Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern ByteFence omdirigering (Gratisinstruksjoner) - oppdateringer Feb 2021

av Jake Doevan - -   Search.bytefence.com | Type: Nettleserkaprer

ByteFence anti-malware er et trygt verktøy med mange problemer

Bytefence

ByteFence er et legitimt anti-malware program utviklet av Byte Technologies. Det er ikke et virus. Den viktigste kjørbare filen til denne progravaren kalles bytefence.exe som trygt kjører i undermappen “C:/ Program Files” ved installering av programmer. I det eneste operasjonsprinsippet er dette programmet svært lik AVG antivirus.

Men til tross for at selve appen er ufarlig, har nettsamfunnet klaget over distribusjonen. Ifølge Bytefence kan Bytefence installere seg på datamaskinen uten advarsel. I dette tilfellet bør du vite at du kan installere denne appen på datamaskinen i et bunt med en annen programvare som en “gratis” komponent.

På grunn av denne distribusjonsteknikken har noen av sikkerhetsleverandørene (Malwarebytes, Jiangmin, osv.) tatt den i kategorien “potensielt uønsket program”. Hele analysen av sikkerhetsprogrammer som er oppdaget denne anti malware som et virus er her.

Bytefence omdirigering til Yahoo.com. Er det alvorlig?

Det er ikke et stort problem at du har blitt omdirigert av Bytefence til Search.yahoo.com. Men du bør passe på at dette problemmet kan begynne å plage deg så fort du installerer denne programvaren. Du kan forhindre dem ved å skru ned programtilbudet for å endre hjemmesiden og standard søkemotoren til denne søkemotoren som du kan se under installasjonsprosessen.

Tidligere ble programvaren omdirigert til Search.ByteFence.com sm er en nettleser kaprer som sluttet å virke litt mindre enn et år siden. Hvis du tilfeldigvis kommer over denne søkeleverandøren mp du fjerne den fordi bare det offisielle Byte Fence programmet regnet som legitimt.

Spørsmål om ByteFence redirect

For å unngå programvarepakker i fremrtiden må du være oppmerksom mens du installerer denne anti malware på datamaskinen. eller kan du tillate sustemndringer og installasjon av flere kompinenter, for eksempel informasjonkapsler.

ByteFence redirect

Programmets distribusjonsstrategier

Du akan laste ned ByteFeence til datamaskin systemet fra dens offisielle nettstedet, du trenger bare å gå inn på hovedstedet og klikke på “gratis nedlastning” knappen som er plassert i midten. For øyeblikket er anti malware kompatible kun med Windows OS og kan ikke brukes på Mac OS.

Tidligere brute utviklerne sin kombinasjon for å øke distribusjonshastigheten for ByteFence anti-malware. For mindre enn ett år siden rapporterte brukere fortsatt om å finne dette programmet etter oppdateringer/nedlasting av slike programmer som Format Factory Conerter, forskjellige spill og annen programvare.

For å forhindre installasjon av programvarepakker bør du alltid velge Avansert eller Tilpasset installasjonsprosess mens du installerer freeware (nedlaster manager, PDF skapere, videostreamingsprogramvare og lignende gratis apper= og derette nekte installaere “valgfrie installasjoner” . Heldigvis er ikke bundling lenger brukt til å markedsføre dette anti malware programmet.

For å oppsummere: De mest forstyrrende tingene knyttet til Bytefence

Vi tror at det er mange anti-spyware programmer som ReimageIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner som er mer pålitelige enn dette verktøyet. Men vi bør for en gang si at dette programmet ikke er skadelig i det hele tatt. Faktisk kan det bidra til å unngå skadelig programvare, spyare og crapware (i det minste er det det som har blitt sagt på deres offisielle nettside)

Ikke desto mindre vær sikker på at du tar hensyn til disse fakta før du laster ned anti malware til datamaskinen:

 • Evnen til å gå inn i systemet uten en KLAR tilatelse. Tidligere var ByteFence kjent som en valgfri komponenet av aen fri programvare. Den har allerede sluttet å spre seg ved hjelp av bundling.
 • Evnen til å endre systeminnstillingene. Når ByteFence er lastet ned, kan det tlby deg å endre startsiden, standard søkemotor, nye faesiden osv. Du bør derfor nete disse tilbudene fordi de kan starte omdirigeringer, gp tregere og kommersielle annonser i søkereultatene dine.
 • Evnen til å senke datamasinen og forstyrre brukeren med sine annonser. Hvis du tilfeldigvis laster ned denne anti malware til systemet, pass opp for at du kan legge merke til tregere datamaskin under bruk. Også dette programmet kan forårsake uønskede advarselsmeldinger og annonser som ber deg om å kjøpe sin fullversjon.

ByteFence fjerning

Du kan alltid fjerne ByteFence manuelt ved hjelp av tradisjonell måte fordi det er en legitim anti malware. Men du kan mislykkes når du prøver å bli kvitt den relaterte søkemotoren fordi du kanskje ikke kan finne alle filene som er installert på datamaskinen din.

Selv om det ikke virker som en viktig oppgave er det viktig å kvitte seg med alle motstykker av Search.ByteFencecom viruset fordi de kan føre til at denne nettleserkaperen blir kontinuerlig igjen . Den enkleste måten å gjøre dette på er å velge automatisk fjerningsalternativ.

For å hjelpe deg med å fikse datamaskinens sikkerhetseksperter valgt flere anti-spionvare verktøy.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
ByteFence omdirigeringer skjermbilde
ByteFence omdirigeringer skjermbildeByteFence omdirigeringer skjermbildeByteFence omdirigeringer skjermbildeByteFence omdirigeringer skjermbilde
ByteFence omdirigeringer skjermbilde

Manuell ByteFence fjerningsguide for omdirigering:

Fjern ByteFence fra Windows systemer

Hvis du ønsker å bli kvitt ByteFence, du kan bruke opplæringen nedenfor. Sørg for at avinstallerer alle motstykker av programmet for å forhindre at det kommer til syne igjen.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller ByteFence og relaterte programmer
  Så, se etter ByteFence eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern ByteFence omdirigeringer fra Microsoft Edge

Hvis du kan se ByteFence søk på Microsoft Edge, kan du eliminere det ved å følge disse instruksjonene:

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal ByteFence være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern ByteFence fra Mozilla Firefox (FF)

Ikke la nettleserkapere regere over Mozilla. Fjern det fra nettleseren som forklart i retningslinjene her:

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg ByteFence og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av ByteFence. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern ByteFence fra Google Chrome

For å få standard hjemmeside på Google Chrome, fjern Search.ByteFence.com og dens tilhørende komponenter fra nettleseren din slik:

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg ByteFence og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av ByteFence. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern ByteFence fra Safari

Rens opp Safari ved p følge disse instruksjonene:

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter ByteFence eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre ByteFence slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt ByteFence registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk