Hva er autoexec.exe?

autoexec.exe

autoexec.exe er en farlig kjørbar, noe som viser at maskinen ble påvirket av trojanske hester, ormer eller spyware. Så snart det plantet inn i systemet, kan denne filen benyttes for nedlasting av ekstra komponenter av disse virus. Så kan det sies at autoexec.exe spiller en betydelig rolle i fordelingen av ulike cyber trusler. Men noen eksperter hevder at denne filen kan også være involvert for å utsetting bestemte deler av trusler, fjerne dem og lignende aktiviteter.

Hvis du lagt merke autoexec.exe filen i Oppgavebehandling, bør du ikke la den være der fordi det viser at datamaskinen er infisert! I dette tilfellet anbefaler vi sterkt å bruke RegCure Pro og fjerne denne filen med alle relaterte gjenstander. Hvis du har problemer med sletting av filen vurdere å bruke et anti-spyware program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-autoexec-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign