Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

Fjerne AVbytes Vista Antivirus 2015

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Spyware

Hva er AVbytes Vista Antivirus 2015?

AVbytes Vista Antivirus 2015 er et skadelig program som ble lansert i starten av desember 2014. Det ble lansert sammen med noen få andre falske antivirus som ligner på dette programmet. De kalles AVbytes Win 7 Antivirus 2015, AVbytes Win 8 Antivirus 2015 og AVbytes XP Antivirus 2015. Det som først og fremst skiller disse programmene er navnene, som avhenger av Windows OS-versjon. Utseendet av disse programmene er imidlertid nesten identiske, så det er ikke overraskende at alle viser identiske advarsler som sier at datamaskinen er infisert. Disse advarslene er selvfølgelig falske og brukes kun for å lure folk til å tro at de må kjøpe den lisensierte versjonen. Dersom et av disse programmene kommer inn i datamaskinen initieres flere systemendringer. Det legger igjen registeroppføringer, oppretter filer og begynner å late som at det er et vel ansett anti-spionvare så snart offeret starter datamaskinen på nytt. For å gjøre dette begynner det å forårsake irriterende systemskannere og popup-annonser som normalt er utformet for å rapportere om hundrevis av ulike virus eller andre PC-relaterte problemer. Vennligst IKKE la deg lure av disse fordi de er falske og unyttige! For å bli kvitt dem bør du fjerne AVbytes Vista Antivirus 2015-virus fra systemet. For å gjøre dette anbefaler vi Reimage eller en annen vel ansett anti-spionvare.

Hvordan fjerne AVbytes Vista Antivirus 2015-virus?

AVbytes Vista Antivirus 2015 spres ved hjelp av flere teknikker som er ganske velkjente og som ikke overrasker folk som er interesserte i datamaskiner og sikkerhet. Dersom du ikke er en slik person kan du imidlertid bli lurt til å laste ned denne falske anti-spionvaren på PC-en din i løpet av sekunder. For å unngå dette bør du huske flere viktige ting. Først og fremst bør du passe på å ha en vel ansett anti-spionvare installert på systemet. I tillegg bør du alltid sørge for at den er oppdatert – å ha en utdatert anti-spionvare er nesten det samme som å ikke ha en anti-spionvare i det hele tatt. Til slutt bør du alltid prøve å følge praksis for trygg nettlesing. Hva betyr dette? Det betyr at du må unngå ulovlige nettsider, mistenkelige e-poster og falske advarsler som dukker opp på PC-en din ut av det blå. De fleste av slike advarsler er programmert til å rapportere om manglende oppdateringer, men de kan også informere deg om at PC-situasjonen er usikker og kan også tilby deg å sjekke den med en «nettbasert» skanner. Vennligst IKKE la slike advarsler lure deg! En slik «nettbasert» skanner finnes ikke, så dersom du virkelig vil sjekke PC-en din bør du installere en velkjent sikkerhetsprogramvare. Dersom du ønsker å oppdatere noen av programmene dine bør du dessuten besøke de offisielle nettsidene. Dersom AVbytes Vista Antivirus 2015 allerede har begynt å vise deg advarslene sine bør du ignorere dem og utføre stegene som gis nedenfor. I de fleste tilfeller vil dette falske programmet rapportere følgende:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Hvordan fjerne AVbytes Vista Antivirus 2015 virus?

Dersom du mistenker at PC-en din allerede er infisert av AVbytes Vista Antivirus 2015-viruset, bør du sjekke den med en vel ansett anti-spionvare. Vi anbefaler at du installerer en pålitelig anti-spionvare og fjerner dette viruset automatisk. For å gjøre dette trenger du bare å laste ned en vel ansett anti-spionvare, oppdatere den og kjøre et fullstendig systemskann. Dersom du trenger en detaljert forklaring på hvordan du gjør dette, kan du lese denne veiledningen. De anbefalte programmene for å fjerne AVbytes Vista Antivirus 2015 er Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner fordi disse enkelt kan oppdage alle skjulte komponenter som tilhører denne og andre nett-trusler.

VIKTIG! AVbytes Vista Antivirus 2015 kan prøve å blokkere installasjonen og aktiviteten av legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Dersom du ikke kan laste dem ned eller starte dem, kan du prøve disse alternativene:

1. BRUK SYSTEMGJENOPPRETTING TIL Å DEAKTIVERE VIRUSET:

 1. Klikk Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Velg Gjenopprett datamaskinen min til et tidligere punkt og klikk Neste.
 3. Velg datoen til gjenopprettingspunktet du ønsker å benytte og klikk Neste.
 4. Vent til PC-en din starter på nytt og klikk OK i Gjenoppretting fullført-vinduet.
 5. Last ned Reimage og kjør et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

2. OMSTART TIL SIKKERHETSMODUS MED NETTVERKSTJENESTE

 1. Start datamaskinen din på nytt.
 2. Så snart datamaskinen blir aktiv trykker du kontinuerlig på F8-tasten til du ser skjermen for Avanserte alternativer.
 3. Velg Sikkerhetsmodus med Nettverkstjeneste (for å gjøre det benytter du piltastene) og klikker deretter på Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som du har i normal Windows-modus.
 5. Høyreklikk på IE eller en annen nettleser og velg Kjør som eller Kjør som administrator. Angi administratorpassordet ditt (hvis påkrevd).
 6. Angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og last ned programmet til skrivebordet ditt. Kjør det for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETT EN GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Dersom du har en annen brukerkonto (gjest) kan du prøve å kjøre et fullstendig systemskann fra denne. Du trenger bare å logge inn og laste ned Reimage for å gjøre dette. Du kan aktivere gjestekontoen ved hjelp av følgende steg:

 1. Klikk Start -> Innstillinger -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer.
 2. Etter at et nytt vindu dukker opp klikker du på Gjest -> Slå på gjestekonto.
 3. Vent til datamaskinen starter på nytt og du ser innloggingsskjermen til Windows.
 4. Velg Gjestekonto for å laste ned vår anbefalte anti-spionvare.

4. BRUK EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPIONVARE

 1. Bruk en annen datamaskin som ikke er infisert av dette viruset og last ned Reimage or SpyHunter 5Combo Cleaner.
 2. Etter å ha fullført denne prosessen overfører du programmet til CD/DVD, eksterndisk eller USB-disk.
 3. I mellomtiden avslutter du alle ondsinnede prosesser på den infiserte datamaskinen. For å gjøre dette kan du benytte denne veiledningen.
 4. Koble enheten du har valgt til den infiserte datamaskinen og kjør programmet.

5. BLOKKERE AVbytes Vista Antivirus 2015 FØR ET SKANN:

 1. La AVbytes Vista Antivirus 2015 starte jobben og fullføre det falske systemskannet.
 2. Klikk på Tillat ubeskyttet og fjern alle advarslene.
 3. Åpne utforsker (klikk Start -> Dokumenter) og angi %AppData% i lokasjonsfeltet. Klikk enter.
 4. Angi et nytt navn.
 5. Start datamaskinen på nytt og angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Last ned SpyHunter og fjern ondsinnede filer som tilhører AVbytes Vista Antivirus 2015.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-vista-antivirus-2015.html

Veiledning for sletting på andre språk