Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

Amazon virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - -   Amazon trojan | Type: Trojanere

Hva er kjent om Amazon virus?

Amazon virus

Amazon virus er en farlig nett infisering, som er brukt av nett kriminelle for ulovlig innsamling av personlig informasjon. Typisk sett er dette viruset spredt in en form av snoke (phising) epost, som varsler offeret om artikkelen fra Amazon(dot)com.

Etter informasjon til personen at de behøver å skrive ut en post merkelapp med sporingsnummer for og få pakken, involverer også denne eposten ett vedlegg. Men våre sikkerhets eksperter advarer at dette vedlegget IKKE er brukt til og gi deg detaljer som kan hjelpe deg i og få pakken du IKKE engang har kjøpt.

Den kan enkelt brukes av nett kriminelle til og stjele din personlige informasjon. Vennligst sjekk troverdigheten til avsenderen før du åpner epost fra Amazon. Skann i tillegg din PC med oppdatert anti-spionvare for og være sikker på at din PC ikke er infisert med Amazon virus.

Hvordan jeg bli infisert med Amazon virus?

Som allerede nevnt, Amazon viruset avhenger av villedende epost, når den prøver og lure sine ofre til og avsløre sin personlige informasjon. Noen av dem varsler om ordren, som allerede er blitt kjøpt, andre spør om gjenoppretting av tilgang til kontoen fordi den har visstnok blitt rapportert stjålet.

Vennligst ignorer slike eposter om du ser at de ikke er blitt sendt fra ekte ansatte fra Amazon. Hvis du har lastet ned det ondsinnete vedlegget til din datamaskin eller blitt lurt til og klikke på den ondsinnete lenken, er det en stor fare for at din maskin nå er infisert med Amazon viruset.

Om det blir beholdt på systemet, kan den enkelt registrere dine taste trykk og stjele bank data eller annen personlig informasjon. For og unngå identitets tyveri, må du fjerne Amazon viruset så fort som mulig.

Hvordan fjerne Amazon virus?

Dersom du tror at din PC er infisert med Amazon virus, må du skanne din PC med oppdatert anti-spionvare, slik som Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Amazon virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Amazon virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage

Manuell Amazon fjerningsguide for virus:

Fjern Amazon ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Amazon

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Amazon.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Amazon ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Amazon. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av Amazon er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Amazon og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk