Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Fjerne AVbytes Win 8 Protection 2015

av Jake Doevan - - | Type: Spyware

Hva er AVbytes Win 8 Protection 2015?

AVbytes Win 8 Protection 2015 er et skadelig virus som kategoriseres som en falsk anti-spionvare. Akkurat som mange andre lignende nett-trusler brukes det for å angripe datamaskiner som kjører Windows 8 OS. Dette betyr likevel ikke at PC-er med andre OS-versjoner er trygge. De kan infiseres av andre versjoner av denne falske anti-spionvaren som kalles AVbytes Win 7 Protection 2015, AVbytes XP Protection 2015 og AVbytes Vista Protection 2015. Dermed er ingen brukere trygge akkurat nå. Disse programmene kan heldigvis elimineres uten mye innsats. For å gjøre dette bør du skanne datamaskinen din med en vel ansett anti-spionvare og deretter fjerne filer som rapporteres til deg. AVbytes Win 8 Protection 2015 kan informere deg om ulike virus og PC-relaterte problemer men disse truslene er enten oppfunnet eller legitime systemfiler. Derfor bør du ignorere alle advarsler dette programmet viser. Etter å ha klikket på en advarsel fra AVbytes Win 8 Protection 2015 kan du enten bli omdirigert til en ondsinnet side som brukes for å spre andre virus eller til å kjøpssiden til dette programmet. Her kan du bli tilbudt å kjøpe den lisensierte versjonen men du bør aldri gjøre det. Dersom du nylig har oppdaget advarsler, omdirigeringer og lignende problemer bør du ikke vente lenger. Vennligst skann datamaskinen din med Reimage eller en annen vel ansett anti-spionvare og fjern dette skadelige, falske antispionvare-programmet.

Hvordan kan AVbytes Win 8 Protection 2015 infisere datamaskinen min?

Denne falske anti-spionvaren spres stort sett via falske advarsler som dukker opp i brukernes nettleserøkter. I de fleste tilfeller rapporterer de om manglende oppdateringer eller nett-trusler som påstås å skjule seg i PC-systemet. Hvordan de kan vite hva som skjuler seg i et separat PC-system kan vi ikke fortelle deg. Det er umulig. Dessuten har også slike advarsler tilbudt å sjekke systemer med en «online skanner», men dette finnes ikke. For å forbli trygg bør du unngå slike annonser så langt det lar seg gjøre. I tillegg bør du også vurdere å skaffe en antispionvare som kan hjelpe deg med å unngå infiltrering av slike og lignende nett-trusler. Du bør selvsagt holde den oppdatert ettersom å ha en utdatert anti-spionvare er det samme som å ikke ha noen i det hele tatt. Heldigvis er det ikke vanskelig å oppdage at PC-en er infisert med AVbytes Win 8 Protection 2015-viruset fordi dette programmet begynner å vise irriterende meldinger så snart det kommer inn i datamaskinen. I de fleste tilfeller rapporterer de følgende:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Som du kanskje allerede har forstått, er disse advarslene fullstendig villedende og du bør aldri tro på dem. For å sjekke PC-en din og bli kvitt alle PC-infeksjoner bør du sjekke den med en vel ansett anti-spionvare. Vi anbefaler at du velger et av programmene som nevnes nedenfor.

Hvordan fjerne AVbytes Win 8 Protection 2015-virus?

Dersom du mistenker at AVbytes Win 8 Protection 2015-viruset skjuler seg på datamaskinen din, er det ikke vanskelig å sjekke den. For å gjøre det bør du skanne datamaskinen med en vel ansett anti-spionvare. Vi anbefaler at du installerer en pålitelig anti-spionvare og fjerner viruset automatisk. For å gjøre dette trenger du bare å laste ned en vel ansett anti-spionvare, oppdatere den og kjøre et fullstendig systemskann. Dersom du trenger en detaljert forklaring på hvordan du gjør dette, kan du lese denne veiledningen. Når du prøver å fjerne AVbytes Win 8 Protection 2015, anbefaler vi programmene Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner ettersom disse enkelt kan oppdage enhver skjult komponent som tilhører denne og andre nett-trusler.

VIKTIG! AVbytes Win 8 Protection 2015 kan prøve å blokkere installasjon av og aktivitet fra legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Dersom du ikke kan laste ned eller kjøre noen av disse, kan du prøve følgende alternativer:

1. BRUK SYSTEMGJENOPPRETTING TIL Å DEAKTIVERE VIRUSET:

 1. Klikk Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Velg Gjenopprett datamaskinen min til et tidligere punkt og klikk Neste.
 3. Velg datoen til gjenopprettingspunktet du ønsker å benytte og klikk Neste.
 4. Vent til PC-en din starter på nytt og klikk OK i Gjenoppretting fullført-vinduet.
 5. Last ned Reimage og kjør et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

2. OMSTART TIL SIKKERHETSMODUS MED NETTVERKSTJENESTE

 1. Start datamaskinen din på nytt.
 2. Så snart datamaskinen blir aktiv trykker du kontinuerlig på F8-tasten til du ser skjermen for Avanserte alternativer.
 3. Velg Sikkerhetsmodus med Nettverkstjeneste (for å gjøre det benytter du piltastene) og klikker deretter på Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som du har i normal Windows-modus.
 5. Høyreklikk på IE eller en annen nettleser og velg Kjør som eller Kjør som administrator. Angi administratorpassordet ditt (hvis påkrevd).
 6. Angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og last ned programmet til skrivebordet ditt. Kjør det for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETT EN GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Dersom du har en annen brukerkonto (gjest) kan du prøve å kjøre et fullstendig systemskann fra denne. Du trenger bare å logge inn og laste ned Reimage for å gjøre dette. Du kan aktivere gjestekontoen ved hjelp av følgende steg:

 1. Klikk Start -> Innstillinger -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer.
 2. Etter at et nytt vindu dukker opp klikker du på Gjest -> Slå på gjestekonto.
 3. Vent til datamaskinen starter på nytt og du ser innloggingsskjermen til Windows.
 4. Velg Gjestekonto for å laste ned vår anbefalte anti-spionvare.

4. BRUK EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPIONVARE

 1. Bruk en annen datamaskin som ikke er infisert av dette viruset og last ned Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner
 2. Etter å ha fullført denne prosessen overfører du programmet til CD/DVD, eksterndisk eller USB-disk.
 3. I mellomtiden avslutter du alle ondsinnede prosesser på den infiserte datamaskinen. For å gjøre dette kan du benytte denne veiledningen.
 4. Koble enheten du har valgt til den infiserte datamaskinen og kjør programmet.

5. BLOKKERE AVbytes Win 8 Protection 2015 FØR ET SKANN:

 1. La AVbytes Win 8 Protection 2015 starte jobben og fullføre det falske systemskannet.
 2. Klikk på Tillat ubeskyttet og fjern alle advarslene.
 3. Åpne utforsker (klikk Start -> Dokumenter) og angi %AppData% i lokasjonsfeltet. Klikk enter.
 4. Angi et nytt navn.
 5. Start datamaskinen på nytt og angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Last ned SpyHunter og fjern ondsinnede filer som tilhører AVbytes Win 8 Protection 2015.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-8-protection-2015.html

Veiledning for sletting på andre språk