Alvorlighetsgrad:  
  (75/100)

Andromeda AntiVirus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Malware

Andromeda AntiVirus er bare et fancy navn for en ny svindlersk applikasjon. AndromedaAntiVirus er identisk med andre korrupte sikkerhetsverktøy: Det er ikke et sikkerhetsverktøy og det prøver å lure folk til å kjøpe den lisensierte vesjonen.

AndromedaAntiVirus viser drøssevis av fabrikerte sikkerhets og system varsler; den simulerer også skanning av maskinen. Disse falske varslene blir laget for å skremme folk til å kjøpe Andromeda AntiVirus verktøyet. Ikke stol på dette programmet! Andromeda AntiVirus kan gjøre maskinen nesten ubrukelig ved å laste ned fullt av pop-ups og avbryter andre aktiviteter for å få folk til å betale $50-$80 for å slette ikke eksisterende trussler.

Noen ganger presenterer dette adwaret seg som Andromeda AntiVirus 2009 eller AndromedaAntiVirus 2009. Et par dager etter at det dukket opp på nettet forandret Andromeda AntiVirus navnet sitt til AndromedaAV. Det har ingen ting å si om navnet er AndromedaAntiVirus 2009 eller Andromeda AV, denne applikasjonen er uansett et malware og en svindel.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Andromeda AntiVirus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Andromeda AntiVirus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage

Andromeda AntiVirus Manuell fjerning

Dreper prosesser
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Slett register verdier
HKEY_CURRENT_USERSoftwareAntivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAntivirus
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun?�?Antivirus?�? = ?�?%ProgramFiles%AndromedaAntiVirusAntvrs.exe?�?

Uregistrer DLLs
hinetres.dll
rpthreadVC.dll
thunk.dll
cpifmgr.dll
tmswdat10.dll
hinetres.dll

Slett filer
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk