Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjerne BoostPC (Veiledning for fjerning) - Gratisinstruksjoner

av Olivia Morelli - - | Type: Adware

BoostPC er et villedende program som installerer ekstraprogrammer i det skjulte

BoostPCBoostPC er et potensielt uønsket program som har blitt lagt til i adware-kategorien på grunn av at det viser uønskede annonser på offerets datamaskin. Dette PUP-et kan bli installert enten med brukerens godkjennelse eller i det skjulte, ettersom det har blitt spredt ved hjelp av teknikken bundling. BoostPC har blitt promotert som et verktøy som skal kunne forbedre ytelsen på brukerens enhet, så det kan se ut som et nyttig program. Det hevder å kunne hjelpe brukeren med å endre ulike innstillinger på datamaskinen, som lysstyrke og volum. Så snart du godtar å installere dette adware-programmet, begynner det imidlertid  å forårsake påtrengende annonser som fører til ulike omdirigeringer til villedende nettsider. Programmets kjørbare fil, boostpx.exe, kan dessuten forårsake alvorlige reduksjoner i hastighet, da det er oppdaget at noen versjoner kan bli misbrukt til å generere krytpovaluta. 

Navn BoostPC
Type Potensielt uønsket program
Kategori Adware
Symptomer Installerer ekstraverktøy, leverer påtrengende annonser
Distribuering Programvarepakker
Eliminering Bruk ReimageIntego for  skader forårsaket av BoostPC

BoostPC har blitt lagt til i kategorien for potensielt uønskede programmer på grunn av det kommer seg inn i offerets PC-system i det skjulte. Etter å ha endret utallige systeminnstillinger, begynner dessuten programmet å forårsake annonser på favorittsidene dine. Selv om det ikke er et ondsinnet program, kan BoostPC-viruset begynne å innhente data relatert til offerets nettleserpreferanser eller søkehistorikk, samt mer personlige opplysninger som IP-adresse eller geolokasjon . 

Det er mulig at informasjonen som adware-programmet genererer senere deles med tredjepartsannonsører. Data om mest besøkte nettsider eller søk, salg og tilbud er nyttig når man skal prøve å utvikle mer personlig, kommersielt innhold. På grunn BoostPC-annonser blir tilpasset brukere, blir de mer attraktive. Adware-programmets mål er å skape trafikk til affilierte nettsider via klikk på popup-annonser eller bannere. 

Programmets evne til å innhente ikke-personlig informasjon bør imidlertid være nok til at du ønsker å fjerne BoostPC snarest mulig. Sørg for å bli kvitt dette adware-programmet så snart du opplever noe av følgende:

 • popup-annonser, bannere med ulikt kommersielt innhold;
 • annonser som promoterer optimeringsverktøy og programvare;
 • annonser som omdirigerer deg til kommersielle nettsider;
 • vilkårlig tekst som forvandles til hyperlenker;
 • ofte besøkte nettsider fylles med annonser.

Det beste tipset fra IT-eksperter er å sørge for at du har et vel ansett antimalware- og antivirus-program på enheten din for å unngå slike infeksjoner. Hvis du allerede har adware eller PUP-er på datamaskinen din, kan du bruke antimalware-verktøy som ReimageIntego for å bli kvitt skaden som denne trusselen forårsaket. Vi har noen få forslag til slik verktøy og andre metoder for å rense systemet nedenfor artikkelen. 

BoostPC adwareBoostPC-viruset kommer seg inn i systemet i det skjulte og leverer ulike annonser på skjermen din.

Villedende annonser og usikre installasjoner forårsaker infiltrering av uønskede programmer 

Programmer og verktøy som installeres i det skjulte utgjør gjerne en adware-trussel på systemet. Den vanligste måten for å spre potensielt uønskede programmer er ved bruk av den såkalte bundling-teknikken, som innebærer at freeware-programmer pakkes sammen med PUP-er og andre programmer. Når du laster ned programmet fra p2p-nettverk eller andre fildelingssider får du derfor ekstra programmer på systemet.

Dette skjer hvis du hopper over ulike installsjonssteg og ikke er oppmerksom nok under prosessen. Det er helt nødvendig å velge avansert eller tilpasset installasjon i stedet for standard eller rask. Disse alternativene gir deg nemlig muligheten til å se alt som kan installeres på systemet ditt og velge hvilke programmer som ikke er nødvendig eller ønsket. Det er også nødvendig å velge pålitelige kilder når du skal laste ned programmer, for å unngå uønskede trusler.

Eliminer BoostPC og unngå omdirigeringer

Den beste løsningen for uønskede programmer er å rense systemet nøye og bli kvitt alle verktøy, filer og lignende komponenter. Kun på denne måten kan du bli helt kvitt BoostPC fra systemet. Antimalware-verktøy kan indikere alle trusler på systemet ditt, og dessuten fikse feil og skadede oppføringer.

Hvis du ønsker å fjerne BoostPC manuelt, kan du bruke metodene som gis av teamet vårt. Du finner disse nedenfor. Sørg for at du følger dem nøye for å forhindre at viruset dukker opp igjen i fremtiden. Hvis du ikke finner BoostPC i oppgavebehandleren, kan du sortere programmene dine etter installasjonsdato og se hvilke ukjente oppføringer som skjuler seg i listen.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell BoostPC fjerningsguide:

Fjern BoostPC fra Windows systemer

Følg disse stegene for å avinstallere BoostPC og relaterte programmer fra enheten din:

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller BoostPC og relaterte programmer
  Så, se etter BoostPC eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern BoostPC fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter BoostPC eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern BoostPC fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter BoostPC og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av BoostPC, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern BoostPC fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal BoostPC være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern BoostPC fra Mozilla Firefox (FF)

Rens systemet ditt og fjern uønskede programmer fra Firefox:

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg BoostPC og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av BoostPC. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern BoostPC fra Google Chrome

Du bør følge denne veiledningen for å slette BoostPC fra Chrome og bli kvitt annonser og omdirigeringer:

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg BoostPC og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av BoostPC. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern BoostPC fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter BoostPC eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre BoostPC slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-boostpc.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om BoostPC