Hva er av.exe? Bør jeg fjerne det?

av.exe

av.exe er en skadelig prosess, som tilhører en stor gruppe virus som er alle kloner av hverandre. Disse programmene er XP Antivirus Pro 2012, Vista Internett sikkerhet 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 og mange andre som deler alle identiske GUI og søker å stjele penger fra sine ofre. Av.exe er en kritisk prosess for disse truslene, fordi det bidrar til å lansere visse parasitt komponenter ved behov. Dessuten har det også blitt rapportert å endre brukerens startside og deaktivere legitim sikkerhetsprogramvare. Vær klar over at dens tilstedeværelse indikerer at datamaskinen er infisert med en spesiell trussel, og du må avslutte av.exe så snart som mulig.

Stort sett er Av.exe falt i% AppData% mappen (typisk C:\Dokumenter og innstillinger\[brukernavn]\Lokale innstillinger\Programdata). Men bør du også være oppmerksom på at dette faktisk kan være en helt legitim del av operativsystemet eller legitim programvare. Vi anbefaler nøye sjekke filen før du sletter den fra datamaskinen.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign