Fjern Bitcoin-virus (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer Aug 2017

Bitcoin fjerningsguide for virus

Hva er Bitcoin virus?

Hva er Bitcoin virus?

Bitcoin virus

Bitcoin virus (kan også bli funnet som BitcoinMiner eller Bitcoin Mining virus) er en ondsinnet trojaner hest, som er satt til å infiltrere datamaskiner og gjøre dem kjøre komplekset av øvelser for å generere Bitcoins for sine skapere.

For de som ikke har hørt om det ennå, vil vi si at Bitcoin er en virtuell valuta, som allerede har nådd sirkulasjonsrate på 11 millioner. Markedsverdien er kjent for å være rundt $1.4 billion i øyeblikket, og det er et økende antall anerkjente selskaper som godtar det.

Mens denne valutaen skapes ikke gjennom en sentral penge byrå, men gjennom datamaskiner som utfører CPU-intensive beregninger krypto, har svindlere begynt å bruke virus for generering Bitcoins ulovlig. I utgangspunktet kan du knapt legger merke til når datamaskinen blir infisert med Bitcoin -viruset. Ifølge eksperter , malware fungerer bare når brukeren ikke bruker datamaskinen hans.

Du kan imidlertid ta hensyn til PCens hastighet fordi det har blitt sagt at bruken av maskinens CPU vokser opp betraktelig når Bitcoin viruset infiltrerer det.

Bitcoin virus

Hvordan kan jeg blir smittet med Bitcoin virus?

Ifølge sikkerhetseksperter, er Bitcoin viruset hovedsakelig spres via Skype nettverket, men det har også blitt lagt merke til på andre sosiale nettverk, så pass opp om det. Vanligvis er avhengig av dette viruset på en spam melding, som hevder noe sånt som “dette er min favoritt bilde av deg” og inneholder en ondsinnet fil. Selvfølgelig, søker viruset å convice sine ofre til å laste ned filen på sine datamaskiner.

Hvis du ønsker å unngå Bitcoin virus, holde seg borte fra slike meldinger. Når offeret laster ned ‘bilde’, han ikke bare lar ondsinnede stykker inne i maskinen, men lar viruset å koble PC med sin kommando og kontroll server. Når du er inne og aktiv, slår Bitcoin virus den infiserte maskinen til Bitcoin generator.

Men det kan også være designet for viruset, som stjeler bank detaljer, registrerer tastetrykk eller nedlastinger mer malware på målet PC. Det er derfor du må fjerne Bitcoin virus så snart det blir inne i PC,

Hvordan fjerne Bitcoin virus?

Hvis du tror at datamaskinen kan være infisert med Bitcoin virus, bør du umiddelbart skanne det med oppdatert anti-spyware, som for eksempel ReimageIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Sjekk systemet umiddelbart etter merke seg at maskinen har blitt treg og dens kjøligere har begynt å jobbe aktivt når du ikke bruker den.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Bitcoin fjerningsguide for virus

Fjern Bitcoin ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Bitcoin

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned ReimageIntego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Bitcoin.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Bitcoin ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Bitcoin. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med ReimageIntego og sørge for at fjerning av Bitcoin er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Bitcoin og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk