Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

Fjern .ccc File Extension-virus

123

Hva betyr filendelsen .ccc på slutten av filnavnet?

I slutten av oktober begynte sikkerhetsforhandlere å advare brukere om en ny versjon av TeslaCrypt ransomware. Denne nylig lanserte trusselen skiller seg fra forgjengeren ved at den legger til en .ccc-filendelse til personlige filer på datamaskinen. Dersom du ser filtyper som .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3., og mange andre med filendelsen .ccc, betyr det at du er infisert med ransomware.

Hvordan kan .ccc-viruset infisere datamaskinen min?

Akkurat som tidligere versjoner spres .ccc-filviruset ved hjelp av trojanske hester. De kan være skjulte i vedlegg til søppelpost, falske oppdateringsvarsler, ulovlige nettsider og lignende. Derfor er det nødvendig å ha trygge nettleservaner. Vi anbefaler at du:

  • installerer en pålitelig antispyware og holder den oppdatert;
  • IKKE åpner ukjente e-postmeldinger. Selv om tittelen informerer deg om forhåndsbetalte kjøp, manglende betalinger, skatter og andre viktige ting, bør du først sjekke teksten for grammatikk- og skrivefeil. Dersom du finner feil bør du umiddelbart rapportere e-posten som søppelpost ettersom offisielle e-postmeldinger ikke inneholder feil;
  • Dersom du tror at PC-en din mangler programvareoppdateringer (Java, Flash Player, Media Player, etc.), bør du besøke den offisielle nettsiden og laste ned programmet direkte. Aldri klikk på varsler om programvareoppdateringer som dukker opp på skjermen ettersom disse ofte misbrukes av nettkriminelle.

.ccc File Extension ransomware

Hvilke tegn avslører at dette ransomware-programmet allerede befinner seg på systemet mitt?

.ccc-viruset kan skade viktig data som bilder, videoer og dokumenter som er lagret på datamaskinen. Dette viruset kan derfor medføre store problemer dersom du ikke har sikkerhetskopier av filene dine. Så snart denne oppdaterte TeslaCrypt 2.0-versjonen kjører vil all data med filendelsene som er nevnt ovenfor få en .ccc-endelse. Programmet genererer dessuten meldinger som normalt er navngitt som howto_recover_file_.txt og howto_recover_file_.html. Offeret blir bedt om å betale 2 bitcoin, eller omtrent $500 for en privat dektypteringsnøkkel. Slike meldinger er synlige i alle mapper som inneholder krypterte filer. Sikkerhetseksperter advarer om at det nærmest er umulig å gjenvinne de skadede filene fordi TeslaCrypt ccc-viruset benytter den kompliserte krypteringskoden AES-256-CBC og “stores only a public key of SHA256 of generated private key of bitcoinaddress.” Det virker demed som at den eneste måten for å kryptere filene er å betale løsesummen. Lang erfaring med nett-trusler som .ccc-filendelsen har imidlertid vist at man ikke oppnår annet enn å miste pengene sine dersom man betaler løsesummen. Det er selvfølgelig mulig at du kan få tilsendt dekrypteringsnøkkelen som gir mulighet til å gjenopprette filene dine, men du kan aldri være sikker på dette. Ved å oppgi kredittkortopplysningene dine risikerer du dessuten å oppleve tyveri fra bankkontoen din. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du fjerner .ccc-filendelse viruset ved hjelp av SpyHunter og deretter prøver å gjenopprette tapt data ved hjelp av et verktøy for filgjenoppretting. Dersom du ønsker å finne ut mer om fjerning av .ccc-filviruset kan du gå til neste side.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette .ccc-filvirus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av .ccc-filvirus Fornøyd-
garanti
Last ned
Sletting av .ccc-filvirus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av .ccc-filvirus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere .ccc-filvirus. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av .ccc-filvirus-annonser (2015-12-15)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av .ccc-filvirus-annonser (2015-12-15)

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook