Alvorlighetsgrad:  
  (94/100)

AVbytes XP Protection 2015. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Olivia Morelli - - | Type: Spyware

Hva erAVbytes XP Protection 2015?

AVbytes XP Protection 2015 klassifiseres som et ondsinnet program som du bør unngå å ha på datamaskinen din med mindre du har lyst til å tape hardt opptjente penger. Dette er et ekstremt mistenkelig program som tilhører en stor familie som kalles Braviax. Det er umulig å installere dette programmet med vilje fordi det alltid kommer umerket inn i datamaskinen ved hjelp av mistenkelige metoder som søppel-epost, falske popup-varsler, besøk på infiserte nettsider osv. Så snart det er inne i datamaskinen kan det enkelt lure deg til å tro at det er et genuint antispionvare-program på grunn av at det kjører falske skann og leverer falske popup-varsler som virker å være profesjonelle. Rett etter installasjon kommer du til å merke hvordan det laster inn skannerne og skanner alle filer som er lagret på harddisken din. Noen minutter senere viser det skanneresultatene med et titalls eller til og med et hundretalls ondsinnede filer og infeksjoner som det påstår at gjemmer seg på datamaskinen din. Vær oppmerksom på at AVbytes XP Protection 2015 er et ondsinnet program og at det i realiteten har hverken en skannefunksjon eller en virus-database. Resultatene er oppdiktet og inkluderer tilfeldige filer fra datamaskinen din eller navn på virkelige virus som ikke er tilknyttet datamaskinen din. I tillegg viser AVbytes XP Protection 2015-viruset kontinuerlige popup-meldinger mens du er på nettet. Disse informerer deg om farlige nettsider og ulike virus som liksom prøver å infiltrere datamaskinen din. Både skanneresultater og falske varsler er kun en metode for å skremme deg og lure deg til å betale en stor sum penger for den lisensierte versjonen av AVbytes XP Protection 2015. Uansett hvor overbevisende dette falske antispionvare-programmet kan virke, må du ALDRI betale penger for det, siden du da ikke bare mister pengene dine, men også avslører bankopplysningene dine til nettsvindlere og kan oppleve tyveri fra bankkontoen din. Dersom AVbytes XP Protection 2015-viruset allerede befinner seg på datamaskinen din bør du umiddelbart skanne den med Reimage eller en annen vel ansett antispionvare.

Hvordan kan AVbytes XP Protection 2015 kapre datamaskinen min?

AVbytes XP Protection 2015 er et veldig ondsinnet program som prøver å stjele pengene dine. Dersom du kjøper den lisensierte utgaven blir den enda farligere ettersom viruset da slutter å vise falske advarsler og skanneresultater men forblir aktivt på datamaskinen din og kan forsøke å spore tastetrykkene dine og innhente sensitiv data. Som vi allerede har nevnt er det ikke mulig å installere dette viruset manuelt fordi det alltid infiltrerer datamaskiner ved hjelp av urettferdige metoder. Brukere mistenker ikke å ha dette viruset på datamaskinene sine før det begynner å skanne og vise falske advarsler. Du må være veldig forsiktig på nettet dersom du vil unngå slike og lignende infeksjoner. Alltid husk at ondsinnede programmer har en tendens til å skjule seg bak popup-meldinger om oppdateringer eller falske meldinger som tilbyr å skanne datamaskinen gratis. AVbytes XP Protection 2015 finnes dessuten ofte som et vedlegg til søppel-epost. Dersom du mistenker at dette viruset skjuler seg på datamaskinen din bør du umiddelbart skanne datamaskinen din før det stjeler pengene dine eller forårsaker identitetstyveri.

Hvordan fjerne AVbytes XP Protection 2015-virus?

Dersom du mistenker at AVbytes XP Protection 2015 allerede skjuler seg på datamaskinen din, bør du umiddelbart skanne den med en vel ansett anti-spionvare og fjerne det som blir oppdaget. Vennligst IKKE kjøp den lisensierte versjonen ettersom du da bare kommer til å miste pengene dine. Du bør laste ned en vel ansett anti-spionvare, oppdatere den og kjøre et fullstendig systemskann. Dersom du trenger en detaljert forklaring på hvordan du gjør dette kan du lese denne veiledningen. Når du skal fjerne AVbytes XP Protection 2015 anbefaler vi programmene Reimage og Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner fordi disse enkelt kan oppdage alle skjulte komponenter som tilhøre denne og andre nett-trusler.

VIKTIG! AVbytes XP Protection 2015 kan prøve å blokkere installasjon og aktivitet fra legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Dersom du ikke kan laste ned eller kjøre noen av disse kan du prøve følgende alternativer:

1. BRUK SYSTEMGJENOPPRETTING TIL Å DEAKTIVERE VIRUSET:

 1. Klikk Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Velg Gjenopprett datamaskinen min til et tidligere punkt og klikk Neste.
 3. Velg datoen til gjenopprettingspunktet du ønsker å benytte og klikk Neste.
 4. Vent til PC-en din starter på nytt og klikk OK i Gjenoppretting fullført-vinduet.
 5. Last ned Reimage og kjør et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

2. OMSTART TIL SIKKERHETSMODUS MED NETTVERKSTJENESTE

 1. Start datamaskinen din på nytt.
 2. Så snart datamaskinen blir aktiv trykker du kontinuerlig på F8-tasten til du ser skjermen for Avanserte alternativer.
 3. Velg Sikkerhetsmodus med Nettverkstjeneste (for å gjøre det benytter du piltastene) og klikker deretter på Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som du har i normal Windows-modus.
 5. Høyreklikk på IE eller en annen nettleser og velg Kjør som eller Kjør som administrator. Angi administratorpassordet ditt (hvis påkrevd).
 6. Angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og last ned programmet til skrivebordet ditt. Kjør det for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETT EN GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Dersom du har en annen brukerkonto (gjest) kan du prøve å kjøre et fullstendig systemskann fra denne. Du trenger bare å logge inn og laste ned Reimage for å gjøre dette. Du kan aktivere gjestekontoen ved hjelp av følgende steg:

 1. Klikk Start -> Innstillinger -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer.
 2. Etter at et nytt vindu dukker opp klikker du på Gjest -> Slå på gjestekonto.
 3. Vent til datamaskinen starter på nytt og du ser innloggingsskjermen til Windows.
 4. Velg Gjestekonto for å laste ned vår anbefalte anti-spionvare.

4. BRUK EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPIONVARE

 1. Bruk en annen datamaskin som ikke er infisert av dette viruset og last ned Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Etter å ha fullført denne prosessen overfører du programmet til CD/DVD, eksterndisk eller USB-disk.
 3. I mellomtiden avslutter du alle ondsinnede prosesser på den infiserte datamaskinen. For å gjøre dette kan du benytte denne veiledningen.
 4. Koble enheten du har valgt til den infiserte datamaskinen og kjør programmet.

5. BLOKKERE AVbytes Vista Protection 2015 FØR ET SKANN:

 1. La AVbytes Vista Protection 2015 starte jobben og fullføre det falske systemskannet.
 2. Klikk på Tillat ubeskyttet og fjern alle advarslene.
 3. Åpne utforsker (klikk Start -> Dokumenter) og angi %AppData% i lokasjonsfeltet. Klikk enter.
 4. Angi et nytt navn.
 5. Start datamaskinen på nytt og angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Last ned SpyHunter og fjern ondsinnede filer som tilhører AVbytes XP Protection 2015.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-protection-2015.html

Veiledning for sletting på andre språk