Alvorlighetsgrad:  
  (85/100)

Fjerne AMMYY

| Type: Malware

AMMYY (også kjent som Ammyy Admin) er et ondsinnet program/service, som er brukt til å svindle folk sine penger. I de fleste tilfeller er den promotert av svindlere som henvender seg og ringer til tilfeldige personer, og etter og ha presentert seg som ansatte av Microsoft påstår at de har oppdaget flere problemer på deres datamaskiner. Dersom du har mottatt en slik samtale, prøv og legge merke til aksenten til den som ringer, fordi de fleste som var involvert i denne svindelen stammer fra India. Hvorfor ringer de og rapporterer om oppdiktede problemer? Svaret er ganske enkelt – de ønsker å skremme folk til å betale $200 for deres ubrukelige tjeneste. Hvis du allerede har blitt lurt og tillat noen og koble til din datamaskin via AMMYY Admin eller et annet program, bør du øyeblikkelig kontakte ditt kredittkort selskap og informere dem om dette uheldige kjøpet. Du bør også skanne din datamaskin med pålitelig sikkerhets programvare og forsikre at den er fri for ondsinnete filer.

Hvordan kan jeg falle for AMMYY svindel?

Du kan motta en samtale fra AMMYY tilfeldig. Vær oppmerksom på at disse svindlerne alltid gjør sin hjemmelekse før de kontakter folk, så de vet hvem de ringer for. Ved bruk av offentlige telefon kataloger og andre tjenester, kan de vite offerets fulle navn. De kan også kunne fortelle deg hvor du bor, din sivil status og andre personlige detaljer. Når de får overbevist folk om at de jobber for Microsoft, starter disse svindlerne og rapportere om forskjellige PC problemer og tilbyr seg tilgang til systemet. Vi anbefaler på det sterkeste og unngå slike tilbud, for ved å gjøre dette kan du enkelt gi dem mulighet til og stjele dine logg inn’s, passord og annen personlig identifiserbar informasjon. I tillegg kan de også prøve å infisere din maskin med ondsinnete programmer, omdirigere deg til ondsinnete sider og sette i gang andre lignende problemer. Vennligst vær klar over at Microsoft har aldri ringt til folk for å spørre dem for betaling av tjenester som fiksing av datamaskinen osv. Om du ble involvert i AMMYY svindelen, følg guiden under og unngå ytterligere problemer.

Hvordan fjerne AMMYY?

Dersom du ble lurt til å installere AMMYY viruset, følg disse stegene og avinstaller den:

  1. Klikk Start-> Kontrollpanel-> Programmer (eller Legg til/Fjern programmer)-> Avinstaller et program.
  2. Se her etter AMMYY, Ammyy Admin og andre ukjente oppføringer, og velg «Avinstaller/Endre».
  3. Klikk OK for å lagre endringene.

Når du har utført disse stegene, bør du umiddelbart laste ned et av disse programmene og skanne systemet: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. De vil ikke bare hjelpe deg med og forsikre deg om at din datamaskin er fri for ondsinnet programvare. De vil også hjelpe deg finne skjulte komponenter og fjerne dem for og hindre tap av din personlige data.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
AMMYY skjermbilde
AMMYY skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-ammyy.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om AMMYY