Hva er av.exe? Bør jeg fjerne det?

av.exe

av.exe er en skadelig prosess, som tilhører en stor gruppe virus som er alle kloner av hverandre. Disse programmene er XP Antivirus Pro 2012, Vista Internett sikkerhet 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 og mange andre som deler alle identiske GUI og søker å stjele penger fra sine ofre. Av.exe er en kritisk prosess for disse truslene, fordi det bidrar til å lansere visse parasitt komponenter ved behov. Dessuten har det også blitt rapportert å endre brukerens startside og deaktivere legitim sikkerhetsprogramvare. Vær klar over at dens tilstedeværelse indikerer at datamaskinen er infisert med en spesiell trussel, og du må avslutte av.exe så snart som mulig.

Stort sett er Av.exe falt i% AppData% mappen (typisk C:\Dokumenter og innstillinger\[brukernavn]\Lokale innstillinger\Programdata). Men bør du også være oppmerksom på at dette faktisk kan være en helt legitim del av operativsystemet eller legitim programvare. Vi anbefaler nøye sjekke filen før du sletter den fra datamaskinen.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign