Rangering:  
  (87/100)

BullGuard Mobile Security anmeldelse, gratis nedlasting

av Olivia Morelli - - | Type: Antiviruses

BullGuard Mobile Security er en kraftig antivirus app som ble designet for Android enheter. Den lover fullstendig beskyttelse, med antityveri kontroll, kjapp antivirus skanning, spambeskyttelse og foreldre kontroll. Som du kanskje allerede har forstått, ble BullGuard Mobile Security utgitt av BullGuard som kan regnes som et av de raskt voksende selskapene på markedet i dag. Vi har allerede sjekket ut Bullguard Internet Security, som, ifølge eksperter, er et veldig bra verktøy og bruke for å unngå infiltrasjon av virus eller jobben med å slette dem. Den hjelper også med å unngå identitetstyveri og andre problemer som kan oppstå via forskjellige cyber trussler nå om dagen. Det ser ut til at BullGuard Mobile Security oppfører seg identisk – den er innstillt på å beskytte telefonen fra virus og andre skadelige programmer; den oppdager lett alle ondsinnede apper som allerede gjemmer seg i systemet; den tilbyr en bra brannmur og foreldre kontroll; du får muligheten til å motta proffesjonell BullGuard’s 24/7 kunde støtte osv. Det finnes desverre ingen gratis BullGuard Mobile Security versjon enda, men etter å ha kjøpt lisensen, kan du bruke den på 3 enheter samtidig. For å oppsumme, den er et veldig bra verktøy å ha for å beskytte mobile enheter som har Android OS.

BullGuard Mobile Security anmeldelse av 2spyware research senter:

Det første vi la merke til, da vi bestemte oss for å laste ned BullGuard Mobile Security på våre mobile enheter, er hvor bra spamfilteret fungerer – antiviruset blokkerte flere tekstmeldinger som har plaget oss en stund. Etter å ha installert den, startet vi opp en skann med programmet, som bare tok noen sekunder. Man kan bruke BullGuard Mobile Security skann på enheten når det måtte passe. Vi anbefaler å bruke denne fuksjonen for å forebyhgge tregheter. Når programmet har gjort ferdig skanningen sender den informative skann resultater, så du kan fikse systemet og eliminere farlige eller usikre apper. Vi tror du kan slette virus med BullGuard Mobile Security uten problemer, fordi hvert eneste steg blir forklart tydelig. Det må også nevnes at programmet har en annen fin fuksjon – den har backup for viktige filer i Bullguard’s servere . Hvis du har hørt om ransomware, vet du at de kan blokkere kontakter, bilder, musikkfiler og andre viktige data. Etter at du har lastet ned BullGuard Mobile Security på enheten din, kan du glemme farene, programmet vil gjenopprette filer og beskytte mot fremtidige problemer. Til slutt ble vi også lettet da vi oppdaget at BullGuard Mobile Security oppdaterer seg selv når den kobles opp mot nettet. Da er det bare å slappe av.

Så, hvorfor burde jeg velge BullGuard Mobile Security?

Hvis du vil holde telefonen eller andre Android enheter i sikkerhet, burde du absolutt vurdere BullGuard Mobile Security. Selv om det fremdeles sies at det er bortkastet og bruke penger på antivirus for mobiltelefoner, skal du vite at virus blir sluppet hver dag og mobilmarkedet blir bare større og større.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
BullGuard Mobile Security Fornøyd-
garanti
Last ned
BullGuard Mobile Security Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av BullGuard Mobile Security, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
BullGuard Mobile Security er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet BullGuard Mobile Security.
BullGuard Mobile Security skjermbilde
BullGuard Mobile Security skjermbilde
Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware-analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/review-bullguard-mobile-security.html
Anmeldelser på andre språk

Din mening om BullGuard Mobile Security