Alvorlighetsgrad:  
  (96/100)

Fjern Alpha Crypt-virus

av Linas Kiguolis - - | Type: Stjele programmer

Hva er Alpha Crypt?

Alpha Crypt er et alvorlig virus som også bør kategoriseres som et ransomware. Det vil si at dette programmet er designet for å infiltrere systemet, blokkere det, kryptere filer som ligger på det og deretter be folk om å betale en løsesum i bytte mot en dekrypteringsnøkkel. Det viktigste om denne ransomware-trusselen er at Alpha Crypt er i stand til å kryptere alle viktige filer som befinner seg på systemet og enheter som settes inn i datamaskinen, inkludert eksterne harddisker, flash-disker og lignende som kan benyttes til å lagre sikkerhetskopier av viktige filer. Dette betyr at du enkelt kan miste bilder, musikkfiler, viktige dokumenter og andre filer dersom de er på PC-systemet ditt eller eksterne disker. For å gi ofrene en mulighet til å dekryptere de krypterte filene ber hackerne om en løsesum, som tydelig har økt i det siste. For øyeblikket koster denne dekrypteringsnøkkelen 1,5 BTC, det vil si $415. Selv om dette kan virke å være den eneste løsningen for å kunne gjenvinne de tapte filene bør du ikke vurdere å foreta denne betalingen ettersom det ikke finnes noen garanti for at dette kommer til å hjelpe deg med å dekryptere filene dine. I tillegg bør vi advare deg om at du ved å betale for denne dekrypteringsnøkkelen også støtter svindlere som er ansvarlige for å opprette Alpha Crypt-viruset og andre ransomware. Dette kan enkelt føre til økt forekomst av slike virus i fremtiden. Dersom denne trusselen allerede har infisert datamaskinen din og dekryptert alle eller noen av filene dine kan du prøve et av disse verktøyene for å dekryptere dem: R-Studio, Photorec or Kaspesky Ransomware Decryptor. I tillegg kan du fjerne ondsinnede filer som tilhører Alpha Crypt ved hjelp av Reimage Reimage Cleaner Intego eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Alpha Crypt

Hvordan kan Alpha Crypt infisere datamaskinen min?

Akkurat som TeslaCrypt ransomware, spres Alpha Crypt normalt ved hjelp av søppelpost og falske varsler som oppstår i brukerens nettleser. Vær oppmerksom på at disse varlene også kan oppstå på illegitime og lovlige nettsider ettersom hackere har begynt å bruke avanserte teknikker for å påvirke legitime nettsider og sette inn ondsinnet kode i dem. I tillegg kan dette ransomware-programmet oppstå på datamaskinen din og deretter kryptere alle bildene og musikkfilene dine etter at du har latt deg lure av villedende e-poster. De fleste som brukes for å spre ransomware rapporterer om forhåndsbetalte kjøp, skatt, manglende betaling og lignende som gjør brukere bekymret eller interessert. I det siste har det dukket opp et nytt eksempel der det rapporters om en blokkert konto og brukeren blir bedt om å bekrefte opplysningene. Du bør unngå slike e-poster og slette dem fra innboksen for å beskytte deg selv. Slike meldinger inneholder dessuten lenker eller vedlegg som aldri bør åpnes hvis du vil unngå Alpha Crypt eller lignende virus. Så snart denne trusselen kommer inn i systemet forårsaker den aktivitetene som nevnes ovenfor. Du kan umulig unngå å få med deg det faktum at denne trusselen har kommet seg inn i systemet ditt ettersom det viser varselmeldingen sin og ber om en løsesum.

Hvordan fjerne Alpha Crypt-viruset?

Dersom du nettopp har oppdaget at Alpha Crypt har infisert datamaskinen din og blokkert alle filene dine bør du først og fremst fjerne alle ondsinnede filer fra datamaskinen din. For å kunne gjøre dette kan du prøve en av metodene som gis nedenfor:

Vi anbefaler på det sterkeste at du tenker på hvordan du kan forhindre slike infeksjoner. For å gjøre dette kan du bruke tidligere nevnte programmer. Du bør dessuten huske å vurdere immuniteten til filene dine, og lage en sikkerhetskopi. For å gjøre dette kan du benytte en USB-disk, CD, DVD eller nettbasert skylagring som Google Drive, Dropbox, Flickr og lignende. Hvorfor må jeg sikkerhetskopiere filene mine og hvilke alternativer har jeg for dette?

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Alpha Crypt virus skjermbilde
Alpha Crypt virus skjermbilde

Manuell Alpha Crypt fjerningsguide for virus:

Fjern Alpha Crypt ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Alpha Crypt

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Alpha Crypt.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Alpha Crypt ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Alpha Crypt. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av Alpha Crypt er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Alpha Crypt og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-alpha-crypt-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om Alpha Crypt virus