation (Norton Antivirus, Norton Firewall, etc.). Men sikkerhetseksperter også kategorisere denne filen som ikke-essensielle system prosess, slik at den kan sies opp dersom brukeren bestemmer seg for å gjøre det. ccSvcHst.exe ligger i C: katalogen\Programfiler og det tar ca 130 250 byte med diskplass. Når denne filen er utført, sender den data via LAN eller en annen Internett-tilkobling. ccSvcHst.exe er ikke et Windows-kjernen fil, derfor går det i bakgrunnen av Windows prosesser.

FARE!

Noen ganger virus og andre cyber trusler kan forkle seg som en ekte og legitim Windows operativsystem prosess for å skjule seg selv og hindre deres fjerning. Hvis din ccSvcHst.exe ligger ikke i C:\Programfiler, er det en stor mulighet for at dette kjørbare filen er et virus. Hvis du har selv den minste mistanke om at denne filen er skadelig, bør du ikke kaste bort tid og sjekke det med dette verktøyet: RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign