Alvorlighetsgrad:  
  (6/100)

Fjerne Ask

12

Hva er Ask?

Ask er en populær søkemotor som tilbyr 'bedre nettsøk' for brukerne. Denne siden er LEGITIM og dersom du føler at den hjelper deg med å forbedre nettsøkene dine, er det ikke noe problem. Du kan bruke den til å søke på nettet med søkemotoren ask.com eller verktøylinjen som kan installeres på systemet. Den er kompatibel med alle nettlesere, inkludert Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre. Selv om det ser trygt ut har mange brukere spurt oss om påliteligheten til Ask. Det ser ut til at alle disse diskusjonene har startet fordi søkemotoren kan installeres som en ekstrakomponent i en pakke med andre programmer. Dermed kan du oppdage denne søkemotoren på datamaskinen din ut av det blå. Før du kaller dette programmet et 'virus' bør du vite at Ask, akkurat som mange andre søkemotorer og verktøylinjer, markedsføres via andre gratisprogrammer. Så snart du godtar (ja, du gjør dette ved å ikke fjerne avkryssingene for 'Angi Ask.com som standard søkemotor' eller 'Angi Ask.com som startside') installasjon av slike programmer på datamaskinen din, foretar den endringer på startsiden, standard søkemotor og lignende. Dersom du vil unngå dette bør du begynne å overvåke installasjonsprosessen av freeware-programmer. For mer informasjon om dette bør du sjekke neste avsnitt i denne artikkelen. Vi må dessuten advare deg om at slike kommersielle søkeresultater kan forstyrre søkeresultatene dine. Dersom du ikke vil besøke affilierte nettsider bør du være forsiktig når du bruker denne søkemotoren for å søke på nettet. Dersom Ask allerede har oppstått i nettleseren din kan du fjerne det fra datamaskinen på samme måte som du fjerner andre programmer. Etter å ha gjort dette anbefaler vi at du skanner datamaskinen med SpyHunter (Windows OS) eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X) for å sørge for at den ikke inneholder virus og potensielt uønskede programmer.

HVORDAN KAN ASK oppstå på DATAMASKINEN MIN?

Som vi allerede har nevnt, kan Ask Toolbar og ask.com komme inn i datamaskinen din umerket fordi det promoteres ved hjelp av ulike freeware- og shareware-programmer. Vær oppmerksom på at du kan laste det ned på datamaskinen din i en pakke med nedlastingsassistenter, PDF-generatorer, programvare for streaming av video og lignende. I de fleste tilfeller laster man ned slike programmer uten å være oppmerksom nok under installasjonsprosessen. Dersom du vil unngå Ask, må du velge 'tilpasset' eller 'avansert' installasjon av freeware-programmet og fjerne alle markeringer som angir at du vil endre startside eller laste ned en verktøylinje. Så snart det er lastet ned, kan Ask oppstå i stedet for startsiden din eller standard søkemotor. Dersom du vil bli kvitt det, må du fjerne Ask fra alle nettleserne dine manuelt. Følg denne veiledningen for å fikse datamaskinen din for godt:

HVORDAN FJERNE ASK?

Dersom du ønsker å fjerne Ask bør du avinstallere dette programmet fra oppgavebehandleren og alle nettleserne dine. Etter å ha gjort dette synes vi at du bør kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare for å sikre at datamaskinen din er sikker.

Automatisk Ask fjerner

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Ask godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av Ask Fornøyd-
garanti
Last ned
Sletting av Ask
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av Ask. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere Ask. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av Ask-annonser (2015-09-22)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av Ask-annonser (2015-09-22)
Ask skjermbilde
Ask skjermbilde

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook