Hva er autoexec.exe? Bør jeg fjerne det?

autoexec.exe

autoexec.exe er en farlig kjørbar, noe som viser at maskinen ble påvirket av trojanske hester, ormer eller spyware. Så snart det plantet inn i systemet, kan denne filen benyttes for nedlasting av ekstra komponenter av disse virus. Så kan det sies at autoexec.exe spiller en betydelig rolle i fordelingen av ulike cyber trusler. Men noen eksperter hevder at denne filen kan også være involvert for å utsetting bestemte deler av trusler, fjerne dem og lignende aktiviteter.

Hvis du lagt merke autoexec.exe filen i Oppgavebehandling, bør du ikke la den være der fordi det viser at datamaskinen er infisert! I dette tilfellet anbefaler vi sterkt å bruke RegCure Pro og fjerne denne filen med alle relaterte gjenstander. Hvis du har problemer med sletting av filen vurdere å bruke et anti-spyware program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-autoexec-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign