Hva er Babylontoolbartlbr.dll? Bør jeg fjerne det?

Om du har funnet filen babylontoolbartlbr.dll på din datamaskin, må du ha Babylon Toolbar installert på din PC. Denne verktøylinjen er presentert som et sett med språk oversettelses verktøy som kan bli brukt til å oversette web innhold til andre språk. Men den har også blitt rapportert til å kunne endre standard søkemotor til search.babylon.com i tillegg til og ha blitt oppdaget å installere andre verktøylinjer også. Det er grunnen til at noen sikkerhets leverandører har inkludert Babylon Toolbar inn i deres virus database og anbefaler ikke og la den bli igjen på systemet.

Først oppdaget 1 August, 2012, babylontoolbartlbr.dll hører til «dynamic-link library» filer. Den er å finne i «C:\Programfiler\BabylonToolbar\BabylonToolbar\1.4.19.1\» mappen og kan bli lastet og startet i hvilken som helst kjørende prosess. Denne filen er ondsinnet fordi den hører til programvare, som er kategorisert som «potensielt uønsket»: den omdirigerer brukeres søke økter, legger til forskjellige verktøylinjer, og har blitt rapportert til å entre systemet uten brukerens tillatelse, i tillegg til andre uønskede aktiviteter.

Teknisk sikkerhets vurdering er FARLIG.

Dersom du vil fjerne babylontoolbartlbr.dll, må du først fjerne Babylon Toolbar. For dette, bør du glemme manuell fjerning, fordi du kan komme til å fjerne feil filer fra din datamaskin. For å bli kvitt denne filen for godt, kjør en full skann av systemet med Malwarebytes Malwarebytes eller Reimage. I tillegg kan du bruke denne Babylon Toolbar fjernings guide.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-babylontoolbartlbr-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign