Hva er bored.exe?

bored.exe

Bored.exe er en ondsinnet prosess som hører til B.O.R.E.D. 0.2 trojan. Denne ulovlige prosessen har blitt oppdaget til å kjøre i stillhet i bakgrunnen på systemet og forårsake forskjellig aktivitet mens forsøk på og skade det. Vær oppmerksom på at B.O.R.E.D. 0.2 trojan betyr seriøse problemer for sine ofre, inkludert system modifikasjoner, nettleser omdirigering eller og gi mulighet til fjern styring for sin eier. Du kan være sikker på at dette resulterer i at logg inn, passord, bank detaljer eller annen viktig informasjon går tapt.

Så dersom du ser bored.exe kjørende på din datamaskin, ikke kast bort noe tid og fjern bored.exe fra det umiddelbart! Vi anbefaler sterkt å sjekke din datamaskin for denne ondsinnete prosessen ved å bruke Reimage anti-ondsinnet program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-bored-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign