Hva er bobrowser.exe? Bør jeg fjerne det?

Harold Dalma - -

bobrowser.exe er den kjørbare filen til BoBrowser [BoBrowser], som er kjent som en ekkel nettleserkaprer. Så snart den infiltrerer systemet kaprer BoBrowser alle nettleserne og initierer affiliert markedsføring og andre mistenkelige aktiviteter. Nøyaktig hva er det som initieres av dette programmet? Først og fremst kan det enkelt begynne å blokkere alle legitime søkemotorer inkludert Google, Yahoo eller Bing ved å erstatte startsiden og standard søkemotor til isearch.bobrowser.com [isearch.bobrowser.com]. I tillegg kan BoBrowser vise endrede søkeresultater og deretter prøve å omdirigere brukere til dets affilierte nettsider. Det finnes ingen garanti for at alle nettsidene som promoteres ved hjelp av slike teknikker er trygge, så vi ønsker å advare deg om at du bør være veldig forsiktig med BoBrowser omdirigeringer. Dersom du nettopp har oppdaget bobrowser.exe i oppgavebehandleren bør du skanne datamaskinen din med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å finne ekstra filer fra BoBrowser som kan være skjult på datamaskinen din.

bobrowser.exe og andre mistenkelige filer som tilhører dette programmet kan installeres på datamaskinen bak ryggen din. Dette er fordi BoBrowser og andre nettleserkaprere, adware og potensielt uønskede programmer aktivt spres i en pakke med freeware- og shareware-programmer. For å unngå dette bør du begynne å overvåke installasjonsprosessen av freeware-programmer ved å velge tilpasset eller avansert installasjon. I tillegg bør du sørge for at du følger hvert enkelt installasjonssteg og fjerner alle avkryssinger som sier at du ønsker å endre PC-ens innstillinger og begynne å bruke BoBrowser i søkene dine.

Dersom du tror at det allerede befinner seg på datamaskinen din bør du umiddelbart laste ned Reimage eller en annen vel ansett anti-spionvare. Etter å ha gjort dette bør du sørge for å skanne datamaskinen din og fjerne alle mistenkelige filer.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Viruset.no research senter samler og sjekker all informasjon som er relatert til bobrowser.exe. Vi spør oss selv, kan denne filen være ondsinnet? Er dette filnavnet brukt av Malware? Og lignende. Statusen på filene er ut ifra vår egen opfattelse, som kommer fra våre utviklere Dangerous file status betyr at filen er en trussel mot systemet ditt. Følg disse rådene
råd
Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen.
Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Presseomtaler om Reimage
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti Malware
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
kilde: http://www.2-spyware.com/file-bobrowser-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign