Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

AVbytes Win 7 Protection 2015. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Gabriel E. Hall - - | Type: Spyware
12

Hva er AVbytes Win 7 Protection 2015?

AVbytes Win 7 Protection 2015 er et skadelig program som bør unngås. Uansett hvor harmløst eller til og med troverdig det virker er dette programmet kun ute etter én ting – å lure deg til å kjøpe den falske lisensen. For å oppnå dette viser den irriterende systemskannere og viser deretter falske sikkerhetsvarsler som er innstilt på å vise hudrevis av ulike virus. Vennligst IKKE stol på disse advarslene ettersom de vises kun for å lure deg til å tro at PC-en din er i faresonen. I realiteten kan du gjerne ignorere varsler fra AVbytes Win 7 Protection 2015 uten å måtte bekymre deg for at datamaskinen din er infisert med de nevnte virus. De «oppdages» faktisk på alle datamaskiner som er infisert av dette programmet, så du bør aldri begynne å se etter dem på datamaskinen din. Du bør imidlertid skanne datamaskinen med en pålitelig antispionvare ettersom forekomsten av dem avslører det faktum at dette virusprogrammet allerede skjuler seg på PC-systemet ditt. Det kan være veldig farlig å beholde slike programmer på datamaskinen ettersom de kan infisere systemet med andre nett-trusler. I tillegg kan det ta opp tastetrykkene dine for å stjele personlig informasjon som innlogginger, passord og annen sensitiv data. For å fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015 fra systemet anbefaler vi på det sterkeste at du benytter et av disse programmene: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Det var disse som viste de beste resultatene når vi testet denne falske antispionvaren.

Hvordan kan AVbytes Win 7 Protection 2015 infisere datamaskinen min?

AVbytes Win 7 Protection 2015 tilhører en stor familie av falsk antispionvare som kalles Braviax. Du bør være veldig forsiktig når du er på nettet for å unngå disse truslene. Vennligst vær oppmerksom på at det finnes hundrevis av triks som benyttes for å spre slike programmer. En av de vanligste metodene består av å bruke falske advarsler. Noen av disse advarslene rapporterer om manglende oppdateringer og tilbyr brukere å installere dem kostnadsfritt. Andre hevder at PC-en er infisert og at brukeren må sjekke den. Etter å ha klikket på en av disse advarslene vil AVbytes Win 7 Protection 2015 komme inn i datamaskinen. Det er dessuten kjent at dette viruset kan dukke opp på systemet etter nedlasting av infiserte e-postvedlegg. For å holde PC-en sikker bør du prøve å unngå e-poster som ser for gode ut til å være sanne. Dersom en e-post informerer deg om en arv, uventet inntekt eller lignende bør du først kontakte senderen før du åpner e-posten. Ellers kan du enkelt laste ned AVbytes Win 7 Protection 2015-viruset til datamaskinen din. Dersom det kommer inn i systemet endrer den innstillingene og begynner å vise slike og lignende advarsler:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Vennligst ignorer slike advarsler ettersom de er falske! For å bli kvitt dem for godt bør du følge veiledningen som gis nedenfor:

Hvordan fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015-virus?

Dersom du tror at AVbytes Win 7 Protection 2015 allerede gjemmer seg på datamaskinen din bør du umiddelbart skanne den med en vel ansett anti-spionvare og fjerne det som blir oppdaget. Vennligst IKKE kjøp lisensen ettersom du da bare kommer til å miste pengene dine. I stedet bør du laste ned en vel ansett anti-spionvare, oppdatere den og kjøre et fullstendig systemskann. Dersom du trenger en detaljert forklaring på hvordan du gjør dette, kan du lese denne veiledningen. Våre anbefalte programmer for å fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015 er: Reimage og Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus. Disse kan enkelt oppdage alle skjulte komponenter som tilhører denne og andre nett-trusler.

VIKTIG! AVbytes Win 7 Protection 2015 kan prøve å blokkere installasjon og aktivitet av legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Dersom du ikke kan laste ned eller kjøre noen av disse, kan du prøve disse alternativene:

1. BRUK SYSTEMGJENOPPRETTING TIL Å DEAKTIVERE VIRUSET:

 1. Klikk Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Velg Gjenopprett datamaskinen min til et tidligere punkt og klikk Neste.
 3. Velg datoen til gjenopprettingspunktet du ønsker å benytte og klikk Neste.
 4. Vent til PC-en din starter på nytt og klikk OK i Gjenoppretting fullført-vinduet.
 5. Last ned Reimage og kjør et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

2. OMSTART TIL SIKKERHETSMODUS MED NETTVERKSTJENESTE

 1. Start datamaskinen din på nytt.
 2. Så snart datamaskinen blir aktiv trykker du kontinuerlig på F8-tasten til du ser skjermen for Avanserte alternativer.
 3. Velg Sikkerhetsmodus med Nettverkstjeneste (for å gjøre det benytter du piltastene) og klikker deretter på Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som du har i normal Windows-modus.
 5. Høyreklikk på IE eller en annen nettleser og velg Kjør som eller Kjør som administrator. Angi administratorpassordet ditt (hvis påkrevd).
 6. Angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og last ned programmet til skrivebordet ditt. Kjør det for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETT EN GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Dersom du har en annen brukerkonto (gjest) kan du prøve å kjøre et fullstendig systemskann fra denne. Du trenger bare å logge inn og laste ned Reimage for å gjøre dette. Du kan aktivere gjestekontoen ved hjelp av følgende steg:

 1. Klikk Start -> Innstillinger -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer.
 2. Etter at et nytt vindu dukker opp klikker du på Gjest -> Slå på gjestekonto.
 3. Vent til datamaskinen starter på nytt og du ser innloggingsskjermen til Windows.
 4. Velg Gjestekonto for å laste ned vår anbefalte anti-spionvare.

4. BRUK EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPIONVARE

 1. Bruk en annen datamaskin som ikke er infisert av dette viruset og last ned Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus.
 2. Etter å ha fullført denne prosessen overfører du programmet til CD/DVD, eksterndisk eller USB-disk.
 3. I mellomtiden avslutter du alle ondsinnede prosesser på den infiserte datamaskinen. For å gjøre dette kan du benytte denne veiledningen.
 4. Koble enheten du har valgt til den infiserte datamaskinen og kjør programmet.

5. BLOKKERE AVbytes Win 7 Protection 2015 FØR ET SKANN:

 1. La AVbytes Win 7 Protection 2015 starte jobben og fullføre det falske systemskannet.
 2. Klikk på Tillat ubeskyttet og fjern alle advarslene.
 3. Åpne utforsker (klikk Start -> Dokumenter) og angi %AppData% i lokasjonsfeltet. Klikk enter.
 4. Angi et nytt navn.
 5. Start datamaskinen på nytt og angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Last ned SpyHunter og fjern ondsinnede filer som tilhører AVbytes Win 7 Protection 2015.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette AVbytes Win 7 Protection 2015 godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av AVbytes Win 7 Protection 2015. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk