Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Fjerne AVbytes XP Antivirus 2015

av Linas Kiguolis - - | Type: Spyware

Hva er AVbytes XP Antivirus 2015?

AVbytes XP Antivirus 2015 er en falskt anti-spionvare som tilhører en stor familie av malware kalt «Braviax». Alle virus som tilhører denne gjengen er utviklet for å tjene penger. Derfor viser de forfalskede skannere og falske skanneresultater. I tillegg kan de begynne å sette ned datamaskinens ytelse, laste ned andre virus til systemet eller registrere tastetrykk og stjele personlig informasjon. Dersom du har blitt overbevist om at AVbytes XP Antivirus 2015 er en kraftig anti-spionvare, bør du tenke om igjen. Dette er bare nok en falsk anti-spionvare som prøver å overbevise deg om at datamaskinen din er infisert og at du må kjøpe den lisensierte versjonen. Vennligst IKKE gjør dette ettersom det kan føre til tap av penger og identitetstyveri. Dersom du virkelig ønsker å sjekke tilstanden på datamaskinen din bør du installere Reimage eller en annen vel ansett anti-spionvare. Du bør dessuten sørge for å oppdatere den slik at databasen inneholder filer som tilhører denne trusselen. Så snart du har gjort dette bør du kjøre et fullstendig systemskann og se hva som er det virkelige viruset. Vi kan forsikre deg om at AVbytes XP Antivirus 2015 blir oppdaget som en alvorlig nett-trussel. Du bør fjerne den umiddelbart fordi den, som vi allerede har nevnt, kan føre til ytterligere problemer for deg og datamaskinen din.

Hvordan kan AVbytes XP Antivirus 2015 infisere datamaskinen min?

Akkurat som enhver annen falsk anti-spionvare, spres AVbytes XP Antivirus ved hjelp av ulike teknikker. I de fleste tilfeller lures folk til å laste det ned etter å ha blitt overbevist om at de må oppdatere Flash Player, FLV Player, nettleseren, nedlastingsassistenter eller lignende. I tillegg kan du bli lurt til å laste ned AVbytes XP Antivirus 2015-viruset etter å ha klikket på villedende annonser som sier at PC-en din er infisert og at du må sjekke den med den kostnadsfrie skanneren eller en nettbasert skanner. Vennligst unngå slike tilbud ettersom de enkelt kan medføre infiltrering av ondsinnede programmer. Så snart denne falske antispionvaren kommer inn i datamaskinen, utfører den endringer i systemet og begynner å jobbe så snart PC-en startes på nytt. I tillegg begynner den å vise annonser som:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Vennligst ignorer slike annonser ettersom de ikke har noe å gjøre med situasjonen på PC-en din. Dersom du ønsker å bli kvitt dem og forbli trygg, bør du følge en detaljert veiledning for fjerning av AVBytes XP Antivirus 2015. Ja, du kan prøve å eliminere filene manuelt men vi anbefaler virkelig ikke dette fordi du da kan komme til å fjerne også legitime filer som er viktige for en normal funksjonalitet på PC-en. Den enkleste måten å fikse systemet på er å kjøre en oppdatert anti-spionvare.

Hvordan fjerne AVbytes XP Antivirus 2015-virus?

Dersom du mistenker at PC-en din er infisert av AVbytes XP Antivirus 2015-viruset bør du sjekke det med en vel ansett anti-spionvare. Vi anbefaler at du installerer en pålitelig anti-spionvare og fjerner dette viruset automatisk. For å gjøre dette må du installere et vel ansett antispionvare-program, oppdatere det og kjøre et fullstendig systemskann. Dersom du trenger en detaljert beskrivelse på hvordan du kan gjøre dette, kan du lese denne veiledningen. Når du skal fjerne AVbytes XP Antivirus 2015, anbefaler vi Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner ettersom disse enkelt kan oppdage enhver skjult komponent som tilhører denne og andre nett-trusler.

ADVARSEL! AVbytes XP Antivirus 2015 kan prøve å blokkere installasjon og aktivitet fra legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Dersom du ikke kan laste ned eller kjøre noen av disse kan du prøve følgende alternativer:

1. BRUK SYSTEMGJENOPPRETTING TIL Å DEAKTIVERE VIRUSET:

 1. Klikk Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Velg Gjenopprett datamaskinen min til et tidligere punkt og klikk Neste.
 3. Velg datoen til gjenopprettingspunktet du ønsker å benytte og klikk Neste.
 4. Vent til PC-en din starter på nytt og klikk OK i Gjenoppretting fullført-vinduet.
 5. Last ned Reimage og kjør et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

2. OMSTART TIL SIKKERHETSMODUS MED NETTVERKSTJENESTE

 1. Start datamaskinen din på nytt.
 2. Så snart datamaskinen blir aktiv trykker du kontinuerlig på F8-tasten til du ser skjermen for Avanserte alternativer.
 3. Velg Sikkerhetsmodus med Nettverkstjeneste (for å gjøre det benytter du piltastene) og klikker deretter på Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som du har i normal Windows-modus.
 5. Høyreklikk på IE eller en annen nettleser og velg Kjør som eller Kjør som administrator. Dersom det kreves, angir du administratorpassordet ditt.
 6. Angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og last ned programmet til skrivebordet ditt. Kjør det for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETT EN GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Dersom du har en annen brukerkonto (gjest) kan du prøve å kjøre et fullstendig systemskann fra denne. Du trenger bare å logge inn og laste ned Reimage for å gjøre dette. Du kan aktivere gjestekontoen ved hjelp av følgende steg:

 1. Klikk Start -> Innstillinger -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer.
 2. Etter at et nytt vindu dukker opp klikker du på Gjest -> Slå på gjestekonto.
 3. Vent til datamaskinen starter på nytt og du ser innloggingsskjermen til Windows.
 4. Velg Gjestekonto for å laste ned vår anbefalte anti-spionvare.

4. BRUK EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPIONVARE

 1. Bruk en annen datamaskin som ikke er infisert av dette viruset og last ned Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner.
 2. Etter å ha fullført denne prosessen overfører du programmet til CD/DVD, eksterndisk eller USB-disk.
 3. I mellomtiden avslutter du alle ondsinnede prosesser på den infiserte datamaskinen. For å gjøre dette kan du benytte denne veiledningen.
 4. Koble enheten du har valgt til den infiserte datamaskinen og kjør programmet.

5. BLOKKERE AVbytes XP Antivirus 2015 FØR ET SKANN:

 1. La AVbytes XP Antivirus 2015 starte jobben og fullføre det falske systemskannet.
 2. Klikk på Tillat ubeskyttet og fjern alle advarslene.
 3. Åpne utforsker (klikk Start -> Dokumenter) og angi %AppData% i lokasjonsfeltet. Klikk enter.
 4. Angi et nytt navn.
 5. Start datamaskinen på nytt og angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Last ned SpyHunter og fjern ondsinnede filer som tilhører AVbytes XP Antivirus 2015.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-antivirus-2015.html

Veiledning for sletting på andre språk