Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjerne Amazon 1Button App (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer Jan 2021

av Jake Doevan - - | Type: Adware

Er Amazon 1Button App et pålitelig program?

Amazon 1Button App

Amazon 1Button App-viruset, også kjent som Amazon Browser Bar, er et tilsynelatende nyttig program som tilbyr å holde brukere informert om de nyeste tilbudene og rabattene, tilby verktøy for å lage ønskelister og dessuten en rekke andre praktiske funksjoner.

Sikkerhetseksperter har imidlertid kategorisert det som et potensielt uønsket program (PUP) og anser det for å være et adware-program. Grunnene til dette er mange. Først og fremst benytter det ofte gratisprogrammer til å infiltrere datamaskiner uten å spørre brukerne direkte om tillatelse.

Dette mistenkelige programmer har i over et år kun vært kompatibelt med Internet Explorer. For øyeblikket finnes det imidlertid rapporter om at Amazon 1Button App kan kapre også Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari. For å gjøre ting enda verre har det dessuten blitt tilpasset smarttelefoner og nettbrett, og kan kjøre både på Windows og Mac OS.

Så snart det er installert begynner det å kjøre AmazonBrowserBar.3.0.dll-prosesser i oppgavebehandleren og kan dessuten installere vilkårlige ekstraprogrammer, nettlesertillegg eller verktøylinjer i infiserte nettlesere. De fleste av disse programmene er unyttige og er utviklet kun for å overvåke nettleservanene dine og innhente ikke-personlig identifiserbar informasjon.

Denne informasjonen er nødvendig for at adware-programmet skal kunne generere tilknyttede annonser. Amazon 1Button App-annonser tilpasser overskriftene og innholdet sitt til nettsidene du nylig har besøkt, og informasjon du har søkt med i ulike søkemotorer.

I tillegg kan disse annonsene oppstå i store mengder og følge deg overalt. Vær forsiktig og ikke klikk på dem hvis du ikke ønsker å ende opp på nettsider med dårlig rykte. Innhentet informasjon kan enkelt deles med andre tredjeparter ettersom appens vilkår og betingelser ikke sier noe annet. Derfor bør du utvilsomt fjerne Amazon 1Button App.

Amazon 1Button App

Det er også verdt å nevne at brukere har rapportert om Amazon 1Button App omdirigeringer. Selv om dette adware-programmet kan tilby personlige annonser, kan de lede deg til ikke-relaterte nettsider. En annonse med et godt tilbud på en ny bil kan for eksempel sende deg til en tvilsom gambling- eller nedlastingsside.

Sørg for at du forlater slike domener øyeblikkelig og skann datamaskinen din med et vel ansett antivirusprogram. Ved å ignorere omdirigeringer og klikke på annonser kan du oppleve store ubehageligheter. I verste fall kan du oppleve å finne ransomware-trusler på PC-en din!

På tross av alt dette er Amazon 1Button App et delvis legitimt program som kan virke veldig nyttig for enkelte brukere. Du bør imidlertid likevel ta i betraktning at dette programmet normalt distribueres sammen med andre potensielt uønskede programmer, som KMPlayer, Movie Wizard, MixVideoPlayer, Local Temperature og mange andre.

Hvis du allerede har installert det sammen med andre freeware-programmer eller potensielt uønskede programmer, anbefaler vi at du benytter ReimageIntego. Dette verktøyet har vist gode resultater i å oppdage PUP-er, virus og malware. Hvis du bruker Mac OS kan du prøve SpyHunter 5Combo Cleaner.

Hva bør jeg gjøre for å hindre denne appen fra å komme inn i datamaskinen min?

Du kan begynne å motta annonser fra Amazon 1Button App uansett om du ønsker dem eller ikke. Dette er på grunn av at programmet normalt distribueres via legitime freeware- eller shareware-programmer eller som et tillegg til andre potensielt uønskede programmer.

For å oppdage og velge bort Amazon 1Button App og andre ekstrakomponenter som er lagt til programvarepakker du laster ned, må du velge avansert eller tilpasset installasjon og følge med på alle installasjonsstegene. IKKE klikk på “Neste”-knappen med mindre du er 100 prosent sikker på hvilke betingelser du godtar.

Ellers kan du komme til å godta Amazon 1Button App og lignende uten å ha intensjon om å installere dem. Vi anbefaler dessuten at du leser sluttbrukeravtalen, personvernerklæringen og annen informasjon om det valgte programmet ettersom dette kan hjelpe deg med å avgjøre hvorvidt det er pålitelig eller ikke.

Fjerning av Amazon 1Button App:

Hvis du allerede har blitt lurt til å installere Amazon 1Button App-viruset har du to valg. Du kan enten følge veiledningen som gis ved slutten av denne artikkelen og fjerne infeksjonen manuelt, eller du kan benytte et av antimalware-programmene vi foreslår nedenfor.

Begge alternativene har sine fordeler og ulemper, men hvis du er ute etter en grundig rens av systemet ditt anbefaler vi utvilsomt sistnevnte. Ved å følge de manuelle retningslinjene for fjerning av Amazon 1Button App vil du ikke kunne finne eller fjerne andre søppelfiler eller programmer som har kommet inn i datamaskinen din. Kun et komplett systemskann med et oppdatert antivirus-program kan gjøre dette.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Amazon 1Button App fjerningsguide:

Fjern Amazon 1Button App fra Windows systemer

Manuell fjerning av Amazon 1Button App eller andre potensielt uønskede programmer er alltid risikabelt fordi du kan komme til å etterlate viruskomponenter på datamaskinen din. Hvis du har muligheten bør du derfor skanne datamaskinen din med et vel ansett antivirus-program. Ellers kan du følge instruksjonene nedenfor.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Amazon 1Button App og relaterte programmer
  Så, se etter Amazon 1Button App eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Amazon 1Button App fra Mac OS X system

Amazon 1Button App er en infeksjon som ikke bare rettes mot Windows, men som også kan oppstå på Mac OS. Hvis dette er tilfellet for din enhet bør du ikke nøle med å skanne den med et profesjonelt antivirus-program. Hvis du ikke har muligheten til å gjøre dette kan du prøve å eliminere viruset ved bruk av instruksjonene vi gir nedenfor.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Amazon 1Button App eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Amazon 1Button App fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter Amazon 1Button App og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av Amazon 1Button App, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern Amazon 1Button App fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Amazon 1Button App være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Amazon 1Button App fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Amazon 1Button App og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Amazon 1Button App. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Amazon 1Button App fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Amazon 1Button App og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Amazon 1Button App. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Amazon 1Button App fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Amazon 1Button App eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Amazon 1Button App slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-amazon-1button-app.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Amazon 1Button App