BabMaint.exe forklart

BabMaint.exe (kalles også asbabmaint.x eller redirect.js) er en vidt kjent og ondsinnet kjørbar fil som er relatert til mistenkelige nettlesertillegg som er i stand til å kapre Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre nettlesere. Det mest skadelige programmet som er tilknyttet denne filen er delta-homes.com. Du bør definitivt unngå den og fjerne den fra datamaskinen din så snart den begynner å forstyrre deg med omdirigeringer til ukjente nettsider og kommersielle popup-annonser som inneholder ulike lenker. Disse aktivitetene kan begynne å forstyrre deg når du bruker Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre nettlesere.

delta-homes.com omdirigeringer er dessverre ikke det som er mest skadelig. Det farligste med denne kapreren er at den er i stand til å spore PC-brukere og innhente spørringer, mest besøkte nettsider, inntastet data på disse sidene, osv. Det kan dessuten innhente informasjon om offerets e-postadresse, PC-ens IP-adresse, lokasjon osv. Dersom du ikke ønsker å avsløre slik informasjon til ukjente tredjeparter må du fjerne delta-homes-viruset og BabMaint.exe fra datamaskinen din. 

Det virker dessuten som at denne filen kan brukes av andre nettleserkaprere som Babylon toolbar [Babylon toolbar], 22find virus [22find virus] og mixidj.delta-search.com [mixidj.delta-search.com]. Disse programmene kan også brukes for nettleserkapring og lignende uønskede aktiviteter, så du bør også prøve å kvitte deg med disse snarest. Ellers kan du ende opp på tvilsomme sider med tvilsomt innhold.

Denne atferden er dessverre ansett som legitim. Det eneste som høres lovende ut er at det finnes stadig flere sikkerhetsforskere som inkluderer denne filen til databasen i anti-spionvarer. Dersom du vil sørge for at datamaskinen din ikke inneholder BabMaint.exe bør du skanne den med SpyHunter. Du kan også bruke dette programmet for fjerning av BabMaint.exe og relaterte nettleserkaprere.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Viruset.no research senter samler og sjekker all informasjon som er relatert til BabMaint.exe. Vi spør oss selv, kan denne filen være ondsinnet? Er dette filnavnet brukt av Malware? Og lignende. Statusen på filene er ut ifra vår egen opfattelse, som kommer fra våre utviklere Dangerous file status betyr at filen er en trussel mot systemet ditt. Følg disse rådene
råd
Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen.
Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
SpyHunter er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.

Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Veiledning for sletting på andre språkProgramvare
Filer
Lik oss på Facebook