Alvorlighetsgrad:  
  (96/100)

Attentive Antivirus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Stjele programmer

Oppmerksomme Antivirus er et falskt anti-spyware, som tilhører en gammel gruppe av virus, som er kjent som WinWebSec. Når den angriper PC, det begynner å rapportere om oppfunnet virus. Ved å gjøre det, søker den å skremme sine ofre og presse dem til å kjøpe lisensiert versjon. Vær sikker på at en slik versjon finnes ikke, og hvis du ble fortalt av dette programmet at datamaskinen er infisert og at du trenger for å få den ‘lisensierte’ Oppmerksomt Antivirus versjon for å fikse det, må du ignorere dette tilbudet fordi du vil tape penger. Vanligvis blir denne rogue anti-spyware inne i systemet uten tillatelse spurt. Det infiserer datamaskiner gjennom sikkerhetshull som vises når brukere glemmer å oppdatere anti-virus og anti-spyware eller rett og slett ikke ha det. Vær så snill, holde seg borte fra Oppmerksomt Antivirus. Hvis du allerede har kjøpt denne rogue, må du ta kontakt med kredittkortselskapet og bestride anklagene. Til slutt fjerner Oppmerksomt Antivirus uten noen forsinkelse.

HVORDAN KAN jeg blir smittet med ATTENTIVE Antivirus?

Oppmerksomme Antivirus gjelder de samme distribusjonsmetoder som sine forgjengere. Vanligvis, det er avhengig av trojansk hest, som skjuler seg inne i ulovlige nettsteder og spam. I tillegg bør du holde deg unna e-post som kommer fra ukjente kilder til å holde PC beskyttet. Når det blir inne i systemet, dette trojaner nedlastinger infiserte filer og endrer det for å gjøre denne malware aktiv så snart PC startes på nytt. Når det blir aktivert, starter det viser kontinuerlig pop-up-annonser og meldinger som hevder:

Oppmerksomme Antivirus Firewall Alert
Oppmerksomme Antivirus har blokkert et program får tilgang til internett
Internett Explorer er infisert med Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data kan bli stjålet av tredjeparter, inkludert kredittkortopplysninger og passord.

Advarsel!
Nettverksangrep forsøk oppdaget. For å holde datamaskinen trygg, må trusselen være blokkert.

Advarsel!
Infisert fil oppdage Sted: File SystemSuspicious aktivitet oppdages i søknaden cmd.exe til oppførselen til viruset Win32/Conficker.X. For din egen sikkerhet og for å unngå tap av data, har driften av søknaden cmd.exe blitt midlertidig begrenset.

Please, stay away from every alert that belongs to Attentive Antivirus! If you see such warnings, run a full system scan with updated anti-spyware and remove this dangerous program from your machine.

Hvordan fjerne Oppmerksomt Antivirus?

Hvis du ønsker å fjerne Oppmerksomt Antivirus, kjøre en full system skann med Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Reimage og fjerne infiserte filer fra datamaskinen din.

Hvis du ikke kan starte disse programmene, kan du bruke denne fremgangsmåten:

  1. Starte på nytt datamaskinen til sikkermodus med nettverk. Bare restarte PC og så snart det begynner å starte opp, begynner å trykke F8 gjentatte ganger.
  2. Hogger tømmer som samme bruker som du var i vanlig Windows-modus
  3. Nå klikker du på IE eller annen nettleser og velg ‘Kjør som’ eller ‘Kjør som administrator’, skriv inn passordet for administratorkontoen (hvis nødvendig).
  4. Skriv inn lenken i din adresselinjen: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og laste ned et program på skrivebordet ditt. Starte den for å drepe de skadelige prosesser i Oppmerksomt Antivirus og fjerne filene.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Attentive Antivirus skjermbilde
Attentive Antivirus skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-attentive-antivirus.html

Veiledning for sletting på andre språk