Alvorlighetsgrad:  
  (90/100)

An Garda Siochana virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware

‘An Garda Siochana’ er den siste varianten Police virus som gir seg ut for å bli sendt av Ireland’s National Police Service. Akkurat som tidligere politivirus, konsentrerer den seg om en region (Ireland) og jobber iherdig for å få Irske brukere til å tro at de må betale en bot for ulovlige aktiviteter på nettet. Du kan vær helt sikker på at disse varslene bare blir vist av en enkel grunn – skremme deg til å betale en ‘bot’. Det største problemet med ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ ransomware er at den stenger brukeren fullstendig og det går ikke an å få gjort noe. Hvis du har blitt deaktivert av dette viruset, fortsett og les for å finne ‘An Garda Siochana’ fjerningsguide. Det finnes mange versjoner av An Garda Siochana viruset spredt rundt på nettet.

HVORDAN BLIR JEG INFISERT AV An Garda Siochana VIRUS?

Akkurat som tidligere utgitte politivirus, blir ‘An Garda Siochana’ også distribuert av trojanere som angriper svakt beskyttede maskiner. De kommer som regel sammen med gratisprogram, spam, mail, falske oppdateringer og skannere. I likhet med tidligere medlemmer av familien, stenger ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ ransomwaret brukerens skrivebord og viser et stort varsel som anklager brukeren for ulovlige aktiviteter, som distribusjon av copyright, barnepornografi og besøk på piratmedier. Alle disse anklagene er funnet opp for å skremme folk. Man blir også tilbudt å betale boten gjennom Ukash betalingssystem.

HVORDAN SLETTE An Garda Siochana VIRUS?

Ignorer ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ viruset og ikke betal boten gjennom Ukash! Maskinen vil ikke gjenopprettes og det fører bare til tap av penger. Så, hvis du har fått varsler fra Ireland’s national Police Service, følg disse stegene, få tilgang og slett An Garda Siochana ransomware.

* Flash drive metoden:

1. Bruk en annen maskin og last ned Reimage oppdater programmet.
2. Last det inn på en USB drive eller en CD.
3. I mellomtiden, restart den infiserte maskinen i Sikkert Modus med ledetekst og sett inn USB driven.
4. Restart maskinen som er infisert med An Garda Siochana en gang til og kjør en full system skann med Reimage. Du kan også bruke Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

* Brukere som er infisert med An Garda Siochana viruset kan bruke andre kontoer i Windows systemet. Hvis en av disse kontoene har admenistrative rettigheter, burde du kunne starte opp et anti-malware program.

* Prøv å nekt Flash og få ransomwaret til å stoppe fuksjoner, det er det den prøver. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia support og velg ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjør en full system skann med et anti-malware program.

* Manuell An Garda Siochana virus fjerning:

  • Restart maskinen i ‘Sikkert Modus med ledetekst’ for å deaktivere Ukash viruset (dette skal virke med alle versjoner av trusselen)
  • Kjør Regedit
  • Søk etter WinLogon Oppføringer og skriv ned alle filer som ikke er explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  • Søk i registeret etter filene du har skrevet ned og slett register nøkklene som refererer til filene.
  • Restart og kjør en full system skann med Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
An Garda Siochana virus skjermbilde
An Garda Siochana virus skjermbilde

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-an-garda-siochana-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk