Alvorlighetsgrad:  
  (96/100)

Antivirus Defender 2015. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

Hva er Antivirus Defender 2015?

Antivirus Defender 2015 er en falsk antispionvare som brukes for å stjele folks penger. Nei, det skjuler seg ikke inne i systemet for å vente på det riktige øyeblikket for å stjele offerets bankopplysninger og lignende informasjon. Det gjør dette ved hjelp av andre teknikker, nemlig ved å benytte falske varsler som rapporterer om «alvorlige PC-problemer». I realiteten er alle problemer som listes opp av Antivirus Defender 2015 falske fordi dette programmet ikke har noen virusdatabase og andre ting som trengs for anti-virus. Dette betyr at det ikke har noen mulighet til å sjekke systemet og oppdage malware som skjuler seg i det. Etter å ha skremt ofrene og lurt dem til å tro at datamaskinene deres er infiserte, tilbyr Antivirus Defender 2015 deg å kjøpe lisensen. Vennligst IKKE gjør dette fordi det er på denne måten svindlere stjeler folks penger. Ved å foreta denne meningsløse betalingen kan du enkelt avsløre dine personlige identifiserbare opplysninger, noe som kan føre til identitetstyveri og lignende problemer. Dersom du nettopp har oppdaget denne falske anti-spionvaren på datamaskinen din bør du først tenke over om du har lastet den ned til datamaskinen. Vi tror at du aldri har gjort dette. Dette er det første tegnet på at du har med viruset å gjøre. Dersom du vil bli kvitt det, bør du kjøre et fullstendig skann med Reimage eller en annen vel ansett anti-spionvare. Dette er den enkleste måten for å fjerne Antivirus Defender 2015 fra systemet og sørge for at alle de ondsinnede filene blir fullstendig eliminerte.

Hvordan kan Antivirus Defender 2015 infisere datamaskinen min?

Ifølge sikkerhetseksperter kan folk enkelt lures til å laste ned dette falske antispionvare-programmet til datamaskinene deres fordi hackere benytter mange villedende teknikker for å spre det. Det viktigste du må huske er at dette programmet enkelt kan infiltrere datamaskinen din gjennom villedende e-poster, ulovlige nettsider, villedende popup-annonser osv. Vennligst dobbeltsjekk alle e-poster og aldri last ned et vedlegg dersom du ser at e-posten er full av grammatikkfeil og skrivefeil. Du bør dessuten holde deg unna ulovlige nettsider og mistenkelige popup-annonser fordi de kan inneholde Antivirus Defender 2015. Dersom en annonse forteller deg at du akkurat har vunnet en premie eller at du bør oppdatere Java, Flash Player, FLV Player eller lignende programmer, bør du bare ignorere det fordi du enkelt kan infisere PC-en din med Antivirus Defender 2015 dersom du klikker på slike advarsler. Så snart det kommer inn i PC-systemet starter det å forårsake falske systemskannere og popup-annonser som rapporterer om oppdiktede virus. Vennligst IKKE la deg lure av disse fordi de er falske! Selvsagt bør du også unngå å ignorere dem fordi det er et av de tydeligste tegnene som viser at datamaskinen din er infisert og at du må skanne den med en vel ansett anti-spionvare. Dersom du ikke klarer å kjøre sikkerhetsprogramvaren din, bør du prøve veiledningen nedenfor og fullføre fjerningen av Antivirus Defender 2015:

Hvordan fjerne Antivirus Defender 2015-virus?

Dersom du tror at PC-en din er infisert med Antivirus Defender 2015-viruset, bør du skanne den med Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Vi anbefaler at du velger AUTOMATISK FJERNING fordi da trenger du kun å utføre noen få steg. Du må laste ned en vel ansett anti-spionvare, oppdatere den og kjøre et fullstendig systemskann. Dette hjelper deg med å unngå systemskader og andre problemer. Dersom du trenger en mer detaljert veiledning som forklarer hvordan du laster ned og installerer anti-spionvare, kan du lese denne veiledningen.

VIKTIG! Som vi allerede har nevnt, kan Antivirus Defender 2015 prøve å blokkere installasjon og aktivitet av legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Dersom du ikke kan laste ned eller kjøre noen av disse, kan du prøve disse alternativene:

1. BRUK SYSTEMGJENOPPRETTING TIL Å DEAKTIVERE VIRUSET:

 1. Klikk Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Så snart Gjenopprett systemfiler og innstillinger-vinduet dukker opp, klikker du Neste.
 3. Velg gjenopprettingspunktet du ønsker og klikk Neste.
 4. Klikk Fullfør for å bekrefte og vent til PC-en starter på nytt.
 5. Last ned Reimage og kjør et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

Dersom du bruker Windows 8 kan du følge disse stegene:

 1. I startskjermen i Windows 8 skriver du gjenopprettingspunkt i søkefeltet.
 2. Klikk på Innstillinger -> Opprett et gjennopprettingspunkt.
 3. I Systembeskyttelse-fanen, velger du Systemgjenoppretting.
 4. Klikk Neste-knappen for å se gjenopprettingspunktene og venstreklikk på oppføringen du trenger.
 5. Velg Skann etter påvirkede programmer -> Lukk -> Neste -> Fullfør.
 6. Så snart PC-en starter på nytt laster du ned Reimage og kjører et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert programmet.

2. OMSTART TIL SIKKERHETSMODUS MED NETTVERKSTJENESTE

 1. Start datamaskinen din på nytt.
 2. Så snart datamaskinen blir aktiv trykker du kontinuerlig på F8-tasten til du ser skjermen for Avanserte alternativer.
 3. Velg Sikkerhetsmodus med Nettverkstjeneste (for å gjøre det benytter du piltastene) og klikker deretter på Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som du har i normal Windows-modus.
 5. Høyreklikk på IE eller en annen nettleser og velg Kjør som eller Kjør som administrator. Angi administratorpassordet ditt (hvis påkrevd).
 6. Angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og last ned programmet til skrivebordet ditt. Kjør det for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETT EN GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Dersom du har en annen brukerkonto (gjest) kan du prøve å kjøre et fullstendig systemskann fra denne. Du trenger bare å logge inn og laste ned Reimage for å gjøre dette. Du kan aktivere gjestekontoen ved hjelp av følgende steg:

 1. Klikk Start -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer og familiesikkerhet.
 2. Etter at et nytt vindu dukker opp klikker du på Legg til eller fjern brukerkontoer -> Gjestekonto.
 3. Klikk på Slå på-knappen og start datamaskinen på nytt.
 4. Vent til du ser innloggingsskjermen og velg Gjestekonto for å laste ned vår anbefalte anti-spionvare.

4. BRUK EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPIONVARE

 1. Bruk en annen datamaskin som ikke er infisert av dette viruset og last ned Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Etter å ha fullført denne prosessen overfører du programmet til CD/DVD, eksterndisk eller USB-disk.
 3. I mellomtiden avslutter du alle ondsinnede prosesser på den infiserte datamaskinen. For å gjøre dette kan du benytte denne veiledningen.
 4. Koble enheten du har valgt til den infiserte datamaskinen og kjør programmet.

5. BLOKKERE Antivirus Defender 2015 2015 FØR ET SKANN:

 1. La Antivirus Defender 2015 starte jobben og fullføre det falske systemskannet.
 2. Klikk på Tillat ubeskyttet og fjern alle advarslene.
 3. Åpne utforsker (klikk Start -> Dokumenter) og angi %AppData% i lokasjonsfeltet. Klikk enter.
 4. Angi et nytt navn.
 5. Start datamaskinen på nytt og angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Last ned SpyHunter og fjern ondsinnede filer som tilhører AVbytes XP Protection 2015.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Antivirus Defender 2015 skjermbilde
Antivirus Defender 2015 skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-antivirus-defender-2015.html

Veiledning for sletting på andre språk