Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

Fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015

av Gabriel E. Hall - - | Type: Spyware

Hva er AVbytes Win 7 Protection 2015?

AVbytes Win 7 Protection 2015 er et skadelig program som bør unngås. Uansett hvor harmløst eller til og med troverdig det virker er dette programmet kun ute etter én ting – å lure deg til å kjøpe den falske lisensen. For å oppnå dette viser den irriterende systemskannere og viser deretter falske sikkerhetsvarsler som er innstilt på å vise hudrevis av ulike virus. Vennligst IKKE stol på disse advarslene ettersom de vises kun for å lure deg til å tro at PC-en din er i faresonen. I realiteten kan du gjerne ignorere varsler fra AVbytes Win 7 Protection 2015 uten å måtte bekymre deg for at datamaskinen din er infisert med de nevnte virus. De «oppdages» faktisk på alle datamaskiner som er infisert av dette programmet, så du bør aldri begynne å se etter dem på datamaskinen din. Du bør imidlertid skanne datamaskinen med en pålitelig antispionvare ettersom forekomsten av dem avslører det faktum at dette virusprogrammet allerede skjuler seg på PC-systemet ditt. Det kan være veldig farlig å beholde slike programmer på datamaskinen ettersom de kan infisere systemet med andre nett-trusler. I tillegg kan det ta opp tastetrykkene dine for å stjele personlig informasjon som innlogginger, passord og annen sensitiv data. For å fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015 fra systemet anbefaler vi på det sterkeste at du benytter et av disse programmene: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Det var disse som viste de beste resultatene når vi testet denne falske antispionvaren.

Hvordan kan AVbytes Win 7 Protection 2015 infisere datamaskinen min?

AVbytes Win 7 Protection 2015 tilhører en stor familie av falsk antispionvare som kalles Braviax. Du bør være veldig forsiktig når du er på nettet for å unngå disse truslene. Vennligst vær oppmerksom på at det finnes hundrevis av triks som benyttes for å spre slike programmer. En av de vanligste metodene består av å bruke falske advarsler. Noen av disse advarslene rapporterer om manglende oppdateringer og tilbyr brukere å installere dem kostnadsfritt. Andre hevder at PC-en er infisert og at brukeren må sjekke den. Etter å ha klikket på en av disse advarslene vil AVbytes Win 7 Protection 2015 komme inn i datamaskinen. Det er dessuten kjent at dette viruset kan dukke opp på systemet etter nedlasting av infiserte e-postvedlegg. For å holde PC-en sikker bør du prøve å unngå e-poster som ser for gode ut til å være sanne. Dersom en e-post informerer deg om en arv, uventet inntekt eller lignende bør du først kontakte senderen før du åpner e-posten. Ellers kan du enkelt laste ned AVbytes Win 7 Protection 2015-viruset til datamaskinen din. Dersom det kommer inn i systemet endrer den innstillingene og begynner å vise slike og lignende advarsler:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Vennligst ignorer slike advarsler ettersom de er falske! For å bli kvitt dem for godt bør du følge veiledningen som gis nedenfor:

Hvordan fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015-virus?

Dersom du tror at AVbytes Win 7 Protection 2015 allerede gjemmer seg på datamaskinen din bør du umiddelbart skanne den med en vel ansett anti-spionvare og fjerne det som blir oppdaget. Vennligst IKKE kjøp lisensen ettersom du da bare kommer til å miste pengene dine. I stedet bør du laste ned en vel ansett anti-spionvare, oppdatere den og kjøre et fullstendig systemskann. Dersom du trenger en detaljert forklaring på hvordan du gjør dette, kan du lese denne veiledningen. Våre anbefalte programmer for å fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015 er: Reimage og SpyHunterCombo Cleaner. Disse kan enkelt oppdage alle skjulte komponenter som tilhører denne og andre nett-trusler.

VIKTIG! AVbytes Win 7 Protection 2015 kan prøve å blokkere installasjon og aktivitet av legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Dersom du ikke kan laste ned eller kjøre noen av disse, kan du prøve disse alternativene:

1. BRUK SYSTEMGJENOPPRETTING TIL Å DEAKTIVERE VIRUSET:

 1. Klikk Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Velg Gjenopprett datamaskinen min til et tidligere punkt og klikk Neste.
 3. Velg datoen til gjenopprettingspunktet du ønsker å benytte og klikk Neste.
 4. Vent til PC-en din starter på nytt og klikk OK i Gjenoppretting fullført-vinduet.
 5. Last ned Reimage og kjør et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

2. OMSTART TIL SIKKERHETSMODUS MED NETTVERKSTJENESTE

 1. Start datamaskinen din på nytt.
 2. Så snart datamaskinen blir aktiv trykker du kontinuerlig på F8-tasten til du ser skjermen for Avanserte alternativer.
 3. Velg Sikkerhetsmodus med Nettverkstjeneste (for å gjøre det benytter du piltastene) og klikker deretter på Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som du har i normal Windows-modus.
 5. Høyreklikk på IE eller en annen nettleser og velg Kjør som eller Kjør som administrator. Angi administratorpassordet ditt (hvis påkrevd).
 6. Angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og last ned programmet til skrivebordet ditt. Kjør det for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETT EN GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Dersom du har en annen brukerkonto (gjest) kan du prøve å kjøre et fullstendig systemskann fra denne. Du trenger bare å logge inn og laste ned Reimage for å gjøre dette. Du kan aktivere gjestekontoen ved hjelp av følgende steg:

 1. Klikk Start -> Innstillinger -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer.
 2. Etter at et nytt vindu dukker opp klikker du på Gjest -> Slå på gjestekonto.
 3. Vent til datamaskinen starter på nytt og du ser innloggingsskjermen til Windows.
 4. Velg Gjestekonto for å laste ned vår anbefalte anti-spionvare.

4. BRUK EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPIONVARE

 1. Bruk en annen datamaskin som ikke er infisert av dette viruset og last ned Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner.
 2. Etter å ha fullført denne prosessen overfører du programmet til CD/DVD, eksterndisk eller USB-disk.
 3. I mellomtiden avslutter du alle ondsinnede prosesser på den infiserte datamaskinen. For å gjøre dette kan du benytte denne veiledningen.
 4. Koble enheten du har valgt til den infiserte datamaskinen og kjør programmet.

5. BLOKKERE AVbytes Win 7 Protection 2015 FØR ET SKANN:

 1. La AVbytes Win 7 Protection 2015 starte jobben og fullføre det falske systemskannet.
 2. Klikk på Tillat ubeskyttet og fjern alle advarslene.
 3. Åpne utforsker (klikk Start -> Dokumenter) og angi %AppData% i lokasjonsfeltet. Klikk enter.
 4. Angi et nytt navn.
 5. Start datamaskinen på nytt og angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Last ned SpyHunter og fjern ondsinnede filer som tilhører AVbytes Win 7 Protection 2015.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-7-protection-2015.html

Veiledning for sletting på andre språk