Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern ByteFence omdirigering

Lucia Danes - -
12

ByteFence fra Byte Technologies markedsføres som en solid anti-malware som skal kunne fjerne alvorlige datatrusler som trojanere, ormer, spionvare, crapvare og så videre. Selv om dette programmet er legitimt har det blitt lagt til i kategoriene potensielt uønsket program (PUP) og nettleserkaprer. Dette er blitt gjort av en viktig grunn – utviklerne har begynt å spre det som en ekstrakomponent via tredjeparts programvare. Dette faktum og noen andre detaljer rundt dette programmet har oppmuntret oss til å skrive en artikkel om ByteFence. 

Kan jeg stole på ByteFence?

Ja, du kan stole på ByteFence fordi det er en legitim anti-malware. Vi synes selvsagt at det finnes flere mer pålitelige antispyware-programmer, som SpyHunter, STOPzilla eller Malwarebytes. Det er imidlertid kjent at dette programmet ikke er skadelig. Sikkerhetseksperter hevder imidlertid at det bør legges til kategorien «potensielt uønsket program» av følgende grunner:

 • Urettferdig distribusjonsstrategi. ByteFence kan lastes ned som en valgfri komponent med andre gratisprogrammer, som nedlastingsassistenter, PDF-generatorer, programvare for strømming av video og lignende.
 • Evnen til å endre systeminnstillinger. Så snart ByteFence-kapreren kommer inn i systemet legger det til sitt eget nettlesertillegg i alle nettleserne (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari osv.). I tillegg kan programmet endre startside, standard søkemotor, ny fane-side, bokmerker og favoritt-liste. I de fleste tilfeller promoterer det Search.bytefence.com. Selv om det er fastslått at denne søkemotoren driftes av Yahoo, kan den forårsake kommersielle annonser i søkeresultatene som kan føre til omdirigeringer til usikre nettsider.
 • Evnen til å spore folks nettleseraktiviteter. Så snart du godtar å angi ByteFence som standard søketilbyder og startside, får dette programmet muligheten til å spore deg. Normalt innhenter det informasjon tilknyttet brukerens nettleservaner, som oftest brukte spørringer, mest besøkte nettsider, informasjon inntastet på disse og så videre.

Selv om programmet i seg selv ikke er ondsinnet anbefaler sikkerhetseksperter at du fjerner kapreren ByteFence fra systemet. Ellers kan du utsette deg selv for ulike typer risiko. Vær forsiktig og unngå ByteFence omdirigeringer til affilierte nettsider. Dersom du nettopp har oppdaget at nettleseren din er endret av dette PUP-et, bør du laste ned Reimage eller en annen vel ansett anti-spionvare og kjøre et fullstendig systemskann. Dette hjelper deg med å fikse datamaskinen med kun ett klikk.

Search.bytefence.com browser hijacker

Hvordan kan jeg installere dette programmet på datamaskinen min?

Som vi allerede har nevnt, kan du laste ned ByteFence til PC-systemet fra den offisielle nettsiden. ByteFence fungerer veldig likt AVG anti-virus, som også har evnen til å installere tilknyttede verktøylinjer og initiere systemendringer. Sletting av ByteFence anti-malware hjelper dessverre ikke for å fjerne Search.bytefence.com-viruset fra systemet. Dersom du ønsker å unngå det bør du være veldig forsiktig når du installerer dette antimalware-programmet fordi det tilbyr seg å endre startside og standard søkemotor under installasjonsprosessen. For å forhindre installasjon av programvarepakker bør du alltid velge avansert eller tilpasset installasjon når du skal installere freeware-programmer (nedlastingsassistenter, PDF-generatorer, programvare for strømming av vide og lignede gratisprogrammer) og deretter avvise installasjon av «valgfrie nedlastinger».

Fjerne ByteFence omdirigeringsvirus og fikse datamaskinen:

ByteFence kan initieres via et vel ansett antimalware-program eller manuelt. Det er viktig å fjerne alle motparter fordi disse kan forårsake kontinuerlig tilbakekomst av denne nettleserkapreren. Den enkleste måten å gjøre dette på er å velge automatisk fjerning av Search.bytefence.com. For å hjelpe deg med å fikse datamaskinen din, har sikkerhetseksperter valgt ut flere antispionvare-verktøy. Alle disse er blitt testet og viste perfekte resultater ved fjerning av denne kapreren.

Du kan fjerne ByteFence automatisk ved hjelp av disse programmene: Reimage, Malwarebytes Anti Malware. Vi anbefaler disse programmene fordi de lett kan slette potensielt uønskede programmer, virus og medfølgende filer og registreringsoppføringer som er relatert til dette

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette ByteFence omdirigeringer godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Reimage er anbefalt for avinstallering av ByteFence omdirigeringer. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Reimage er anbefalt for avinstallering av ByteFence omdirigeringer. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av ByteFence omdirigeringer-annonser (2015-12-15)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Vi har testet effektiviteten til Webroot SecureAnywhere AntiVirus ved sletting av ByteFence omdirigeringer-annonser (2015-12-15)
ByteFence omdirigeringer skjermbilde
ByteFence omdirigeringer skjermbilde
Hurtigmeny: Manuell ByteFence fjerningsguide for omdirigering
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Windows 7 / Vista / XP systemer

 • Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs).

Fjern ByteFence fra Windows 10 / Windows 8 systemer

 • Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program.
Avinstaller ByteFence og relaterte programmer
 • Så, se etter ByteFence eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 • Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer
Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall' Slett ByteFence fra Windows snarveier
 • Høyreklikk på snarveien til Mozilla Firefox og velg Properties.
Høyreklikk på nettleser ikon og velg 'Properties'
 • Gå til Shortcut fanen og se på Target feltet. Slett ondsinnet URL som er relatert til viruset ditt
Velg 'Shortcut' fanen og slett 'http://isearch.babylon.com...' eller annen mistenkelig URL

Gjenta trinnene ovenfor med alle nettleseres snarveier inkludert Internet Explorer og Google Chrome. Skjekk lokaliseringen for alle snarveiene inkludert skrivebordet, start menyen og oppgavelinjen

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Mac OS X system

Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications.

Klikk 'Go' og velg 'Applications'

Vent til du ser Applications folderen og se etter ByteFence eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash.

Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Internet Explorer (IE)

Slett farlige tillegg
 • Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons.
Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 • Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter ByteFence og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable.
Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable' Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
 • Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 • Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer
Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer Tilbakestill Internet Explorer
 • Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 • Så, velg Reset
 • Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av ByteFence,
Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Mozilla Firefox (FF)

Slett farlige utvidelser
 • Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions.
Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 • Så, velg ByteFence og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene
Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
 • Klikk på meny (øverst til høyre), velg Options General.
 • Så, slett ondsinnet URL og gå til din foretrukne nettside eller klikk Restore to default.
 • Klikk OK for å lagre disse endringene
Så, i 'General' fanen, slett ondsinnet URL fra 'Home Page' seksjonen eller klikk på 'Restore to Default' knappen. Klikk 'OK' for å lagre endringer Tilbakestill Mozilla Firefox
 • Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information.
Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 • Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av ByteFence.
Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Google Chrome

Slett ondsinnede plugins
 • Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions.
Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 • Så, velg ByteFence og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene
Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet Skift din hjemmeside og standard søkemotor hvis de var forandret av virus
 • Klikk på meny ikonet og velg Settings.
 • Så, se etter Open a specific page or set of pages under On startup alternativer og klikk på Set pages.
Etter å ha klikket på meny og 'Settings', velg 'Set pages'
 • Nå burde du se et nytt vindu. Så, slett ondsinnede søkesider og gå til den du vil bruke som hjemmeside.
Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 • Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen.
Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 • Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn.
Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer Tilbakestill Google Chrome
 • Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 • Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings.
Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 • Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av ByteFence.
Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern ByteFence fra Safari

Slett farlige utvidelser
 • Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences.
Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 • Så, velg Extensions og se etter ByteFence eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem.
Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
 • Åpne din Safari nettleser og klikk på Safari i meny seksjonen. Så, velg Preferences som den ble vist før og velg General.
 • Så, sjekk Homepage feltet. Hvis det er forandret av ByteFence slett den uønskede linken og gå til en du vil bruke. Husk og inkluder ''http:// før du skriver adressen.
Så, i 'General', slett ondsinnede URL og gå til ditt valgte domene navn Tilbakestill Safari
 • Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari....
Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 • Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre ByteFence slettings prosess.
Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kilde: http://www.2-spyware.com/remove-bytefence-redirect.html

Veiledning for sletting på andre språk